Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 26. oktober 2012

Lukrativt å være jødehater på fulltid.Vi er blitt beriket med en rekke kjekke, unge menn i dette landet de siste årene. De stikker seg frem den ene etter den andre, med sine blide åsyn og sine elskelige meninger. Denne uken var det enda en, med et navn som er umulig å huske, og i god islamistånd måtte han jo true noen jøder som seg hør og bør, og et par journalister også når han nå først var i gang. På merkelig vis er en gutt, født og oppvokst midt iblant oss, forvandlet fra kjekk ung mann til usympatisk islamist på kort tid.. Snodige greier.

Carl I Hagen går i dag ut og sier, som sant er, at dette advarte han imot, for mange, mange år siden, og han plasserer ansvaret der det hører hjemme, hos tidligere og nåværende statsministre og fremtredende politikere. At de protesterer kom vel ikke som noen overraskelse, men nå har de selv og de fleste av landets journalister i alle år drevet svertekampanjer og personforfølgelse av Hagen, så kanskje det var på tide at de selv ble uthengt med navn og fikk smake sin egen medisin?

Men nå var egentlig saken denne islamisten med det vanskelige navnet. Man kan lese at han har vært saksbehandler i det offentlige, men sa selv opp jobben tidligere i år.

«27-åringen skal ifølge VG ha hatt en saksbehandlerstilling i det offentlige, men valgte å si opp denne tidligere i år. Han har tjent omtrent 370.000 kroner de siste årene. Ifølge TV 2 får han nå 4.815 kroner i uken fra Nav som arbeidsledig.»

Man må jo spørre seg hvilke type saksbehandling det er denne mannen har bedrevet, og om man kanskje burde se litt over sakene han har behandlet, med tanke på hvilke holdninger han har.

Men så kommer man til regnestykket. Han får altså utbetalt nesten 5000 kroner i uken, noe som tilsier nesten 20 000 kroner i måneden, jeg vil tro det er ganske mange i dette landet som er i full jobb som ikke får særlig mye mer, endel også mindre. Og har man egentlig rett på dagpenger når man selv sier opp jobben? Og med utgangspunkt i 370 000 kroner, så trodde jeg dagpengesatsen lå på rundt 60 % av lønn siste år, før skatt, og selv om man regner lav skatt kommer jeg uansett ikke opp i så mye som 15 000 kroner måneden engang, hvilke tillegg er det NAV opererer med her?

En stakkars minstepensjonist kan jo bare drømme om slike summer, men så er vel de fleste av dem både lovlydige og fredelige mennesker som aldri har truet hverken jøder eller journalister, og ikke utgjør en fare for noen.

Jammen er det godt å vite at skatten man betaler er i gode hender og deles rundhåndet ut til både Hamas og hjemlige ekstremister. Godt er det også å vite at de får litt ekstra til salt i grøten, eller terroropplæring i Pakistan, eller AK47 eller hva de nå velger å bruke pengene våre på.

18 kommentarer:

 1. Saksbehandling og konstruksjon av stillinger

  Har inntrykk av at det konstrueres en hel del stillinger for den nye herskerklassen, slik at de skal slippe å jobbe, men kan motta høye lønninger i stillinger med fine titler. Å sette dem til jobber samfunnet har behov for, som vedlikehold av det offentlige rom er det visst ingen som har tenkt på?

  Dette vil trolig slå tilbake på dem når det går opp for folk hva som skjer og har vært satt i system, slik at nordmenn skal jobbe, betale skatt og underholde dem, slik deres politiske system legger opp til.

  Hvor lenge vil nordmenn la seg holde for narr og lydig stille opp?

  SvarSlett
 2. Når det gjelder Benghazi og det forestående valget i statene, så kan man begynne å lure på om en del av hele, det overordnede, opplegget er at den sittende skal feile, og feile stort, for å velte supermakten, for at brødrene skal lettere ta over.

  Virkeligheten overgår tross alt, ofte de mest fantastiske fantasier.

  SvarSlett
 3. Man forundres ikke over noe lenger

  Fra Benghazi til Aleppo
  - Og det var slett ikke noen stedfortreder for julenissen som var underveis der, nei. Dramatiske avsløringer om hvilket oppdrag den nå uttagne utsendingen som var utplassert i Benghazi, hadde.

