Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 15. november 2012

Stakkars jødene.Norge har ikke mye å skryte av når det kommer til behandling av jødene, hverken før eller nå. I disse dager skal det markeres at 532 jøder, voksne og barn, ble arrestert og deportert til konsentrasjonsleirene i Tyskland for 70 år siden, av norske politifolk, og bare 8 av de 532 jødene overlevde krigen.

Man skulle tro at man i en sådan stund ville være litt ydmyk, vise forståelse og medfølelse overfor de få jødene som er igjen, og de som mistet sine kjære den gang. Men ikke vi. Nei, her skal man markere seg, her skal man ikke gi ved dørene, så man inviterer som foredragsholdere ikke bare en, men TO, velkjente og sterke kritikere av den eneste jødiske staten, mennesker som ikke viser det minste snev av forståelse for det faktum at jøder har, men dessverre også er, et folk som ikke er trygge noe annet sted enn i en jødisk stat. En jødisk stat som stadig vekk må beskytte seg mot hatefulle naboer, men som vi bedrevitere over alle andre mener skal jenke seg og oppgi strategisk viktige områder for beskyttelse og forsvar av staten, for å gjøre de hatefulle naboene til lags. Fordi vi i vår uendelige naivitet tror at bare Israel gir litt, litt og litt til, så vil også de andre gi litt og bli snille og fromme og demokratiske, noe det ikke er noen som helst grunn til å tro vil skje, for enhver med et snev av realisme og gangsyn. 

Samtidig kan man lese flere andre begredelige nyheter om jøder og jødehat i Norge. Jøder i Norge føler de må skjule at de er jøder av sikkerhetsmessige grunner. Ta deg en tur i Oslo, og se hvor mange muslimer du ser som stolt viser sin muslimske tilhørighet. I enhver avkrok av landet hvor det bor muslimer, går de tryggt rundt med sine hijaber, sine hekleluer og ankelbukser og viser sin tilhørighet og identitet. Dette kan man altså ikke gjøre om man er jøde, spesielt ikke i Oslo. 


«Med tanke på at 90 prosent av den norske jødiske befolkningen er direkte berørt av Holocaust, er det urovekkende at flere av dem føler behov for å skjule at de er jøder, poengterer Haukland i mandagens utgave av VG+.»


Man unnskylder seg med at man er kritisk til Israels politikk, og bruker dette som unnskyldning for å kritisere og sjikanere jøder i Norge. For det første er norske jøder norske jøder, punktum. De har da ingenting med Israels politikk å gjøre. For det andre, hvilken annen folkegruppe som lever i Norge blir kritisert, hetset, truet eller stilt til ansvar for et annet lands politikk, selv ikke mennesker som faktisk kommer fra et annet diktatur, blir beskyldt for å være ansvarlig for deres hjemlands politikk og hetset av den grunn. Det at man kritiserer Israel er i en del tilfeller kun en unnskyldning for faktisk jødehat, som man finner spesielt i en del muslimske miljøer. Abid Raja har snakket om det, Ayaan Hirsi Ali har snakket om det, Sara Azmeh Rasmussen har snakket om det, Harald Stanghelle har snakket om det, Tormod Strand har laget en reportasje om det, men vi prøver av all makt å legge lokk over det, for dette blir for ubehagelig å ta inn over seg. Selv om vi ser resultatet av det, selv om jøder må gjemme seg, passe seg, jøde er et skjellsord i Osloskolen, jødiske barn mobbes og plages og alt det andre vi ikke liker å høre om, så derfor lukker vi ørene. 

Skyting mot synagogen i Oslo, profetens Ummah sine utilslørte trussler, listen blir lengre og lengre.

Selv vår egen medaljekandidat og konvertitt til islam Trond Ali Lindstad har fått innpodet, eller lest seg opp til jødehat. Mens han hyller Khomeini forteller han hva han mener om jøder, men heldigvis ble dette i overkant for såpass mange at selveste kongen gikk på en kjempesmell, da han ville dele ut kongens fortjenestemedalje til dette utskuddet. Og hva får han medaljen for? Hvor ulogisk det enn måtte virke  får han medalje for å fremme integrering, ved å segregere muslimer til en egen skole og barnehage i Oslo. Hvordan dette altså fremmer integrering er og blir en gåte, men en ting kan man jo virkelig forundres eller imponeres over; økonomisk rot, krangler, personalkonflikter, sykmeldinger, jødehets, homohets, segregering og hylling av totalitære og menneskefiendtlige regimer er ikke til hinder for å bli nominert til kongens fortjenestemedalje, dette lover jo godt for oss andre, her må jo tanken være at alle skal få..

