Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 26. november 2011

Oss islamofobe imellom.

I følge en undersøkelse fra den tyske tenketanken Friedrich-Ebert-Stiftung hevdes det at nær annenhver europeer er fiendtlig innstilt til islam og muslimer. Islamofobi kalles denne sykdommen som man har oppfunnet for dem som misliker islam, og som rammer hardt og vidt etter hva jeg har observert.

Man har altså klart å sykeliggjøre halve Europas befolkning, det må virkelig sies å være en prestasjon i ekstrem hersketeknikk som mangler sidestykke. Man kunne nesten mistenke det for å være  et desperat forsøk på å prøve å få mer penger til psykiatrien, for det er det faktisk et stort behov for, men det er nok neppe det som er grunnen.

Tidligere denne uken gikk Eskil Pedersen, Auf-lederen, ut med ganske harde karakteristikker på sine meningsmotstandere:
«– Jeg er sikker på at det er mange som deler holdningene til Anders Behring Breivik, sier Eskil Pedersen.

– Vi leser det på nett, vi ser det i hverdagen. Det er til dels ganske rasistiske holdninger og vi må debattere dem med full styrke.
AUF-lederen mener det er naivt å tro at fordommene sprekker, bare slike holdninger blir brakt fram i dagen.

– Vi kan ikke bare la dem lire av seg på nettsider og i aviser. Mange skriver ting vi får vondt i magen av. Vi må debattere med dem som mener at vi bør velge bort det flerkulturelle samfunnet.
– Vi må begynne med politikerne, fordi det er mange mennesker som lytter til dem, avslutter Pedersen.»

Det er tydeligvis ikke lenger akseptabelt å ønske bort det flerkulturelle samfunnet. Personlig må jeg si at jeg sliter veldig med å finne bekjente som ønsker og forsvarer det flerkulturelle samfunnet, uansett politisk retning er det en utbredt enighet om at det flerkulturelle eksperimentet ikke er positivt.
Tanken er i utgangspunktet god, men når det viser seg å fungere så dårlig i praksis som det faktisk gjør, må det være på tide å stikke fingeren i jorden og se seg omkring og vurdere konsekvensene.
Er det fremmedfrykt som gjør at mennesker er skeptiske til islam, eller er det noe annet?

Er det fremmedfrykt som ligger bak når man er skeptisk til noe man kjenner godt til, har lest mye om, erfart personlig eller kjent på kroppen? 

Og er fremmedfrykt alltid negativt, er det ikke nettopp frykten for det fremmede som har reddet mennesker, og ikke minst dyr, opp gjennom tidene, det å være skeptisk til nye situasjoner, til man har observert om situasjonen er trygg? Tror dere kanskje indianerne angrer litt på at de ikke led av mer fremmedfrykt og europeerfobi den gangen for noen hundre år siden?

Jeg vil påstå at det norske folk også i stor grad har tatt imot «de fremmede» med åpne armer. Men når de åpne armene blir møtt med et slag i trynet, er man fremmedfiendtlig om man reagerer negativt på det? Hvor mye kan man forvente og forlange av at vi skal tilpasse oss når man kommer til vårt land med et helt annet verdi og moralsyn enn den opprinnelige befolkningen, hvem skal tilpasse seg, de nyankomne eller vertene?

Siden 22.juli har media prøvd å plassere ansvaret for den grusomme handlingen der ansvaret ikke hører hjemme, nemlig hos Frp og de som er kritiske til den innvandringspolitikken som har vært ført de siste tiårene. Nå har også flere Ap-politikere kommet på banen. Snakk om å ha frekkhetens nådegave. 

I Dagbladet i dag stod det en kronikk jeg tror det er mye rett i: «Tragedier skapes av folk som faller utenfor og ønsker å straffe samfunnet for det.»

«Verken Hitler eller Idi Amin var psykotiske i «gjerningsøyeblikket». De ble ikke mindre utilregnelige av det. At Anders Behring Breivik ikke er det, gjør han verken mer tilregnelig eller mindre syk.»

«Anders Behring Breivik er et skadet menneske. Han har aldri nådd en nevrotisk struktur som deg og meg. Evnen til å danne en indre konflikt er altså i liten grad utviklet. Konflikten er med andre ord i sin opprinnelige form, mellom individ og miljø. Dette gjør Anders Behring Breivik på mange måter til et barn i en voksen. Hadde han vært posisjonert i forhold til makt, ville han kunne utrette skade langt utover 22. juli-tragedien.»

Det er vel antagelig det mest fornuftige som er sagt om dette på lenge, man må se at denne mannen ikke er en av mange, men noe helt for seg selv. 

Når noen sprenger seg i luften og dreper mange uskyldige er det en del iblant oss, vi vet vel alle hvem de er, som mener at det er synd på disse menneskene fordi de er utsatt for ett eller annet, som enten USA, Israel eller noen andre fra vesten står bak, og som gjør disse menneskene så desperate at de tyr til disse ekstreme tiltakene. Det er aldri deres ideologi det er noe feil med, det er aldri noe feil med islam, selv om utallige terrorangrep i islams navn er utført, og man finner unnskyldninger for terroren i islam, og oppfordringer til drap på vantro i Koranen.

Når Israel utsettes for terrorangrep er det i bunn og grunn fortjent og ikke annet enn å forvente, i følge den norske ambassadøren i Israel som uttaler: ”Vi anser okkupasjonen som grunnen til terror mot Israel”

Javel, så man kan altså forstå og akseptere at Israel utsettes for terror på grunn av sin politikk.

 Kan man på samme måte forstå at et norsk politisk parti utsettes for terror grunnet sin politikk, for det var nettopp et bestemt parti og en del enkeltpersoner som var målet for terroren. Om man bruker den samme logikken så kan man altså «anse Aps politikk som grunnen til terroren»

Man burde slippe disse beskyldingene om ansvar og skyld i denne saken, for som psykologen skriver i innlegget jeg nevnte så er dette gjerningene til en syk mann. Men om nå Ap skal fortsette det som media har påbegynt, nemlig å sette medskyldig-merkelapper på mennesker som har et annet syn på innvandring og islam enn det de selv forfekter, så må de faktisk akseptere å selv bli gransket for det samme. For det var deres politikk og konsekvensene av den ABB hatet, på samme måte som palestinske terrorister hater Israel og jødene, så om Norges utsendte kan hevde at noen er medskyldige i den ene saken må de granske seg selv før de begynner å stemple andre.

Det er en skitten og guffen hersketeknikk man bruker i disse tider, siden Ap er offeret er det ikke så lett å slå tilbake,  men skal de benytte seg av den taktikken til å kneble sine motstandere vil de komme til å tape sympati på det. Eskil Pedersen og flere andre ser ut til å mene at nå må man slutte å mislike multikultur, det er moralsk forkastelig å mene det, fordi han selv ikke mener det. 

Han presterte faktisk å anmelde Tybring-Gjedde for rasisme, for å uttale dette:

«– I Groruddalen blir blonde jenter mobbet og farger håret sitt mørkt, barn blir truet med juling fordi de har salamipølse på brødskiven i matpakken, gutter med innvandrerbakgrunn truer norske gutter med juling dersom de ikke får mer spilletid på fotballaget.»

Alt sammen er sant og kan dokumenteres, men det er rasisme å si sannheten, når den ikke passer inn i Eskil Pedersens univers.

Den type politikere tror jeg rett og slett vi klarer oss uten. 

Siden å mislike islam kan kalles islamofobi, antar jeg at å mislike nazisme kan kalles nazifobi.
Jeg lider antagelig av begge deler

170 kommentarer:

 1. Problemet er de islamofile som nekter å ta virkeligheten inn over seg

  Islamofili er en livsfarlig lidelse som kan ha skjebnesvangre virkninger ikke bare for den som er direkte rammet, men også for omgivelsene. Islamofili kan ende med konvertering med alt som følger med.

  Det er livsviktig å se på fakta her. Hvordan har de underkastede i koranstyrte land det? Hvor langt trenger vi å se for å finne ut noe om dette? Har vi ikke nok kunnskaper om dette allerede, til å forstå at vi definitivt og absolutt ikke vil ha det slik i Norge?

  Sky denne ideologien som pesten!


  Apropos sykdom, kan Stoltenberg som deltok i Libya, med denne avgjørelsen avskrives med sykdom..? Svaret er vel nei, tatt i betraktning at alternativet ville ha vært langt verre.

  Hva med ABB? Hvis Ap får fortsette slik de har lagt opp til, hvor mange nordmenn må ofres på islams alter i årene, tiårene og hundreårene som kommer? Hva kjenner vi til fra den nære historie om følgene av islam?

  Kan ABB avfeies som en som knapt har vurdert motivet for og omfanget av, den handling han utførte?

  Hvordan vil fremtidens historikere vurdere hendelsen i etterklokskapens lys?

  Bør frie og opplyste mennesker kjempe for å få beholde sine frie land, og være tro mot sine forfedres kamp og mot seg selv?

  Bør vi avfinne oss med å bli fullt islamisert, først som sist? Si takk for friheten og det ordnede samfunn så lenge det varte, heller se tilbake til 600-tallet og forberede oss på å lære oss koranen?

  SvarSlett
 2. Hvis journalistene og Apene konsentrerte seg mindre om ABB, og mer om virkeligheten ville de kunne se flere og større sammenhenger.

  SvarSlett
 3. Hvor lang tid vil det ta for Ap å knekke islam-koden?

  SvarSlett
 4. Det er jo ingen tvil om at mange overhodet ikke setter seg inn i hva de faktisk forsvarer. Eskil Pedersen står åpent fram som homofil..og forsvarer islam på sin hals, han forsvarer en ideologi som ønsker ham død, kun fordi han er den han er.

  Er islam først kommet til makten, må det blodig kamp til for å kvitte seg med den dessverre, se bare på den fortvilte situasjonen i Iran, hvor store deler av folket ikke ønsker å være under islams klamme grep, men ikke har noe valg uten å ofre sine liv.

  Var ganske spesielt å ha tre iranske menn på besøk, som vi forventet var muslimer og ikke kunne spise hva som helst, men joda det kunne de, de påstod at de var mindre muslimer enn vi var, og snakket varmt om den persiske kulturen, frem til islam angrep dem som de sa.