  Dette setter også litt i enda større perspektiv hvordan det er å ha jødehatere i Norge, som ikke nøler med å ta oppdrag som "opprørere" i Aleppo.

  Kommer norske aviser til å berøre dette ikke ubetydelige dramaet som gikk fullstendig utenfor manus, nå oppunder valget? Trolig ikke. Mer bekvemt å finne andre ting å skrive om. Svik mot den vestlige sivilisasjon!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skjønner godt ønsket om å fjerne Assad, men man går vel fra vondt til verre om salafistene tar over i Syria, og med den gjengen som engasjerer seg der nå er det vel ikke håp om noen annet. Ingen grunn for norsk presse til å sktive om dette nei.. de har jo både Farmen, Skal vi danse og Jakten på kjærligheten å lage interessante saker om..

   Slett
 4. - Vi hadde egentlig tenkt å stille opp i Libya, men ble bedt om å ligge lavt. Så vi gjorde det.

  Fulltids..
  - journalist

  SvarSlett
 5. Hvem vet, det kan være mye vi ikke aner om "Farmen, Skal vi danse og Jakten på kjærligheten" som det nå gjenstår for den fjerde statsmakt å blottlegge:P  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen skal beskylde dem for å ikke prøve å finne noe der i alle fall, så mye som de skriver om disse viktige sakene..

   Slett
 6. Nå i ettertid ser vi at br&drene hadde alt planlagt. De har så langt perspektiv, de gutta der. De diktatorene som hadde hånd om de enkelte stater på den kanten var ikke like rene som dem selv og gikk ikke etter deres bok, og måtte derfor kastes. Derfor ble det så vårlig i det ene landet etter det annet. Ikke minst ble dette applaudert av folk som O'Boy og St&ren. De spiller på lag med zalofistene! Det er ikke til å tro!

  Må man være psykopat for å bekle slike stillinger?

  "For the trust reposed in me I will return the courage and the devotion that befit the time. I can do no less."

  Et sidestepp tilbake i tid, til Roosevelts Tiltredelsestale av 4 mars 1933, er vidunderlig lesning i motsetning til vår tids håpløst underdanige dialogtale.

  "Happiness lies not in the mere possession of money; it lies in the joy of achievement, in the thrill of creative effort. The joy and moral stimulation of work no longer must be forgotten in the mad chase of evanescent profits. These dark days will be worth all they cost us if they teach us that our true destiny is not to be ministered unto but to minister to ourselves and to our fellow men."

  Den tomme dressen som er "valgt" til Den tomme stolen i det hvite huset, tåler ingen sammenligning med ovenstående amerikaners religiøse tale. Romney går mer inn i den dressen som kan vente ham. Han taler slik at folket kan tro på ham og slik en stor leder taler.

  Måtte den rette amerikaner få det store landet på fote igjen, og måtte verden ellers slutte med underdanig dialogspeak.


  SvarSlett
  Svar
  1. Ja med tanke på hvem man havner på lag med når man prøver å kvitte seg med en diktator i midtøsten burde man være en smule forsiktig. Man har visst ingenting lært, den tabben går man på igjen og igjen, så får man før eller siden sine egne våpen rettet mot en selv.

   Slett
 7. Siste kristne drept i Homs

  Det var en eldre mann som nektet å legge på flukt fra byen fordi han ikke ville forlate sin handikappede sønn Adnane

  Den eldre mannen hadde i dagene før han ble drept, uttalt at dersom han skulle møte "opprørerne"(...), så "ville han minne dem om De ti bud og De hellige skrifter".

  Men..! Nå tilbake til det hjemlige...og litt hyggeligere ting:)
  En glad og ikke så rent lite stolt Eldar Vågan, oppmuntret av dansedommer Tor Fløysvik med kommentarer om fast og fin rumpe, uttaler til seher at han nå vil vise seg mer i tights og korte jakker fremover.


  Kom til å tenke på et munnhell
  - Det viktigste er ikke å vinne, men å delta....(Eller..blir det litt feil å si her?) ..? (Delta..?) - I livets dans?

  SvarSlett
 8. Nei hvem bryr seg vel om uskyldige drepte verden over når Skal vi danse er på tapetet...? Også Eldar Vågan da... hvem kan vel la være å nilese enhver sak om ham..?

