Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 15. desember 2012

Snart jul for de heldige..Julen nærmer seg med stormskritt, og som nordmenn flest er jeg i julemodus. De fleste gavene har jeg fått unna, ungene har bakt noe, men det gjenstår ennå litt, som pepperkaker og marsipan, og i dag bladde jeg opp 450 kroner for et juletre. Synes det var litt dyrt, men på den annen side bør man vel kanskje bare være glad for at man faktisk kan kjøpe et juletre helt uten komplikasjoner, noe som ikke lenger er noen selvfølge. Det har vært lite i norsk media om saken, men i Danmark ble det ballade uten like da flertallet i et borettslagstyre, som bestod av et flertall muslimer, hadde sagt nei til å kjøpe inn juletre og markere jul i borettslaget, selv om de nettopp hadde brukt mye mer penger på å feire Id.

Det ble protester, men man trenger vel ikke lure på hvem som gikk av med seieren. Det er som alltid den siden som er villig til å ty til vold, så styrets formann, en dansk kvinne som hadde bodd i samme leilighet de siste 30 år, fikk stein gjennom vinduet, og så seg til slutt nødt til å flytte fra sitt hjem, grunnet trusler og vold, fordi hun var blant dem som ville markere jul. I et helt «vanlig» borettslag, i Danmark. Man ble til slutt bedt om å gi opp saken, motstanden var for stor og for villig til å gå langt i å nå sitt mål, hindre julefeiring. Totalt absurd ble det da "anti-fascister", også kjent som de nye fascistene, gikk ut med løpesedler "stopp rasismen" til støtte for islamistene. ER det mulig??

Men enn så lenge kan jeg som sagt kjøpe et litt dyrt juletre helt uten andre komplikasjoner, enn spørsmålet om hvordan få det med seg hjem, uten å få bilen full av snø og kvae.

Hvor er forresten "antirasistene" som er så raskt på banen om islam kritiseres, når islams tilhengere helt åpenlyst nekter andre religioner å markere sin tros viktigste begivenhet, i et land som i 1000 år har vært kristent? De er tydeligvis mer opptatt med å demonstrere mot en liten gruppe anti-islamister, som ønsker å vise sin avsky for en voldsideologi, som andre omfavner og ikke ser noe galt i. Veldig få stiller opp sammen med anti-islamistene, som selvsagt får den lite ærefulle tittelen høyreekstreme, fordi de misliker islam. Det er og forblir merkelig hvordan man automatisk omtales som ekstrem om man er motstander av en voldsideologi, mens man bare er radikal om man derimot bruker vold for å kneble sine meningsmotstandere, som blitzerne gjorde her for noen uker siden.

Ikke så rart kanskje at ikke flere stiller i slike anti-islam-demoer. En ting er at man er stigmatisert lenge før man har åpnet munnen, en annen ting er vel at det er ikke akkurat de skarpeste knivene i skuffen og de som i best grad vet å formulere seg som ofte står bak slike demonstrasjoner. Det mangler dessverre en Ayaan Hirsi Ali eller en annen som klart og tydelig kan navigere seg elegant gjennom det minefeltet det er å skulle argumentere saklig for hvorfor man ikke liker ideologien islam, som mange føler er en viktig del av sitt liv, men som inneholder såpass mye ondskap at man som frihetselskende menneske faktisk burde være forpliktet til å påpeke feil og mangler ved. For de er mange og stygge.

Problemet er at mange begynner å snakke om muslimer, som det finnes mange varianter av, fremfor å kritisere ideologien islam, som i motsetning til mennesker ikke har følelser eller har rett på eller behov for beskyttelse. 

Det som kunne blitt en grusom terroraksjon i Tyskland ble avverget, eller for å si som sant var, gikk «galt» (burde vel kalles gikk rett) denne uken. En bombe like kraftig som Madrid-bomben, ble utløst, men gikk ikke av grunnet feilkobling.
Kanskje det hadde vært noe å arrangere en liten demonstrasjon mot? Hvor er sos-svindel og co og de såkalte antirasistene da? 
Hvis man misbruker «fredens religion», islam, til å begå terror er jo dette noe alle antivoldelige mennesker burde kunne enes om å demonstrere imot, for det stiller jo atter en gang denne fredelige religionen i et fryktelig dårlig lys. Eller om man faktisk bruker islam som den var tenkt, til å drepe en masse uskyldige mennesker, er det også noe alle antivoldeloge burde kunne demonstrere imot, så hvor er de alle mann?
Jo de demonstrerer heller i praksis FOR islam, men vet de faktisk hva det er de forherliger?

Det håper jeg virkelig ikke, for da er vi virkelig ille ute.


4 kommentarer:

 1. Ja, "antirasistene" er pro-islam og anti-europeisk og anti-sivilisasjon, og man kan saktens, spørre om de vet hva de faktisk forherliger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Trøsten, den grad det kan kalles en trøst er at disse "staute kjekke norske ungdommene som tilhører det demokratiforkjempende Blitzmiljøet" er de første til å miste hodet eller i beste fall bli sendt i omskoleringsleir den dagen de har vunnet kampen mot det sekulære demokratiske samfunnet og shariastaten står der i all sin "prakt"!

   De er ikke annet for islamistene enn det Lenin omtalte som "nyttige idioter"!

   Det tror i allefall Spiralis.

   Slett
  2. Det tror jeg og Spiralis, nyttige idioter er nettopp ordet ja! Ingen foraktes mer enn ateistene. Men for de som elsker underkastelse, er det kanskje ikke like viktig hva man underkaster seg, bare det er noe som virkelig holder en nede..

   Slett
 2. Møtte jomfruene
  på slagmarken i Syria

  En søt Aussie-gutt skulle bare hjelpe uskyldige barn i Syria, men så ble han felt - i kamp for en militærbase 30 desember. Verden er urettferdig.

  Så forledende kan ord og fraser bli, når det legges helt andre meninger i dem enn det vår sivilisasjon kjenner og legger i ordene. Her må det kodeknekking til. Tenker det holder med ett oppklarende kodeord.

  'uskyldig' her = tilhørende fredens/underkastelsens religion

  SvarSlett