  Jeg tror nok fremtidens historikere kommer til å klø seg i hodet og spørre: "Hva i alle dager var det de balte med den gangen.."

  Om de ikke er muslimer alle sammen da, og fryder seg over den gangen mørket senket seg over Europa..

  Har ingen tro på at Ap kommer til å knekke islam-koden, har de ikke klart det til nå, så vil de rett og slett ikke..

  SvarSlett
 5. Bra blogg!

  Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett!

  Er det noen som har tips om gode blogger jeg bør anbefale så send meg en link på magne.antonsen [@] vg.no Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg

  SvarSlett
 6. I 1930-årenes Tyskland var veldig mange fiendtlige innstilt mot jøder. Når så mange var antisemitter, måtte det vel ha en gyldig grunn?

  SvarSlett
 7. Islam er den rette religionen.Ifølge mine beregninger er det flere tegn på at Islam er rette religionen. Det er ikke noe som heter islamofobi, det er bare dere som tror dere hr noe imot det.

  SvarSlett
 8. Det er vel heller AP-koden som bør knekkes. Det går ut på å få folk til å se hvor skadelig dette partiet er for landet.

  SvarSlett
 9. dra til helvete!!!

  SvarSlett
 10. Meget bra innlegg. Er helt enig med deg.

  SvarSlett
 11. DU har selvsagt helt rett!!

  ABB gikk til angrep på Ap pga den politikken de fører.
  Det er ene og alene ap sin egen skyld at de ble rammet fordi abb enkelt og greit ikke likte den overstyringa de driver med..

  At ap peker med fingeren på andre partier er jo helt feil, hadde det ikke vært ett ap hadde det ikke vært noen abb.

  Det er lov å reflektere over dette.

  Heller ikke jeg har møtt noen folk som sier at det er flott med innvandring for da kan man slippe damene ut så de får voldtatt seg.

  Jeg liker at det kan bli litt mangfold med butikker, og grønnsaker og slik, men de kriminelle innvandrerne og de som gjemmer seg bak ett sengetrekk de har rett og slett ikek noe her å gjøre, NORGE er ett FRITT land og neimen heller om man skal godta den urett som ikke rammer seg selv!

  Om du synes de kriminelle innvandrerne burde kastes rett ut og sendes hjem til der de hører hjemme, i ett fengsel i hjemlandet, så hvorfor heller kan man ikke bygge noen fengsler i disse landene og putte de inn, der. dette vil koste oss minimalt i forhold til hva det er i dag, og UD med sin bukk som passer havresekken, de løfter selbsagt ikek en finger og trenerer voldtektsmenn i årevis med det sluttresultat at de får bli her grunnet treg saksbehandling.

  Politiet burde få mere makt til slike saker, og det burde opprettes en egen organisasjon, som utelukkende tok imot arresterte innvandrere/utlendinger og sørgertt for at de da ble plassert på første fly tilbake til sitt hjemland UANSETT om det var krig eller hva som helst der fordi de åpenbart velger å skade folk og derfor har de helle rikke noe her i våres fredelige samfunn å gjøre..

  Det er kvalmende å se på at jenter er utrygge og all den kriminaliteten som foregår så innmari rett oppi trynet på alle som har øya oppe, og at det ikke gjøres en dritt med det..

  Vi nordmenn er ikek vant med å ha voldtekter eller kriminelle luskende rundt i hagen væres, det er for å beskytte nordmenn man burde forby kriminelle innvandrere, for våres egen sikkerhet!

  Så for sikkerheten og rettighetene til de som er NORDMENN så burde kriminelle innvandrere bli kastet ut, OG de skal scannes med bilde/DNA/fingeravtrykk og det er PÅ GRUNN AV at man ikke vil ha de tilbake under ett nytt pass.. Jeg vet at om jeg hadde "flyktet" så hadde jeg med GLEDE godtatt å bli tatt dna og fingeravtrykk av i bytet med frihet og trygghet..
  de som mener noe annet har ikek satt seg inn i saken og burde fokusere 5 minutter på å oppdatere hjernen sin til 2011.
  AMEN

  SvarSlett
 12. Dem kan jo si det samme,at folk også har Nazi fobi,eller kommunist fobi i Europa.

  SvarSlett
 13. -Islam oppfordrer muslimer til å drepe de vantro.
  -Muslimene vil at hensyn til menneskerettig-heter og demokrati skal vike for hensynet til religion.
  -Kvinnene er mannens eiendom og må dekke seg til, hun skal være tilgjengelig for mannen sin og han kan slå henne og låse henne inne hvis hun nekter. (Var det noen som sa voldtekter i nære relasjoner? Innvandrere som står for disse også.)
  -Islam anviser dødstraff for homofili.
  -Det straffbart å være ateist
  -religion brukes for å kontrollere befolkningen etter regler som ikke er begrunnet med fornuft og logikk, men med hensyn til hva Gud vil, noe som kun formidles av imamer.
  -Halalkjøtt er ensbetydende med slaktemetoder som innebærer dyreplaging
  -Kjønnsdeling på skolen, i offentlighet, etc.
  -Muslimer er imot grisen (God Jul!)
  -osv

  Jeg synes muslimene kan drive med dette i sine egne muslimske land, men jeg vil definitivt ikke ha dette i Norge. Dette bør heller være forbudt i Norge. Dette betyr helt sikker at jeg er islamofob?

  SvarSlett
 14. Bravo, det var en veldig bra artikkel! :)) og det var bra også av journalisten som hadde baller nok til å ha den artikkel på VG sine sider... da er det fremdeles håp for dette landet.... kanskje

  jeg vil legge til at muslimene/mahomedanere og de som elsker islam og muslimer kommer med mange møkkete hersketeknikker enn å kalle oss som ikke liker islam "islamofobere"... de kaller oss rasister også... hehe, som om islam skulle ha vært en rase eller noe... dette er egentlig en idiotisk hersketeknikk som kommer fra noen personer som mangler logikk, jo...

  å kalle oss nazister er også hersketeknikk av lavmoral.... bare se hvem som ikke liker jøder og Israel nå for tiden... kanskje De ligner mest på nazister..

  islam er en totalitært ideologi ikled i tynne religiøse klær.... Våkn opp folkens!

  SvarSlett
 15. for ordens skyld: Det er IKKE islamofobi når de virkelig vil drepe deg som ikke-muslim eller vil ta fra deg ditt land, din kultur, dine tradisjoner og din religion... når de virkelig vil ta fra landet demokratiet, likestillingen og ytringsfriheten... når de virkelig vil integrere Norge og norsk befolkning og norsk samfunn i islam.... det er IKKE fobi dette!

  SvarSlett
 16. Sånn som det er lagt opp i dag er det nærmest ikke akspetert å være uenig i noe som helst. Jeg syns det må være lov til å diskutere uansett om emne er vondt. Spesielt når ting ikke er bra slik som i dagens Oslo. Narkosalg, Vold, godt synlige horer og overfallsvoldtekter av unge jenter som ikke har gjort noe galt bortsett fra å bli født pen og være på feil tid til feil sted. voldtektsmottaket i Oslo har hatt nesten 400 besøk så langt i år.

  Det må da være lov til å si at dette ikke er greit.

  SvarSlett
 17. Et spørsmål:

  Ville noen her drept en muslim pga han/hun er muslim?

  SvarSlett
 18. Flott innlegg! Dette temaet er vel kanskje der hvor det er størst diskrepans mellom hva norske politikere lirer av seg i den politiske korrekthetens navn, og hva det norske folk mener. Politikere, dere har svart belte i pisspreik innpakket i rosa gavepapir...

  SvarSlett
 19. Kommentarfelt med link fra VG nett som tillater anonyme kommentarer. Her er det bare å ta frem popcorn og brus.

  SvarSlett
 20. Også Eskil Pedersen er seg selv nærmest, har det vist seg. Selv om han og hans sosialistiske venner hyller fellesskapet, og forakter individualiteten til Frp-egoistene.

  Han sørget raskt for å komme seg unna Utøya og redde sitt eget skinn, mens de han er leder for fremdeles løp rundt med terroristbreivik etter seg.

  "Stor i ord, men liten på jord", lyder et gammelt ordtak. Tar politikere som Eskil Pedersen på kornet, synes jeg.

  SvarSlett
 21. Helt enig i blogginnlegget! Det at islamforsvarere kaller islamkritikk for fremmedfrykt eller islamfobi, viser bare hvor lite kunnskap de har om islam og muslimer.

  Dette dreier seg overhodet ikke om fremmedfrykt! Det er over 40 år siden de første muslimene kom til Norge, så noe fremmed er det så absolutt ikke. Vi som er imot islam kjenner det hele så altfor godt. Vi har fått islam adskillig nærmere enn vi noensinne har ønsket, og vi liker ikke det vi ser. Mange islamforsvarere tror at vi som er kritiske til islam ikke har erfaring med islam, eller at vi ikke har muslimer i nær krets. Det er så feil som det går an! Mange av oss har muslimer i nær omgangskrets, som kolleger, og noen islamkritikere har også bodd i muslimske land. Selv har jeg hatt muslimer som kunder i mitt firma, og maken til kravstorhet har jeg aldri blitt møtt med fra andre kunder. Jeg måtte ta hensyn til både ditt og datt pga deres religiøse tro. Jeg gjorde det til å begynne med, men takket være utakknemligheten jeg fikk i retur, sluttet jeg med det og muslimer vil heretter aldri få spesialbehandling hos meg. Passer det dem ikke å bli møtt slik alle andre blir møtt, får de gå et annet sted. Om muslimer ikke får det som de vil, vil jeg minne dem om at det faktisk står helt fritt til å forlate Norge. Det er ingen som tvinger dem til å bo her.

  Det må være lov til å være imot en så totalitær, voldsforherligende og menneskefiendtlig ideologi som det islam i virkeligheten er, og å være imot at man skal tvinges til å like "multikultur", uten at man blir møtt med rasistkortet og "islamfobi"-stempelet bare man åpner kjeften!

  SvarSlett
 22. "Den type politikere tror jeg rett og slett vi klarer oss uten." Definer dette er du snill. Skal vi kvitte oss med Eskil fordi ABB ikke klarte det?