  SvarSlett
 9. - Hvordan venstresiden gjorde Norge til det mest antisemittiske landet i den vestlige verden

  Hanne Herland
  sier det som det er, til forsvar for nordmenn

  SvarSlett
 10. Det er trist å se hvordan propagandaen virker, hvordan så mange hater Israel og jøder generelt uansett om de er nordmenn eller hvor de kommer fra. Fordi de stadig blir fortalt hvilket grusomt land Israel er, uten å klare å se paralellene til det vi ser blomstre opp i vårt land nå, ekstreme islamister og deres ønske og vilje til å drepe de man ikke liker, om det nå er tilfeldige jøder, homofile eller andre vanntro. Vi er like lite verdt i deres øyne alle sammen, men det nekter mange å ta inn over seg. Vi har en liten gruppe ekstremister så langt, Israel har dem i bøtter og spann rundt seg på alle kanter, med et ønske om å kvitte seg med jødene. Disse forventer man at Isarel skal inngå avtaler og skape fred med, men disse ønsker jo ikke fred, de sier det med klare ord, men holder man seg for ørene så kan man jo ikke høre..

  SvarSlett
 11. Helt enig i det du sier, -B-
  Synes samtidig Hanne Herland skal ha all den støtte hun kan få, for sin tale til folk Israel. Noen må stå opp og si at vi, nordmenn, slett ikke er på linje med Ap-dynastiet. Vi har vært kuppet av Ap-dynastiet de syv seneste årene. Synes Hanne Herlands budskap kommer godt frem i denne talen.

  SvarSlett
 12. Ja noen må si det, og det er bra at noen gjør det. Dessverre er alt for mange på linje med Ap, da de ikke får informasjon om annet og det faller dem heller ikke inn å søke det. Og bedre blir det neppe..

  SvarSlett
 13. På tide å stå opp

  Vi har vært vant med å leve i et samfunn hvor alt gikk på skinner, og vi kunne stole på at alle på sin plass gjorde det de skulle gjøre til beste for landet. Det var ikke tvingende nødvendig å følge med i betydningen mistro alle og enhver for ikke å ha gode hensikter. Tiltroen til at politikere søkte å oppnå de beste løsninger for det norske folk var nærmest 100%. Slik er det ikke lenger.

  "Du vekkr’æ sjæl og kjenner’æ helt aleine
  Du kjenner at nå det er nå du må stå for det du gjør sjæl"

  Nå må vi omstille oss. Ta skjeen i egen hånd, og tenke sjæl.

  "Skaffe’ræ lønn aleine
  Lage’ræ mat aleine
  For nå må’ru finne ut hvem du er
  De gi’række fri. De gamle vil ha’ræ hjemme
  De trekker’æ ned og gir d’ække fred til å tenke sjæl

  Starte et liv aleine
  Tenke ut alt aleine
  For da får’u fri, får’ru prøvd hva du vil bli
  Tenke sjæl og mene. Måtte stå for det du sa
  Ikke vri deg unna, ikke være likeglad
  Ikke late som du ikke mente det du sa
  Ikke si som andre
  Du må tenke sjæl
  En dag er det slutt, så står du der helt aleine"
  (- Takk til Trond Viggo, for de ordene!)

  Disse ordene må vi ta til oss, og gjøre til våre egne;)

  Kan ikke ligge sengen og sove lenger. Må stå opp!

  Vi må snakke med dem vi stoler på, våre nærmeste, og stå sammen. Vi som forstår litt, må få andre som ikke skjønner noesomhelst, til å forstå i det minste litt av det vi ser.
  Det kommer an på oss selv!

  - Tenke
  - Snakke
  - Diskutere
  - Bevisstgjøre

  Vi kan ikke vente at de som vil ødelegge vårt samfunn, skal forandre seg.

  SvarSlett
 14. Nei vi kan ikke vente at de som vil ødelegge vårt samfunn skal forandre seg, men sakte men sikkert forandrer vi oss. Aksepterer det man for noen år siden steilet av, fra tildekking av kvinner til åpenlys og voldelig ekstremisme, det blir dagligdags, det blir en vane. VI endrer oss, ikke de.

  SvarSlett