Så har man krystallnatten. Natten da jødiske synagoger og butikker ble rasert i november 1938, og jødeforfølelsen virkelig kom i gang, har vært en natt hvor mange jøder har ønsket en rolig markering. Men den gang ei. Fakkeltog skal det være må vite, som mest av alt minner jødene om fascistene på jødejakt. For kvelden er kuppet av de røde, som svindlerne og voldsmennene i nye SOS-rasisme, som ikke har som mål å fokusere på jødene, ikke engang denne natten skal de få fokus, den lille gruppen som i størst grad er utsatt for rasisme i vår tid, også. En som ville gå med parolen «Nei til jødehat» ble nektet dette, det passet ikke inn.. på Krystallnatten. Her skal fokuset være i en helt annen retning tydeligvis.

«En rekke politiske organisasjoner stod bak krystallnattmarkeringen i Bergen. På listen finner vi blant andre AUF, Kvinneaktivistene, Muslimske Studenter i Bergen, Nye SOS Rasisme, Rødt, SU, Tjen Folket, Unge Høyre og Unge Venstre samt hovedarrangøren Norsk Folkehjelps Solidaritetsungdom.
Men ikke Det mosaiske trossamfunn!»


Som en av kommentarer under påpeker: «Hva om han hadde strøket over NEI og skrevet JA?»

For noen år siden ble jøder forvist fra krystallnattmarkeringen i Oslo, fordi de bar israelske flagg. Jødene ble jaget hjem og måtte beskyttes for sin egen sikkerhet, for voldelige blitzere og deres medsammensvorne skulle delta, da er det ikke plass til jødene, DA VAR DE IKKE TRYGGE!

SOS rasisme har i mange år vært involvert i disse markeringene av den okkuperte krystallnatten, så kan man jo lese litt om hva de bedriver på fritiden, når de ikke svindler staten for penger eller nekter jøder å makere en natt som først og fremst er en minnemarkering for jøder.


Hva kan man egentlig si… annet enn stakkars jødene!

4 kommentarer:

 1. Hvordan så mange ting henger sammen

  Argentinas tidligere president Carlos Menem, født av syriske foreldre, konverterte til katolisismen - fra islam - og det passet jo fint, for ham og fredens religion, all den tid det var et krav for å bli president i Argentina.

  Her er også forbindelsene bakover til Hitlers nazi-Tyskland, til Iran, Hizbollah,
  stadig voksende narkokarteller i Latin-Amerika, bombing av jødisk kultursenter i Argentina, og direkte til dagens Gaza-virvar, for ikke å glemme Syria og Jordan. Alt med det endelige mål å utslette det jødiske folk, og opprette kalifatet.

  "The attack was a perfect example of Islamic- Nazi collaboration. As prescribed by the Mufti of Jerusalem and continued by Francois Genoud and Ahmed Huber, the operation was a collaboration of both evils infesting Argentine society. Jihadism and Nazism."

  Krigen var ikke slutt da krigen var slutt. Den bare fortsatte i andre former. Og fortsetter i dette øyeblikk, nå med våre skattepenger og "våre ledere" sterkere involvert enn noen gang. Den som har narkovrak i familien kan jo også sende en takk til dem som har interesse av å opprettholde narkokartellene, for at de får lov å bidra til den store krigen hvor utslettelse også av oss er et delmål.

  SvarSlett
 2. Hm...dette ante jeg ikke, men ingenting forundrer meg lenger..

  SvarSlett
 3. Mads Gilbert er på plass i Gaza
  - Kan det være at Gilbert med sin notorietet, brukes som menneskeskjold for Hamas? At Hamas og den norske regjering vet at det vil være risikabelt for Israel å treffe Fritt Ords pristager, noe de derfor i det lengste vil unngå?

  SvarSlett
 4. Mads Gilbert er på plass ja, han er der det skjer. Med unntak av Syria og de fleste andre plasser...
  Tror ikke Gilbert betyr noe for Israel, kan ikke tro de tar mer hensyn til ham enn noen andre, de kan da ikke bry seg om hva den norske regjering mener, å så fall kan de vel bare pakke sammen og blotte strupen for Hamas og la seg utrydde.

  Lurer på om han også fikk kake i dag, terroraksjonen mot bussen i Israel ble feiret med kakefest på sykehuset der han jobber. Akk ja.

  SvarSlett