  SvarSlett
 23. Det er mange ok muslimer, de drikker og oppfører seg normalt, kvinnene deres går med korte skjørt,trange bokser og dekker seg ikke til, på noen måte. De regnes ikke som muslimer av islamistene. Så har du islamistene som
  å vantro som noe de kan voldta, og bruke og utnytte,for dette passer dem.

  SvarSlett
 24. Tusen takk . Jeg vil bare si at jeg er så enig ! :)
  Og til anonym lengre oppe, nei jeg ville ikke drept noen på grunnlag av at de var muslim....

  SvarSlett
 25. Flott blogg!! Kunne ikke blitt mere enig i det du skriver... Jeg synes det er en skummel skummel utvikling i norge, hvor skal det stoppe? hvem er det som blir diskriminert i dette landet idag? våre nye "landsmenn" eller vi etnisk norske? Svaret er enkelt visst man ser seg littegranne rundt.. vår norske kultur er i ferd med å bli visket ut. Og er man uenig med alle som stemmer rødgrønt, så er man helt enkelt rasist! Få opp øynene folkens, før det er for sent...

  SvarSlett
 26. Ingen av dere har noe peiling på islam!! Synes dere skal bli kjent med den virkelige islam og de virkelige muslimene, også dømme!! dere kan ikke skjære alle muslimer under en kam, og det enkelte muslimer gjør har ikke Islam skylden før! Dere er smarte nok til å skille muslimer fra islam vel ? Jeg er muslim selv, og innrømmer at vi ikke er perfekte, MEN det er ikke islam som har skylden bak alt det onde som blir gjort.

  Hvordan hadde dere reagert hvis jeg klandret alle kristne norske for terrorist, med tanke på Breivik.. Han var ganske "normal" han også var han ikke ?? Slemme mennesker finnes ikke bare blant muslimer!!

  SvarSlett
 27. Heia . Bra artikkel.
  Problemet er at politikere og media ikke se forskjell på muslimer og Islamister . Den dagen det går opp for dem møter de seg selv brutalt i døra. Jeg er ikke sikker på at det kommer til å skje for hjernevask er utrolig effektivt.

  Når media gjentar en løgn hver halve time gjennom en dag så blir det en sannhet i hodet på de som ikke går i dybden og sjekker. Der er dessverre ikke VG bedre enn noen andre. Jeg har tatt mange kommentarer på dette, men siden dokumentasjonen er grundig er det få som sier noe.

  SvarSlett
 28. Vakkert - her inne menes det mye, men ingen kommer faktisk med noe harde fakta som støtter opp bak det de påstår. "Jeg kjenner mange" - "mange mener" - "Homofile AUF Eskil forsvarer en ideologi som ønsker han død" osv osv osv.

  Derimot, kommer det svært lite frem hvor de faktisk får alt dette fra....

  Tror dere virkelig at islam i Norge kommer til å henge tenåringer med heisegran på jernbanetorget i Oslo? Er dere virkelig så naive å tro at islam er den eneste religionen som har noe sterkt i mot homofile?

  Islam som med kristendommen har MANGE sider, og i Norge kan man vel egentlig si at begge lever rimelig liberalt.

  Få dere en utdanning, reis litt utenom Norges grenser og få litt perspektiv og forståelse av verden som finnes der ute. Det finnes ikke noe mer provoserende en navlebeskuende bedrevitere som påstår så alt for mye med null rot i realiteten. Hvordan i alle dager kan dere kjøpe det svadaet som blir solgt fra deres politiske kretser og partier?

  Er vel ingen hemmelighet at det er mange FRPere her inne. Et parti som har kommet med sjokkuttalelser som har måttet bli "trukket" igjen fordi de blir gang på gang motbevist. Et parti som spiller på ubegrunnet frykt - fordi deres svake sinn aldri fikk med seg den delen på skolen som omhandler det å ta det som blir servert til deg med en god dose kritisk tankegang.

  Voldtektene i Oslo, og det hysteriet rundt disse, er i all hovedsak på grunn av at noen inkompetente reportere rett og slett ikke vet hvordan man skal lese av statistikk. Eller ei er det at lista for å anmelde voldtekter blitt tatt med i tankegangen her. Det at flere tør stå frem å anmelde voldtekt, betyr ikke at flere blir voldtatt. Enda en faktor er at lista for å levere falske voldtektsanmeldelser også har blitt lavere - og avisen rapporterer bare om alle anmeldelser. Jeg kan gå ned å anmelde 20 forskjellige voldtekter til poltiet - som blir registrert som at voldtekter er anmeldt. Det at de finner ut at de 20 er usanne forandrer derimot ikke hvordan media velger å skrive det. De har kommet til å skrive "20 voldtekter i Oslo på en natt!!".

  Om dere FRPere og islamofober ikke har lært noe om det å vente på bevisene før dere dømmer noen fra 22.juli, finnes det virkelig ikke noe håp for dere.

  Når det smalt, stakk alle og enhver FRPer og islamofob hodet ut og skrek høyt om islamsk terror. Fordommene fløy øst og vest, ubegrunnede påstander ble smurt tjukt på og man hoppet på enhver antakelse om at dette må være noen islamske terrorister som sto bak.

  Når det derimot kom frem at det var en etnisk norsk islamofob som stod bak, ble det derimot patetisk stille fra deres side.

  Stikk fingeren i jorda selv dere, finn ut hva som faktisk er fakta - hva er det som er sant. Ønsker dere virkelig å leve som så naive mennesker med så liten innsikt i vårt samfunn?

  Slutt å skriv svada på blogger som dere kan samles rundt å skrike høyt om for å forderve sinnene deres enda mer. Er dere så engasjerte, så ENGASJER dere da for pokker. Kom fram i lyset, ta på dere politiske verv - jobb dere opp i systemet.

  ....Eller er dere redde for å bli lyst opp som de idiotene dere da har kommet til å fremstå som? Uten bakkekontakt, fordomsfulle, naive og redde mennesker?

  Slike kommentarer og innlegg som diskuteres på denne måten finner jeg avskyelig og rett og slett lavmål. Kan dere virkelig ikke gjøre bedre enn dette?

  SvarSlett
 29. Calileo:
  Man velger hvem man vil stemme inn, gjør man ikke?
  -------
  Selvsagt er det mange OK muslimer, det er islam som er problemet, det er ideologien man kritiserer, det er den man må sette seg inn i for å skjønne hva islam er. En ideologi som fremmer hat mot grupper (homofile og jøder) undertrykkelse av grupper(kvinner, ikke-muslimer)og dødsstraff for ikke-forbrytelser (sex utenfor ekteskap, homofili, frafall fra islam osv.)har ingen rett på beskyttelse fra kritikk. Man er ikke psykisk syk om man tar avstand til slikt.
  ----
  Angående jøder som noen nevnte. Den gang (ww2) som nå er jødene den etniske gruppen som utsettes for mest hat, også i vårt land, i følge en undersøkelse nylig, og erfaringer fra hele Europa. IKKE fordi de "gjør seg fortjent til det", men kun fordi de er født som jøder. Det man prøver å skjule er at det i stor grad er muslimske innvandrere som står bak denne hetsen. Jøder er en etnisk gruppe, man kan være jødisk uten å være troende jøde, mens man selv velger å være muslim, man er ikke født muslim, man kan konvertere til å bli muslim, eller man kan slutte å være muslim, dog er dette noe det er dødsstraff for i følge koranen..

  Dere som er muslimer og forsvarer islam, har dere noen gang prøvd å sette dere inn i hvorfor det er så mange som misliker islam? Skjønner dere at det klinger litt rart i våre ører at man blir draptruet for å "krenke" det dere kaller for "fredens religion"? Skjønner dere at vi misliker at så mange mennesker i dag i Europa må leve med beskyttelse døgnet rundt for å ha "krenket" muslimer? Hvordan kan det være en bra religion når den fremmer så mye hat og oppfordrer til drap i så mange situasjoner?
  Vi ønsker fred, men det er ikke fred det islam kommer med, derfor reagerer vi, vi misliker trusler og at noen truer oss.

  Ville noen drepe muslimer var det noen som spurte.
  Nei det håper jeg da virkelig ikke, jeg tar sterk avstand fra drap på ALLE, selvsagt!!!
  Så håper jeg det samme gjelder andre veien, så Kurt Westergaard snart kan få friheten sin tilbake. Og Robert Redeker, Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali...osv.

  SvarSlett
 30. Helt enig med det du skriver!

  Det er i ferd med å bli en pålagt samfunnsnorm at vi skal være naive!

  Det er på tide at vi sier "Timeout" og virkelig vurderer vår politikk på invandringsområdet.
  For øyeblikket tar vi bare imot, og integreringen går til helvete! Skal vi mestre situasjonen mener jeg vi bør omstrukturere hele invandringskonspetet slik at vi fremmer en bedre integering.(MERK: jeg snakker selvfølgelig ikke om en avislamifisering.)

  Jeg sier ikke dette fordi jeg er "rasist" eller har "fremmedfrykt". Jeg sier dette fordi jeg er "egoist"!

  Ja, der har jeg sagt det, jeg vil ha landet mitt for meg selv, og jeg vil ha det slik det er.

  Hvis vi fortsetter å være naive, kan dette koste oss dyrt.

  Jeg kjenner ingen i dette landet som oppriktig vil dele goder med andre på bekostning av sin egen velferd! Hvis dere har baller til å påstå at dere gjør det, har jeg ett ord; Løgnere!

  SvarSlett
 31. Først:
  Jeg ble svett da jeg skjønte at, jo, det er virkelig en blogg med en artikkel som IKKE er med på denne A4 fortellingen, fortellingen om da det norske demokratiet ble angrepet Bla.
  Det var ikke et angrep på et demokrati..forresten er Norge demokratisk?
  Vel, nok om det, foreløpig.
  Hitler med sin hær og attentater, angrep et slags demokrati, likeledes Mussolini da han marsjerte mot Roma med sine menn.
  Men ABB? Nei, hans mål var Ap, Det Norske Areiderparti. Artig navn i disse dager....For det er ikke mye skitne arbeidere igjen der borte. Alibiet til Ap er vel Raymond Johansen, der han med sin Oslo-øst dialekt legger ut om sin arbeideroppvekst, på Ap.no. Med utedo i bakgården.
  Takk til VG som valgte å synliggjøre denne bloggen. En blogg, en stemme som tilhører det andre Norge. Et Norge som knebles mer og mer.
  For en ting er skråsikkert: Aps politikere, politikk er i utakt med majoriteten apropos innvandringen fra muslimske land.
  Det krasjer. Men, det er jo upolitisk korrekt å si slikt.
  Men, det skal og bli interessant å se hvordan Ap forholder seg visst plutselig sørover i Europa man bestemmer seg for å gjøre noe? Altså, Nei, nå er det nok. Vi aksepterer ikkeå bli diktert av anti-demokratiske krefter lenger. Men så var det det da...norske muslimer er visst ikke som andre???

  Jeg mistenker Aps menn for å inneha en føydalherres innstilling:
  Vi vet best for almuen! Så nøtta for Ap er hele tiden å klare å manipulere folket med god hjelp av medierådgivere til å tenke slik Ap vil.
  Husk: I 40 år og fortsatt, har Ap hatt tilgang til og lagt føringene for hvordan det norske folk skal tenke gjennom det som het Norsk RikskringKasting, NRK. Denne hjernevasken har blitt særdeles vellykket. Men idag, har folket tilgang til så mange andre medier at Ap må stadig være på hugget.

  Takk igjen VG og du, blogger.
  Dine tanker , er mine! God kveld!

  SvarSlett
 32. Anonym skriver:
  "Voldtektene i Oslo, og det hysteriet rundt disse, er i all hovedsak på grunn av at noen inkompetente reportere rett og slett ikke vet hvordan man skal lese av statistikk. Eller ei er det at lista for å anmelde voldtekter blitt tatt med i tankegangen her. Det at flere tør stå frem å anmelde voldtekt, betyr ikke at flere blir voldtatt. "

  Say no more. "Hysteriet" rundt at kvinner får sine liv ødelagt, og statistikken tror jeg du må utdype, den sier nemlig at "Ikke-vestlige menn er mistenkt i hele 65 prosent av alle de 189 anmeldte voldtektene Oslo i 2010", enten du liker det eller ikke.
  http://www.document.no/2011/05/ikke-vestlige-innvandrere-bak-65-prosent-av-alle-anmeldte-voldtekter-i-oslo/

  Makan, du skulle skamme deg, snakker om respektløshet overfor kvinner som fratas sin frihet og får sine liv ødelagt.

  SvarSlett
 33. .....Når det derimot kom frem at det var en etnisk norsk islamofob som stod bak, ble det derimot patetisk stille fra deres side......

  Til Anonym lenger op:

  Ja, overfallsvoldtektene stilnet akkurat 1 mnd etter 22-7! Slik jeg forutsa overfor venner!


  Heldigvis: Du kan spy så mye gørr du vil..men det hjelper ikke.
  Vi kan ikke tie selv om ABB eksisterer.

  SvarSlett
 34. En ikke særlig oppvakt anonym Frp-hater og islamist, skriver følgende her på bloggen:

  "Jeg kan gå ned å anmelde 20 forskjellige voldtekter til poltiet - som blir registrert som at voldtekter er anmeldt. Det at de finner ut at de 20 er usanne forandrer derimot ikke hvordan media velger å skrive det. De har kommet til å skrive "20 voldtekter i Oslo på en natt!!"."

  Tror du politiet er komplette idioter? Flere kvinner er de siste årene blitt straffet for å ha levert falske voldtektsanmeldelser. Hvordan vet jeg det? Fordi politiet har gjennomskuet og avslørt jukset, og MEDIA HAR SKREVET OM DET!!!

  Ditt patetiske forsøk på å bortforklare den enorme økningen i overfallsvoldtekter begått av utlendinger, er helt håpløst.

  Ikke bare hadde MEDIA SKREVET OM DINE FALSKE ANMELDELSER, så snart politiet hadde avslørt deg. Du hadde også blitt straffedømt av rettsvesenet for falske anmeldelser.

  SvarSlett
 35. Alle muslimer er ikke sånn som dere sier.Det er faktisk mest nordmenn som voltar kvinner her i Norge, men det vil ikke nyhetene skrive om men når en med utelandsk bakrunn skader noen kommer avisene å skrive om det i ukesvis. Vi har jo et godt eksempe på 22. juni da det på uteøya kjedde det var faktisk en nordmann som drev og drepte alle han så.

  SvarSlett
 36. Godt skrevet. Når AUF-lederen sier "Det er til dels ganske rasistiske holdninger" - så registrerer jeg at han er en av mange som betrakter "islamofobien" som en type "rasisme". Da til tross for at det de "islamofobe" reagerer på slett ikke er rase, men en religion, og denne religionens tilhengere. Og også til tross for at man i vestlig tradisjon har trykket og parkert kristendommen, og de kristne, ettertrykkelig på plass (og det er, av en eller annen grunn, helt kosher, mens det å sette muslimene på plass av en eller annen grunn IKKE er det). Vil det ikke da også være slik at den samme type hets mot kristne også må, etter AUF-lederens logikk, kategoriseres som "rasisme"? Vil ikke f.eks. filmen "Life of Brian" måtte regnes som utrolig rasistisk? For min egen del er jeg helt for å sette de religiøse på plass. Kristendom, islam, en religion er ikke ufarliggjort for den er latterliggjort helt ut på sidelinjen (så kjør på med muhammed-karikaturer, f.eks trenger vi kanskje en islamsk "Life of Brian"). Så kan de som ikke godtar å holde islamen sin for seg selv, og de som ikke tolererer vår ytringsfrihet, enten flytte herfra, eller planlegge en terroraksjon, for så å bli sendt avgårde til Guantanamo.
  Her er min definisjon på "islamofobi". Den åpenbart irrasjonelle vegringen mot å få hodet kappet av med en krumsabel...;o)

  SvarSlett
 37. Det er store forskjeller mellom en som er muslim og religionen Islam. Ja det fins gale mennesker som er muslimer, men slike har vi over alt! Men vi kan ikke dømme religion etter noen galinger som praktiserer den på feil måte.

  Hvis jeg har forstått det riktig så er det en lenger opp som mener at det er innvandrere og AP sin feil at det ABB gjorde det han gjorde. Det mest patetiske tingen jeg noen gang har hørt, Hitler drepte jøder for at han ment at de var uærlige, svindler osv… så Hitler hadde rett til det siden han ikke likt styrformen i Tyskland?

  Folkens bruk dere egne hjerner, ikke la media bestemme for hav dere skal mene. Hva med jødene i dag da? De bomber, dreper og ødelegger palestineres hjem og land. Er ikke det terror? Ja selvsagt finnes det kriminelle innvandrer det er ikke noe vi prøver å gjemme, men vi vet at media vil heller fokuser på de som er innvandrere enn de som er etnisk norsk.
  Jeg har studert islam og koranene, og jeg kan låve dere at det står ikke at kvinner skal diskrimineres og at menn har mer rett enn kvinner. Hvis dere har lest Historien så er det muslimer som startet med vitenskap, mattematikk osv… og vi alle vet at Jødedommen, Kristendommen og Islam er religion som er basert på fred, kjærlighet, harmoni og respekt for andre…

  Og ja det er mye snakk om terrorisme fra den muslimske verden, men hva med det Hitler, Korstoget og koloniseringa til europeiske land for noen år tilbake… Hvis vi skal begynne å snakke om rettferdighet og menneskerettigheter, har landene i Afrika, Asia og indianere fått tilbake det som er deres? Og la oss ta en titt på det Amerika gjør mot den muslimske verden (Afghanistan, Irak) og som Norge hjelper indirekte. Og Israel som dreper uskyldige kvinner, barn og gamle mennesker som vi også støtter indirekte.

  SvarSlett
 38. Er det ikke på tide at vi befrir de kristne landene Egypt og Libanon som har blitt erobret av Islam ?

  http://btjunkie.org/torrent/anti-Islam-Politically-incorrect-guide-to-Islam-by-Robert-Spencer-pdf/2908b7f30a2b5251f170bd26402e2065741ed0625b92

  SvarSlett
 39. SKAL NORSKE BARN FA LOV TIL A TEGNE GRISER?

  Jeg har lenge synes at det var artig og interessant med folk med utenlandsk opprinnelse rundt i bybildet, bl.a pga jeg liker a studere mennesker og jeg er nysgjerrig pa andres sprak, klesstiler og etikette. Men...
  1. Jeg leste en artikkel fra barneavdelingen pa sykehuset her (Fredrikstad), hvor mange barn tegnet tegninger og samlet dem pa veggen. Et av barna hadde tegnet en gris, og denne matte fjernes pga klager fra foreldre med utenlandsk opprinnelse som ogsa hadde barn pa avdelingen.
  JEG SYNES NORKSE BARN SKAL FA LOV TIL A TEGNE EN MILLION GRISER HVIS DE HAR LYST TIL DET.
  HVA ER NESTE, FORBY GRISEKJOTT I BUTIKKENE?
  2. Jeg leste at en barnehage i Tonsberg hadde besluttet a avlyse adventfeiring pga hensyn til minoritetsbarna.
  HVA ER NESTE, FORBY JULAFTEN OG JULENISSEN?
  3. Jeg horte det var foreslatt av en muslimsk innvandrer at vi burde kutte ut tidsbetegnelser som for Kristus (f.Kr)
  HVA ER NESTE, FORBY ORDET IDET STORE OG HELE?
  4. Mulig det var sammme fyr, men det er iallefall nevnt at ogsa korset i det norske flagget ogsa burde revurderes...
  HVA ER NESTE, BYTTE NAVN PA LANDET VART?
  5. I helgen ble en gutt slatt ned og ytterlige banket til blods av 4 andre med utenlandsk opprinnelse idet han forsokte a hjelpe ei jente som ble trakassert av de samme 4 guttene (les selv pa f-b.no)
  TOFFE GUTTER DISSE INNVANDRERNE SOM TOR A GI SEG PA JENTER OG DERETTER EN GUTT, DE VAR JO BARE 4 AV SAMME KJONN, MENS DE VAR EN AV HVERT KJONN...
  6. Sonnen til en naer venn motte 3 gutter med utenlandsk opprinnelse i motsatt retning pa gangstien hjem fra skolen i fjor host. Idet de passerte, skrek den ene ''jaevla hviting'' for alle 3 gjov pa sonnen til kompisen min og banket ham opp. Han var alene, selvfolgelig.
  SKAL NORSKE JENTER OG GUTTER IKKE KUNNE GA UT AV DORA ALENE UTEN A VAERE REDD FOR A FA JULING AV INNVANDRERGJENGER?

  Merk at jeg ikke engang har nevnt voldtektstemaet, der vet de fleste hvordan det ligger an.

  Som sagt, jeg har alltid hatt en liberal holdning til fremmede kulturer og innvandring, men i lopet av de siste 2-3 arene har min innstilling gradvis endret seg til det motsatte. Jeg er ikke ISLAMOFOB, jeg liker bare ikke det jeg ser begatt av mennesker med bakgrunn i denne religionen. Slutt a komme med krav om alt mulig, her i Norge kan vi tegne hva vi vil, vi feirer advent og vi spiser sommerkoteletter og skinkestek. Synes dere virkelig dere har rett til a forandre Norge til noe tilsvarende det landet dere kom fra? Vi liker den friheten vi har her, ikke kom med antydninger om fjerning av hoytider eller forandringer om var tidsregning.

  Synes dere virkelig at Norge skal tilpasses dere istedet for at DERE tilpasser dere til Norge???
  Hvor ellers i verden er dette en regel???
  INGENSTEDER!!!

  Til AP og andre som synes at Norge har godt av en happy mix av en mengde kulturer; reis litt.
  Jeg har vaert rundt i mange land, og ikke som turist, vi har noe unikt her tillands som vi ma bevare. Selv om noe KAN forandres, er det ikke sikkert at det BURDE forandres. Norge er i saerstilling nar det gjelder pressefrihet, politisk frihet, ytringsfrihet, liten eller ingen korrupsjon, sosiale og okonomiske velferdsgoder. Vil vi virkelig forandre dette? Skal ikke barna vare fa lov til a tenge griser hvis de vil?

  Ingen i min krets synes lenger noe godt om innvandring, og temaet er ofte oppe med mye hoderisting, Stoltenberg & Co fremstar som ryggradslose og uvillige til a ta tak i problemet, og tiden fremover virker utrygg for vare tradisjonelle verdier dersom ikke noe gjores.

  TENK DEG 20-30 AR FREM I TID, VIRKER DET USANNSYNLIG AT EN GRUPPE MUSLIMER I NORGE KREVER EN DEL AV LANDET SOM SITT OG VI HAR EN BORGERKRIG? HORT NOE LIGNENDE FRA ANDRE DELER AV VERDEN?
  jeg og...

  OG JA, DETTE INNLEGGET RETTER SEG TIL MUSLIMER I NORGE, FORDI DET ER DERE SOM SKAPER PROBLEMENE. SJELDEN ELLER ALDRI HORER VI NOE KRAV OG KLAGER FRA BUDDHISTER, HINDUER, ATEISTER OSV.

  SvarSlett
 40. skal innrømme noe, alle liker oppmerksomhet, men ikke denne slags oppmerksomhet. det er bare irriterende at det alltid snakk om oss negativt, men sånt er vi vant med. vi er vant med løgner, trusler og dritt slenging.i tillegg mobbing og trakassering.trist at det skal være sånn. men så lenge vi er i deres land, må vi vel finne oss i dette og faktisk godta det. er ikke det sant? for det første skjønner jeg ikke hvorfor alle er så kritiske til islam, er ikke de fleste av dere som sier at religion er bare eventyr og oppspinn? hvorfor bryr dere så mye om dette her då? det hjelper ingenting å løpe etter andre som har et mål i livet sitt, bare fordi dere ikke har noe å leve for. misunnelse og grådighet er ikke bra. det med at muslimer hater jøder er ikke litt sant. jeg hadde en venn i barnehagen og han var jøde. det viste jeg ikke den gang. her om dagen så jeg et bilde av meg og han sammen og tenkte, liker jeg han mindre bare fordi han er jøde? Nei det gjør jeg ikke. jeg er like glad i han som før. det betydde ingenting da og det betyr ingenting nå heller. Det er sant at ingen er perfekte. ikke oss heller. og det er jo greit. men det veldig dumt at folk skal brenne Koranen og tegne profeten vår og gjøre narr av oss. så mye som jeg vet, har vi muslimer ikke gjort noe galt. og det at folk skal angripe oss hele tiden og såre oss så hardt, ingen vet hvor vondt det gjør... alle skal få mene det de vil. ingen har bedt dere om å like oss og det trenger du heller ikke. uansett hvor mye jeg hater noen, klare jeg aldri såre dem så mye. Noen folk missbruker islams budskap. som feks muslimske terrorister. det er virkelig dumt og unødvendig. islam sier at du skal elske alt og alle, leve i fred med andre, hjelpe andre, bare tenke kjærlig om andre, være et bra menneske og ikke minst. ikke glem allah. Din skalper. Allah som elsker deg høyest av alle og kjenner deg mest. Gud er altid her for deg, det er bare du som ikke vil ha gud her. livet er bare en prøvelse og en dag skal alle dra. når en dør, husk på at du skal samme vei. det er din tur neste gang. livet er kort, det er bare idag og igår. det er ikke altid en imorgen. så lev livet ditt. vær så snill å forstå:) dette er ikke oppspinn eller eventyr. det er sannheten. håper noen forstår:) bra innlegg foresten:)

  SvarSlett
 41. Fra de urgamle skrifter som heter vedaene så har man utenom karma noe som heter dharma. Og det er menneskets livsvei, og når man følger denne vil livet utfolde seg lag for lag slik det skal. Man er der man skal være, på riktig sted til rett tid, og man har alltid støtte fra omgivelsene, støtte fra naturen. Det aller verste et menneske kan gjøre er og kludre til sin egen skjebne vei, slik man så absolutt gjør det når man blander kulturene, så ingen kan lenger føler seg hjemme noen steder. For langt bedre er det for samtlilge og følge sitt eget spor enn og forsøke og være en annen, selv om den annen er et bedre menneske enn en er selv. En rase er ikke bedre enn en annen, eller en kultur er like verdifull som en annen kultur, men like barn leker best. Og det er ingen forbrytelse at det er slik.

  SvarSlett
 42. Islamofobi eksisterer ikke. Islam-kritikk er imidlertid en sunn realitet.

  En fobi som imidlertid i stort monn eksisterer blant mange norske journalister, er sannhets-fobi.

  SvarSlett
 43. Jeg vil også takke VG for at de synliggjorde denne bloggen!
  Det er i bloggverdenen man finner de interessante stemmene, ikke hos de overmette journalistene i mainstream media. Og, nettopp derfor er makta redd bloggerne. Bare se til Egypt. Der var bloggere den viktigste brikken i opprøret. Les Dagens Næringslivs artikkel om disse.
  Spesielt Dagbladet er uspiselig. De har blitt den fremste aktøren for pornofiseringen av samfunnet.
  Og artikkel etter artikkel går de Aps ærend om å legge skylda på Fr for nordmenns innstilling til innvandrerne.
  Det betyr altså at de anser det norske folk for ikke å klare å tenke selv? Eller at de klarer å tenke selv bare visst man er enig med Ap? Merkelig logikk...

  SvarSlett
 44. Jeg synes det er underlig hvordan vi det blir snakket om oss og dem. Er vi ikke alle mennesker som fortjener like muligheter?
  Har ikke asylsøkere rett til den samme tryggheten og den samme sjansen til et godt liv som de som tilfeldigvis var så heldige å bli født i et av verdens rikeste land?
  Det er klart vi har ulike utgangspunkt, men hvor er det blitt av nestekjærligheten og ønsket om å ta vare på også de som befinner seg litt lenger vekk enn vår egen navle?

  Jeg synes mange av innleggene her tyder på at det blant nordmenn befinner seg svært ulike meninger og holdninger. Vil det ikke også være naturlig å tenke at det samme gjelder andre folkeslag med annen kulturbakgrunn?

  La oss ha en debatt om god integreringspolitikk heller enn en ensidig debatt svart/hvitt-debatt der man enten er for eller i mot.

  SvarSlett
 45. Anonym muslim sier bla:

  ....livet er bare en prøvelse og en dag skal alle dra....

  Nei. Livet er en fantastisk gave og et vakkert eventyr, hvist man vil.

  Menja, vi skal alle dø, derfor lev nå!


  Forøvrig oser innlegget ditt av en ting;

  Selvmedlidenhet!

  SvarSlett
 46. hvis VI har lest historien?

  ''Hvis dere har lest Historien så er det muslimer som startet med vitenskap, mattematikk osv…''

  les den selv du, du er helt pa jordet, laeren om matematikk startet for MINST 4000 ar siden, noe tidligere enn da profeten levde eller?
  ja, muslimene har vaert med pa a utvikle matematikk, men det har ogsa sa og si ALLE andre sivilisasjoner opp gjennom tiden, og de startet den IHVERTFALL IKKE!

  DE FLESTE VITENSKAPENES BEGYNNELSE STAMMER FRA FLERE ARTUSENER TIDLIGERE ENN ISLAM, HUSK AT ISLAM KUN ER CA 1400 AR GAMMELT, MENS DE FLESTE GRENER AV VITENSKAPEN (FYSIKK, KJEMI, GEOLOGI, ASTRONOMI, MEDISIN, BIOLOGI ETC) HADDE SIN BEGYNNELSE FOR FLERE TUSEN AR SIDEN. NOE I MIDTOSTEN OG SENTRAL ASIA, JA, MEN OGSA FRA DET FJERNE OSTEN OG EGYPT OG HELLAS. OG LENGE FøR DET VAR NOE SOM HET ISLAM.
  DEN REGIONEN HAR VEL SORT SETT TATT STEG TILBAKE ISTEDETFOR FREMOVER SIDEN DEN GANG, OG IKKE LENGER NOE STED VI SER TIL NAR VI VIL HA GODE RAD, FAKTA ELLER SOSIALE OPPSETT OG MEDMENNESKELIGE VERDIER VI SER OPP TIL ELLER VIL KOPIERE

  SvarSlett
 47. Angående vitenskap er det verdt å merke seg hvor mange Nobelprisvinnere som er jøder, det lille folket er ekstremt overrepresentert med hele 23 % av tildelte priser:
  http://tidsskriftet.no/article/1841746

  SvarSlett
 48. Ja burde funnet et bedre ord for det, for rasist er basert på farge,kultur og/eller relgion.. finnes sååå mye annet å bekymre seg for enn rasisme, som faktisk blir laget av politikerene!! syntes en kan være realistisk, ikke stå med lua i hånden og tro at Eskild pedersen har rett, noe jeg ikke tror, syntes han er en feig leder for AUF..... og liker ikke aldt han tror på men alle har lov å si sitt, gudsjelov, værre er det når politikere som Gro , om vi hadde hørt på hun så ville vi vært litt utsatt i EU systemet liksom:D NEI BRA DET BLE NEI....... er ikke eu rasist for det, heller realist i min verden..

