Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.



tirsdag 17. september 2013

Judaser og strutser



Valget er over for denne gang. Det gikk sånn halvveis bra, de rød-grønne havnet også denne gang i mindretall, men ble ikke reddet av valgordningene som likevel sørget for flertall av mandater som ved forrige valg. Denne gang ble det altså i teorien borgerlig, selv om man vel kan diskutere hvor borgerlig man kan kalle Krf og Venstre.

Store er de, i egne øyne, sine ynkelige prosenter til tross. Ikke så mye å skryte av, men de skal visst allikevel bestemme det meste av politikken, er inntrykket man blir sittende igjen med når man hører dem uttale seg.
At man bare trenger ett av disse småpartiene med på lasset er jo også noe de burde ta med i betraktningen, det var bare synd at det ikke ble reint blå-blått flertall, så man kunne fått en politikk som slapp å ta hensyn til minikjempene.

I dag måtte Frp ut og forklare det feilaktige bildet som er skapt i internasjonal presse av dem og deres politikk, og det som ble hevdet å være tilknytting til ABB.
Hvem kan man så takke for dette bildet? En som vel bør få sin del av æren er den universitetsansatte Alf Gunnar Nilsen, som presterte det kunstykket å skrive en kronikk som ble presentert i the Guardian hvor han knytter ABB opp til Frp.

Skjønner ikke denne mannen, som staten betaler lønnen til, at han skader ikke bare Frp, men hele landet med sine løgner og insinuasjoner? Hva er egentlig hans agenda? Brønnpissing kalles vel slikt.

Mullah Krekar anbefalte å stemme SV eller AP før valget, skal man da konkludere med at disse partiene kan knyttes til islamsk terror? Det er jo dette nivået man plasserer seg selv og hele debatten på.

I dag måtte Frp krype til korset. Dessverre krøp de alt for mye, blant annet ved å beklage bruken av ordet snikislamisering. 

Er det ikke snikislamisering når norske barn i norske barnehager ikke lenger får servert svinekjøtt? Er det ikke snikislamisering når man slakter store deler av kyllingkjøttet halal, og selger det umerket til intetanende nordmenn? Er det ikke snikislamisering når man mener det enkleste er å servere alle som sitter fengslet halalkjøtt, fordi ikke-muslimer «uproblematisk» kan spise halal?
Er det ikke (snik)islamisering når man må ta mye mer hensyn til islam og dens tilhengere når det kommer til kritikk og karikering enn andre religioner og ideologier?
Moralpolitiet på Grønland, hva vil man kalle det?

Man kan finne en rekke eksempler på snikislamisering, og mer åpenlys islamisering, jeg fatter ikke at Frp en gang tenker tanken på å beklage denne uttalelsen, det er synd om de føler seg så presset av løgnkampanjene mot dem at de lar prinsipper fare. Siv angrer ikke da, og godt er det!

Så har man strutsene. Det er alle dem som tror at det at vi har det bra nå betyr at vi har en overflod av penger, og kan dele med hvem som helst uten konsekvenser. Men det er faktisk ikke sånn. Vi henter i snitt mer ut av staten enn vi putter inn, enhver med et snev av økonomisk kunnskap skjønner at det går ikke i lengden. Vi importerer asylsøkere og arbeidsinnvandrere som også får tilgang til statens penger, og vil fortsette å ha denne retten. Norge er konk stod det i na24 nylig, vil anbefale alle strutsene å lese dette. Så bør de også lese hvordan dagens asylordning MÅ endres, om det ikke skal gå aldeles ille, og velferdsstaten som vi setter pris på og forventer skal fortsette i nåværende form, vil bli totalt rasert og tappet for penger.

Det vil vel i så fall være til pass for de som har stemt på denne politikken, men rammer jo også alle oss andre.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar