Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 24. november 2012

Så synd at de skulle bli uvenner...

... de har jo ellers så mye til felles. Manglende respekt for demokrati, menneskerettigheter, lovlydighet, ytringsfrihet... For  ikke å snakke om det voldsomme hatet mot jøder og den jødiske staten som de deler fra dypet av sitt hjerte. Og viljen til å bruke vold mot de som ikke er enige med dem, eller hører til "feil folk".
Hadde de bare firet litt på kravene, kunne de slått seg sammen til en riktig så fin gjeng. Stått side ved side og hevet stein på de de ikke liker trynet på eller meningene til.  Akk ja.

Blitzerne angriper nazister på julebord.

Hva er vel et julebord uten litt selskapsleker..?

Men frykt ikke, det skal nok bli mer bråk. MIFF arrangerer en støttemarkering for Israel i Oslo i dag, da må jo selvsagt de røde motdemonstrere, selv om de nylig selv hadde en demonstrajon for Gaza. Problemet er at de røde har en tendens til å bli litt i overkant ivrige, og vise sitt sanne jeg. Noe som gjerne resulterer i vold, steinkasting, rasistiske rop, og annet som vi har sett før.
At AUF faktisk ønsker å delta i denne suppen synes jeg er merkelig, men med tanke på uttalelsene til noen av dem tidligere denne uken er det vel ikke annet å vente. Det er nok fare for at det skal  bli ropt "død over jødene" i Oslos gater denne dagen og.

Jeg frykter derimot ikke at noen av mifferne kommer til å bli voldelige,så kan man jo spørre seg om hvorfor det er sånn...

8 kommentarer:

 1. Sharia legges til grunn når
  Importør i Norge inngår avtale med firma i Storbritannia

  "Innenfor sharia finnes det antakelig flere kontraktsregler som avviker fra vanlig norsk kontraktsrett." Dette sier advokat Joakim Marstrander i Deloitte Advokatfirma til HegnarOnline.

  - Hvordan er dette mulig!? Hvor langt har dette muhammedvanviddet nå kommet? Det eter seg stadig lenger inn i det norske systemet.

  Når vil vi høre om arvesak der en muslimdatter, eventuelt vokst opp i Norge, etter sharia kun får halvparten av sin - etter norsk lovverk som faktisk gjelder i Norge - rettmessige arv? Når vil vi få den første saken der en muslimdatter går til sak mot de andre arvingene, og krever at norsk arverett skal gjelde i Norge?

  SvarSlett
 2. Ikke til å tro! Hvem er så forskrudde at de går inn på dette? Vi er virkelig på vei baklengs inn i fremtiden.

  SvarSlett
 3. Afrikansk slave selges på saudisk marked (FB)

  - Ellers noe nytt?

  Den arabiskmuslimske slavehandelen er visst aldri blitt avsluttet. Her er det business as usual, og den annonserte slaven selges ferdig kastrert og klar til bruk.

  "Fred være med deg..."

  Jeg har en (hann)slave jeg kjøpte fra et afrikansk land, og fikset visa og oppholdstillatelse før jeg fikk ham til Saudi.."

  - Slik lyder annonsen. Skjønner jo at denne selgeren er seriøs. Har fikset formalitetene, og alt i orden. Bare overdragelsen til interessert kjøper som gjenstår.

  SvarSlett
 4. Jøje meg.. ikke rart vi aldri får høre om slikt, stiller jo enkelte i et veldig dårlig lys..

  SvarSlett
 5. Venner og uvenner, Den sataniske treenighet,
  selskapsleker, alkohol og uvitenhet - og betydningen av å være korrekt kledd for enhver anledning

  Kom til å lure på hvordan Stalin forholdt seg til ulike kulturer i sin tid, og fikk opp denne linken, som også tar for seg antall titalls millioner drepte under ulike despoter her og der.

  Videoen i linken viser islamsk høymoral og et eksempel på dette i form av halal-dans. Ikke akkurat hæla i taket, men dog..

  Uvitenhet
  "“Ignorance is a lot like alcohol; the more you have it, the less you are able to see its effects on you” – J. M. Bylsma"

  SvarSlett
 6. Kan virke en smule dobbeltmoralsk ja...

  SvarSlett
 7. Hvem er egentlig venner?
  - Og med hvem?

  Er blitzerne på samme lag, bare at de ikke vet det ennå?

  Jøder marsjerer ut fra "islamofobisk" konferanse i London
  Islamonazister hilser Hitler

  SvarSlett
 8. Europeisk historie og identitet
  - Rolandskvadet

  Europeere må for enhver pris fratas sin europeiske historie og identitet. Derfor må fransk lærer kutte ut deler av historien når hun underviser i Rolandskvadet. Hun endrer teksten, og utelater referanser til "sarrasinere", middelalderens navn på muhammedtilhengere.

  Så mye for vitenskap og fremskritt.

  SvarSlett