  SvarSlett
 49. Hei alle sammen, islamofober eller ikkje.

  Frykt bankane framfor alt.

  Å fylle Norge med utlenningar er berre eit ledd av noko mykje større:
  NWO (new world order), bankane sitt fascistiske verdsherredøme om du vil..
  At eit land har ein heterogen eller blanda befolkning gjere landet mykje enklare å kontrollere. Så opne grenser er ein taktikk for å gjere landet til eit lett bytte. Og det er derfor politikarane har gitt sitt samtykke til denne masseinnvandringa.

  Vi må plassere skuld der den høyrer heime, nemleg hos dei som styrer landet (bilderbergerane og globalistane) og dei som har lat seg kjøpe av EU.

  og ikkje hos våre nye landsmenn som stort sett drøymer om eit betre liv, men veit ikkje heilt korleis gå fram..


  mvh

  SvarSlett
 50. Anonym muslim skriver:
  "det med at muslimer hater jøder er ikke litt sant. jeg hadde en venn i barnehagen og han var jøde. det viste jeg ikke den gang. her om dagen så jeg et bilde av meg og han sammen og tenkte, liker jeg han mindre bare fordi han er jøde? Nei det gjør jeg ikke. jeg er like glad i han som før."

  Fint at du liker jøder, muslim. Det endrer imidlertid ikke på det faktum at jødehatet er på full fart inn i den norske grunnskolen.

  - At ”jøde” blir brukt som skjellsord blant elever i Osloskolen er trist og uforståelig. Vi arbeider nå med oppfølgingen av en rapport om dette problemet, og jeg kan love at konkrete tiltak blir satt i gang på nasjonalt nivå."

  Hvem tror du har sagt dette? Frp-leder Jensen? En eller annen muslimhater?

  Faktisk er det en av muslimenes og det fargerike fellesskapets beste venn her i Norge, nemlig kunnskapsminister og SV-leder Kristin Halvorsen. Henne tror du vel på?

  Og du, det er ikke kristne elever som blir beskyldt for jødehets. Det er de muslimske elevene som hetser de jødiske elevene.

  SvarSlett
 51. HER var det mange drittsekker! Fytti helvette for et kommentarfelt. Nazi-jævler hele gjengen. Ta å stikk til tyskland da, jævla drittfolk. Mens dere er der, skru tilbake tiden ca 60 år til like etter andre verdenskrig så kan vi ta å henrette dere hele gjengen.

  SvarSlett
 52. For noe tull at ABB er et resultat av AP. I ABB sin levetid har følgende partier vært i regjering: H, AP, KRF, SP, SV og V. At man skulle kunne legge skylden på et parti for hvordan ABB opptrer er idioti (med mindre man er inni ABB sin skrudde hjerne). Det som kanskje endrer seg minst mellom regjeringene de siste 30 årene er innvandringspolitikken.

  SvarSlett
 53. >Anonym sa...

  > I 1930-årenes Tyskland var veldig mange fiendtlige innstilt mot jøder. Når så mange var antisemitter, måtte det vel ha en gyldig grunn?

  I 1930-årens Tyskland var veldig mange positive til Hitler og Nazismen. Når så mange var nazister, måtte det vel ha en gyldig grunn?

  SvarSlett
 54. Anonym sier..

  "Jeg vil påstå at det norske folk også i stor grad har tatt imot «de fremmede» med åpne armer."

  Hva ved ditt innlegg og denne tråden tyder på at innvandrere blir møtt med åpne armer? Mange nordmenn møter innvandrere med åpne armer, du virker ikke som om du er en av dem.

  SvarSlett
 55. Snart er det krig i Norge,bare vent og se!!!!!

  SvarSlett
 56. jeg har sett litt rundt omkring på blogget ditt, viser seg DU er mot muslimer. Trenger ikke si mer.

  SvarSlett
 57. "-Islam oppfordrer muslimer til å drepe de vantro."
  *Det har kristne også gjort i tusenvis av år. Hvis du leser litt nøye i bibelen kan du finne ganske så mange grunner for at noen skal steines, drepes eller slås ihjel.

  "-Muslimene vil at hensyn til menneskerettig-heter og demokrati skal vike for hensynet til religion."
  *Det vil ganske så mange kristne miljøer også med hensyn til f.eks. homofili og abort

  -Kvinnene er mannens eiendom og må dekke seg til, hun skal være tilgjengelig for mannen sin og han kan slå henne og låse henne inne hvis hun nekter. (Var det noen som sa voldtekter i nære relasjoner? Innvandrere som står for disse også.)
  Hvor lenge siden er det at kvinner måtte ha hatt, ikke kunne ha løst hår og ikke fikk tale i forsamlingen i en rekke kristne miljøer? At man med loven i hånd (for ikke å si bibelen) skulle tukte sin hustru og sine barn? Smiths venner krever at kvinner bruker skjørt.
  Det siste er ganske enkelt ikke sant, de knyttes som oftestest til fyll og fest.

  "-Islam anviser dødstraff for homofili."
  Kristendom sier at de som er homofile "ikke vil arve guds rike" (dvs. lukt til helvette) noe som i en rekke miljøer blir sett på som verre enn døden.

  "-Det straffbart å være ateist"
  I hvilke muslimske land, alle 50? Det er definitivt ikke sånn overalt.


  "-religion brukes for å kontrollere befolkningen etter regler som ikke er begrunnet med fornuft og logikk, men med hensyn til hva Gud vil, noe som kun formidles av imamer."
  Gud blandes inn i politikk blandt kristne også
  http://www.guardian.co.uk/world/2005/oct/07/iraq.usa

  "-Halalkjøtt er ensbetydende med slaktemetoder som innebærer dyreplaging"
  Nei, dyrene bedøves først. Halalslakting er godkjent i norsk lov. Hvis du spiser sau har du sikkert spist halaslaktet kjøtt siden en hel del sua slaktes på denne måten, selv om det ikke selges som halal

  "-Kjønnsdeling på skolen, i offentlighet, etc."
  Varierer med kultur, ikke islam i seg selv.

  "-Muslimer er imot grisen (God Jul!)"
  Nei, de spiser den ikke. Det gjør heller ikke adventistene med referanse til at den er listet som et urent dyr i bibelen. Det gjør heller ikke nesten halvparten av Norges befolkning på julaften, men jaggu blir det jul likevel.

  God jul.

  SvarSlett
 58. Anonym sier:
  ''Har ikke asylsøkere rett til den samme tryggheten og den samme sjansen til et godt liv som de som tilfeldigvis var så heldige å bli født i et av verdens rikeste land?''

  Svaret er nei.
  Som nordmann far du lett visum til mange land ja, men du har INGEN rett til a bosette eller oppholde deg der utover visumtiden selv om du skulle onske det. Som turist i 30/60/max90 dager, yes, but that's it.
  Jeg har veldig lyst til a bo i Kina en periode, eller Argentina, men jeg har ikke, og jeg synes ikke jeg BURDE ha det heller, noen RETT til a bosette meg der.
  Har DU noengang undersokt mulighetene for a bosette deg i et annet land? For ikke a snakke om retten til a arbeide, tjene penger, og fa pensjon.
  Men du mener altsa at alle i verden skal fa velge i hvilket land i verden de vil bo?

  ...nice...

  HVORFOR KAN MAN IKKE BARE ETABLERE ET LAND/REGION/ZONE ET STED I VERDEN BARE FOR MUSLIMER? SLIK KAN DE LEVE I HARMONI MED LIKESINNEDE.
  OPPRIKTIG TALT MUSLIMER, HADDE IKKE DET VAERT DET BESTE FOR ALLE? NIKS MORE CONFLICTAS

  SvarSlett
 59. Rasisme gikk ut på hat mot andre mennesker på grunnlag av det etniske utseendet. I dag er man rasist om man stiller seg skeptisk til egentlig uansett hva.

  De fleste muslimer jeg har møtt har vært vanlige folk uten spesielle særtrekk enn at de ikke spiser svinekjøtt osv, så jeg mener ikke at man skal dra alle under en kam. Men, vi prater jo om en forskjell på muslimer og islamister, og jeg selv stiller meg skeptisk til sistenevnte. Ingen kan komme å si at dødstraff for homofile og pisking av kvinner som kjører bil er bra verdier.

  SvarSlett
 60. kvar vart inlegget mitt av då?

  SvarSlett
 61. Det er absolutt hevet over enhver tvil at mange sitter med samme holdning som Anders Behring Breivik.
  Jeg vet ikke om noen politiker har sagt det, men det ligger åpent i dagen.
  Alle som kan lese kan se dette i VG og Dagbladet promært. Hver eneste dag kommer det hatske kommentarer mot AP, Eskil Pedersen m.m. Hver eneste dag synliggjør mange sine holdninger og sin manglende empati, samt utviser at fremmedfrykt nettopp er tufta på mangelfull kunnskap.

  Det er ikke annenhver nordmann eller europeer som er imot muslimer. Det er bare en påstand tatt ut av løse luften.
  Å ha en sunn skepsis er vel og bra.
  Men aldri har flere innvandrere blitt avist i dette landet. Langt flere enn med Bondevikregjeringen.

  Det er ikke muslimer jeg frykter mest, men kunnskapsløse nordmenn med trang til å uttale seg om alt de ikke har greie på. Samt disse FRP tilhengerne som farer rundt i sosiale medier og spyr ut dumskapen sin. Det er disse som utgjør en trussel

  SvarSlett
 62. Vil bare nevne en ting. Jeg er sikker paa at det er mange gode muslimer, hadde en muslimsk venn selv en gang. Problemet er at det er mange flere som ikke er saa bra, og det er vel i bunn og grunn derfor at muslimene flytter til Norge??
  Jeg har reist verden rundt i neste 50 aar, og tror jeg kjenner de fleste folkeslag. Naa er jeg ogsaa ganske sikker paa at Nordmenn og Skandinaviere spesielt heller ikke er saa velordnet naar de reiser til andre land. Har noen erfaringer fra dette ogsaa, men jeg har til gode aa se et lands befolkning sprenge seg selv i luften for aa hevne seg paa andre. Der er vel "Muslimene" det eneste.

  SvarSlett
 63. Flott innlegg som alltid -B-! :)

  Jeg ser at det er de vanlige standard-svarene som dukker opp her, men det er jo som forventet når du havner på forsida til VG. :p

  Du må si ifra når du får noen til å svare på følgende:

  "Dere som er muslimer og forsvarer islam, har dere noen gang prøvd å sette dere inn i hvorfor det er så mange som misliker islam? Skjønner dere at det klinger litt rart i våre ører at man blir draptruet for å "krenke" det dere kaller for "fredens religion"? Skjønner dere at vi misliker at så mange mennesker i dag i Europa må leve med beskyttelse døgnet rundt for å ha "krenket" muslimer? Hvordan kan det være en bra religion når den fremmer så mye hat og oppfordrer til drap i så mange situasjoner?
  Vi ønsker fred, men det er ikke fred det islam kommer med, derfor reagerer vi, vi misliker trusler og at noen truer oss."

  SvarSlett
 64. Det er en IDIOT her lengre oppe som skriver dette:

  "Voldtektene i Oslo, og det hysteriet rundt disse, er i all hovedsak på grunn av at noen inkompetente reportere rett og slett ikke vet hvordan man skal lese av statistikk. "

  Han mener at man ikke KAN å lese statistikk..
  Han mener at man kan tolke at en appelsin er blå, og at jorden er flat om man LESER DET RIKTIG!

  For en IDIOT!

  de siste 5 ÅRENE ER OVERFALLSVOLDTEKTER SOM ER UTFØRT I OSLO UTFØRT AV UTLEDINGER/INNVANDRERE AV MUSLIMSK BAKGRUNN MED UNNTAK EV ETT ENESTE SINGELT TILFELLE DER DET VAR EN EUROPEISK UTSEENDE MANN!!

  ja jeg må skrive med store bokstaver for noen idioter klarer ikke å komme seg igjennom 1.klasse engang på sine lesekunnskaper ellers ville de visst dette..

  å fornekte disse kvinnene å lytte til hva de har gjennomgått og nekte å se pronlemet BETYR AT MAN ER LIKE ILLE SOM DE SOM VOLDTAR SELV FORDI DET Å BLI TRODD OG Å INNSE FAKTA ER VIKTIG FOR DE SOM ER OFRE I DENNE SAKEN OG DET ER FAEN IKKE MUSLIMER.. DET ER KUN KVINNENE SOM HAR FÅTT SKALLEN BANKET INN I MURVEGGEN OG KNYTTNEVE I KJEFTEN OG REVET SEG OPP INNVENDIG SOM SKAL HØRES I DENNE SAKEN!!

  Jeg mener at slike folk som skriver slike idiotiske ting som at man leser statistikk feil og at man skal dra inn kreti og pleti for å formilde en omenstendighet er de vesrte av alle,
  de VOLDTAR meningene og hendelsene til mennesker og ødelegger en vettug debatt om hvorvidt hva en løsning er..

  SvarSlett
 65. Joda Anonym 22.07, jeg var en av dem som i min ungdom stemte SV og argumenterte for åpne grenser og trodde i min naivitet at om vi slapp inn mennesker fra steder i verden hvor de flyktet fra nød, så ville de være taknemlig og glade for å komme til et trygt land, og alt ville bli fryd og glede.
  Det var hardt å innse at jeg tok feil, men jeg har forstått det.

  Jeg registrerer at Gunnar F så langt er den eneste som har oppfordret til drap, og han føler samtidig at han kan kalle andre for drittsekker. Ham om det. Jeg har så langt ikke sensurert vekk noen innlegg, jege mener at ytringsfriheten er viktig, og at det er viktig å vise hva som rører seg der ute, hvem som er ekstreme i sine uttalelser osv.

  SvarSlett
 66. Halve Europa er islamofobe? "spis drit; 100 milliarder fluer kan ikke ta feil"...?

  SvarSlett
 67. Med andre ord så skal vi hate alle tyskere og stenge de ute fra landet fordi en gruppe tyskere valgte å støtte seg til Hitler? Jeg mener siden du påstår at alle Islam-ister burde kastes ut fordi en gruppe velger å følge noen ekstreme lover?

  Kanskje vi heller burde bry oss om de som faktisk holder på med kriminelle handlinger i stede for å dra alle under en kam!? Og kanskje dere over her burde tenke på at det som skaper hat er all den plapringa deres om at en folkegruppe ikke er god nok for landet vårt!

  Jeg har selv flere muslimske venner, og INGEN av de har tenkt å ta over Norge eller bombe landet.Tenk dere litt om før dere skriver! Dere lager hat ovenfor uskyldige barn. Dere får skoleelever til å hate sine medelever! Jeg sier ikke at alle muslimer er snille, men det er pokker ikke dere heller!

  SvarSlett
 68. Hvem sier at muslimer vil drepe ikke-muslimer?
  synes det blir feil å si at alle muslimer vil drepe ikke-muslier,og de vil ta deres kultur osv. slapp av nordmen!!!

  SvarSlett
 69. Det kan ikke sies bedre enn Australias statsminister John Howard sa:

  "I am not against immigration, nor do I hold a grudge against anyone who is seeking a better life by coming to Australia " "However, there are a few things that those who have recently come to our country, and apparently some born here, need to understand." "This idea of Australia being a multi-cultural community has served only to dilute our sovereignty and our national identity And as Australians, we have our own culture, our own society, our own language and our own lifestyle."

  "This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom"

  "We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society Learn the language!"

  "Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture."

  "We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us."

  "If the Southern Cross offends you, or you don't like "A Fair Go", then you should seriously consider a move to another part of this planet. We are happy with our culture and have no desire to change, and we really don't care how you did things where you came from. By all means, keep your culture, but do not force it on others.

  "This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom,

  'THE RIGHT TO LEAVE'."

  "If you aren't happy here then LEAVE. We didn't force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted."

  Er det en eneste muslim eller pro-multikulti her som kan mene at det han sier her er urimelig?

  Kommenter gjerne
  mvh MK

  SvarSlett
 70. HER var det mange drittsekker! Fytti helvette for et kommentarfelt. Nazi-jævler hele gjengen. Ta å stikk til tyskland da, jævla drittfolk. Mens dere er der, skru tilbake tiden ca 60 år til like etter andre verdenskrig så kan vi ta å henrette dere hele gjengen.


  Ja, var det alt du klarte å spy ut?

  Jøss, du er imponerende. Tydelig at det er irriterende at fler og fler ikke orker denne rosa idyllen Ap prøver å prakke på oss...kan du svare på hvorfor? Tror du virkelig at nordmenn er for multikulturen slik den arter seg idag? Dere har dere selv å takke for at majoriteten har fått nok, men allikevel oppfører vi oss pent.

  Feige politikere som lar kriminelle med grove forbrytelser på rullebladet, få bli.
  I nærmiljøet har de aller fleste i Norge hatt en eller annen eller flere dårlige erfaringer med muslimer.
  Kommuner sliter, skole og helsesektoren.
  Har du lest informert deg om hva som skjer der ute i samfunnet? Helst sikkert, men det er bare sånn det skal være? For visst vi ikke liker det er vi rasister, dårlige mennesker...ha, den går ikke lenger. Vi forlanger respekt for våre skikker, lover og kultur.
  Du, med dine holdninger som er å dulle med innvandrere med et ekstremt syn på kvinner, ytringsfrihet og demokrati. mange muslimer mener demokrati er bra, NÅR DET ER I DERES FAVØR.

  Hørt om somalierne som demonstrerte utenfor NAV-bygget i Brumundalen? For mer penger og større boliger...

  SvarSlett
 71. ...Hver eneste dag synliggjør mange sine holdninger og sin manglende empati, samt utviser at fremmedfrykt nettopp er tufta på mangelfull kunnskap....

  Hvem har sagt at nordmenn har fremmedfrykt?

  Jeg har ikke, lider ikke av fremmedfryk, men av politikerforrakt.
  Og min empati fordeles jeg på de som trenger den.
  Nordmenn er et godlynt folkeslag, oppratt av NRK og sosialdemokratiet etter krigen.

  Men hvor lenge må vi tåle det som skjer idag?

  Mangelfull kunnskap?
  Arrogante deg, hvilken kunnskap mener du vi ikke besitter? Vi lytter spent...kom igjen...

  SvarSlett
 72. ...jeg har sett litt rundt omkring på blogget ditt, viser seg DU er mot muslimer. Trenger ikke si mer....

  Jepp. Du er glup. Men, hvordan kan det ha seg?
  Jeg er også det. Finner ingenting positivt med muslimer, men jeg lar de være ifred...

  SvarSlett
 73. Hva med naboen min som kommer fra Afrika, jobber, betaler skatt og er den hyggeligste og mest oppegående mannen i hele borettslaget her? Synes jo artikkel-forfatteren skal ha noe kredibilitet for å skrive det som skrives. Men det virker som om det er en del u-empiriske mennesker her som er preget av en stor dose bitterhet :) Tror det er integreringspolitikken som har raknet mer enn at innvandrerne drar med seg "dritt" kulturen sin og de dårlige genene sine inn i landet. Og med mindre du er rik, gal eller dum, ikke stem FRP. Jeg liker heller ike Ap :) Seriøst!

  SvarSlett
 74. Sorry, 100% correct MK

  SvarSlett
 75. Tre bøker som virkelig viser Islams sanne ansikt!

  1. Murder in the name of Allah
  http://www.alislam.org/library/books/Murder-in-the-name-of-Allah.pdf

  2. The philosophy of the teachings of Islam
  http://www.alislam.org/library/books/Philosophy-of-Teachings-of-Islam.pdf

  3. Islam: Its meaning for modern man
  http://www.alislam.org/library/books/ISLAM-ItsMeaningForModernMan.pdf

  Rekomenderer alle å lese den første boken Murder in the name of Allah først også de to andre.

  Lenge leve Norge og norsk kultur!

  SvarSlett
 76. leser her oppe om en barnetegning av en gris som måtte fjernes fra et sykehus' barneavd. og at en barnehage avlyser advent, begge deler av hensyn til... ja ja
  anser meg selv som ganske rødgrønn, men denne utviklingen liker jeg dårlig, synes ikke hensynet til våre nye landsmenn skal gå på bekostning av våre tradisjoner, vaner eller tankemåte, synes toleranse skal gå begge veier jeg da...
  hva synes andre som i utgangspunktet er pro-multikulturelt?

  SvarSlett
 77. Jeg har sjelden vært så kvalm som jeg ble av å lese dette innlegget og mange av kommentarene under. Heldigvis kan man til en viss grad skylde på at mange av disse meningene skyldes mangel på kunnskap, for hva vet dere egentlig om Islam? Dere mener blant annet at det er verre å putte islamofobe i samme bås som Anders Behring Breivik som det er å putte muslimer i samme bås som muslimske terrorister. Men da overser dere en veldig viktig forskjell. Jeg vil først gjøre det klart at jeg ikke mener dere er like ille som ABB, dere er langt unna, men likevel alt for nær. For dere mener det samme som Anders Behring Breivik, muslimene derimot mener ikke det samme som muslimske terrorister. Muslimene er de som tror på Koranen og dens lære og ikke på noe punkt oppfordrer den til terrorisme. Innholdet i Koranen er derimot svært likt innholdet i Bibelen. Dersom Islam oppfordrer til vold, gjør Kristendommen også det. Jeg er selv kristen og mener absolutt ikke at dette er en voldsreligion. Dere sammenligner også situasjonen i Palestina men vår situasjon i Norge og da blir jeg virkelig bekymret for kunnskapsnivået. I Norge har vi det veldig bra, faktisk blir vi ofte kåret til verdens beste land å bo i, og på alle volds og drapsstatistikker kommer vi veldig godt ut. For palestinerne er situasjonen derimot en helt annen, selv om dette ikke på noen måte kan unnskylde terror. Palestinerne opplevde det dere er så redde for at skal skje i Norge, plutselig kom noen å tok landet deres. Dette skjedde fordi FN bestemte det. Deretter har forholdene for palestinerne blitt stadig dårligere. Israel stenger grensene slik at tilgangen på mat, rent drikkevann, livsnødvendig medisin nærmest er fraværende. I tillegg kommer det stadig vekk Israelske nybyggere til de palestinske områdene. De kommer bare plutselig å tar områdene og husene til helt vanlige palestinere. Enten pakker palestinerne tingene sine å drar øyeblikkelig eller så blir de drept. Tenk deg hvordan du vil følt det om noen gjorde dette mot deg! Man kan skjønne at de blir frustrerte selv om det ikke er noen grunn for terror. Men å sammenligne denne situasjonen med situasjonen i Norge blir rett å slett fullstendig galt og meningsløst. Det er bare kvalmt at folk får seg til å si at nordmenn har i nærheten av like god grunn til misnøye med arbeiderpartiet som Palestinerne har med Israels styre. Dere skriver også at dere er enig i uttalelsene om hvordan utlendinger banker opp nordmenn. Dette er forferdelig båstenkning. Fordi noen få som er av utenlandsk bakgrunn har gjort noe dumt er det ingen grunn til tro at alle utlendinger dumme. Derimot kan man si at alle islamofobe har gale meninger fordi meningen om at et folkeslag og en religion er verre enn andre (spesielt når religionen er prikk lik vår egen)er forferdelig i seg selv. Du skriver i slutten av innlegget at du nok også er nazifob, det tro jeg ikke, fordi det du skriver er intet annet en nazisme. Dere innbiller dere også at det straks er flere muslimer enn nordmenn her i landet, men da kan jeg opplyse dere om at kun 2 % av norges befolkning er muslimer. Tenk litt på det!

  SvarSlett
 78. islam r best i test

  SvarSlett
 79. Er ikke interessert i å bli med i noen debatt her, men jeg synes mye av argumentasjonen din (om enn ikke hele) og meningene dine er skremmende! Og verre er det at så mange er enige :(

  SvarSlett
 80. Den Australske greia du kommer med er drøy. At en statsminister sier slikt er ganske fascistisk og ikke veldig inkluderende.

  SvarSlett
 81. Dansk tiåring ble voldtatt på alle mulige måter av 16-årig somalier som kom "hjem" til Danmark fra oppdragelsestur til Somalia

  Hennes niårige venninne klarte å unnslippe, og løp til foreldrene og alarmerte dem om hva som hendte.  http://hummer-kanari.blogspot.com/2011/06/vi-ofrer-vare-dtre-pa-multikulturens.html

  Innlegget deles opp pga mengde

  SvarSlett
 82. - Franske Agnès voldtatt og barbarisk drept av medelev, "Mathieu"
  - Dansk tiåring bestialsk voldtatt av somalier

  De to danske venninnene ble dratt bort fra lekeplassen. Niåringen klarte å unnslippe og alarmerte foreldrene

  "Fredag eftermiddag anholdt Midt- og Vestjyllands Politi en 16-årig somalier, der tidligere i dag blev sigtet for voldtægten mod den 10-årige danske pige. Herning Folkeblad har detaljer…

  “Den 16-årige, der nægter sig skyldig, er sigtet for tre forhold: Ud over almindelig fuldbyrdet voldtægt af den 10-årige pige, er drengen også sigtet for et fuldbyrdet analt overgreb og for at have tvunget pigen til oralsex.

  Hertil kommer forsøg på voldtægt af den ni-årige pige, som på gerningstidspunktet havde held til at stikke af og alarmere sine forældre.”"


  Oppdragelsesreise til Somalia

  "Gerningsmanden, der ikke er ukendt af politiet, nægter sig skyldig, men skulle ifølge Ekstra Bladet have ændret personlighed til det værre efter han kom hjem fra en ‘opdragelsesrejse’ “i somalisk kultur og Islam” for nogle uger siden."

  http://www.uriasposten.net/archives/31866

  "Warning: The post below describes brutal violence against a small child. Readers who are sensitive to such descriptions should not read past the jump."

  http://galliawatch.blogspot.com/2011/11/murder-of-agnes-marin.html
  http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/11/culturally-enriched-child-rape-in.html


  http://hummer-kanari.blogspot.com/2011/06/vi-ofrer-vare-dtre-pa-multikulturens.html

  SvarSlett
 83. Somalieren var kommet "hjem" til Danmark for å praktisere sin religion

  "Why are all of the infidels so upset?! The infidels should be honored.

  The Muslim 'youth' was simply looking for a couple of wives.

  Of course, under Sharia Law, once a Muslim man rapes a girl, she is considered an adulteress - under pain of whipping and/or stoning and/or death - unless she redeems her family honor by marrying her rapist.

  Thus, clearly the answer here is that the ten year old girl MUST marry the Muslim 'youth' at once.

  After all, Sharia Law is 'equal' to Western law and is followed by one fourth of the world. How can one fourth of the world possibly be wrong - especially when Muslims are following the explicit example of their ideal Muslim man Mohammed?"
  "
  Lest anyone think for a minute that we exaggerate here, think again.

  In Egypt and in India, the Muslims kidnap local non-Muslim girls, rape and 'marry' the girls (in no particular order), and then assert that the non-Muslim girls must stay with their Muslim 'husbands' because the girls are now Muslim."

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/11/culturally-enriched-child-rape-in.html?showComment=1322422271935#c2025060887320434615

  http://hummer-kanari.blogspot.com/2011/06/vi-ofrer-vare-dtre-pa-multikulturens.html

  SvarSlett
 84. Det er mange folk med hat her. Ikke sunt må jeg si.
  Jeg er en stolt muslim og elsker Islam og aksepterer alt ved det. Grunnen til at enkelte er så trangsynte, enkelt påvirket og firkantet i sitt syn på andre ting er mangel på kunnskap. Sånn som jeg ser det idag, så vil ikke Norge klare samme hva som skjer, så vil de ikke klare å få ut de fleste muslimer. Prøv heller å lær, og skap vennskap istedet for å ta avstand og ha hat i dere.
  Det er så mange generalisernde idioter nå for tida at det er helt sjukt. Hvis en nordmann for bank av en utlending, skal noen plutselig klikke å forlange at utlendinger blir kastet ut?

  For hvert år så vil integreringen forbedre seg på ett vis. Og det at Norge slipper inn noen idioter så er det deres feil og ikke ISLAM.

  Værsåsnill bruk litt tid og lær om Islam, så garanterer jeg at deres syn på muslimer ikke vil lenger være så fullt av hat.

  Islamisering, Islamfobi, islamditt, islamdatt. Trenger noen en kraftig ørefik elr? Vi er mennesker vi og.

  SvarSlett
 85. Jeg er så enig med det den australske statsministeren, bare så synd at de norske politikerne ikke er like tøffe. Og uansett det er aldri rasisme å si sannheten om ting, vi nordmenn er altfor redde for å bli kaldt rasister.

  SvarSlett
 86. Næmmen så godt det er så hva våre kjære landsmenn har lært av 22. juli.

  Det bare dundrer inni hodet mitt av å lese alle de tåpelige kommentarene om Islam og muslimer, enda 22.juli-angrepene ble utført av en feig, hvit nordmann som ikke hadde baller nok til å ta sitt eget liv.

  GENRALISERIN, GENERALISERING og atter GENERALISERING! Folk er som sauer her om dagen, de klarer ikke å tenke selv; samle informasjon, undersøke ting selvstendig og dermed konkludere fakta. Bare følger bak de andre "sauene" og mener det andre mener, eller mene det de "vil" mene.
  Latterlig at noen mennesker ikke har klart å lære fra 22. juli. Norge er et flerkulturelt land, og slik har det jaggu meg blitt, lev med det! Ikke skyld på det flerkulturelle samfunnet for alle samfunnsproblemene, skyld heller på enkeltgrupper!
  Trekke frem fordommer og eskalere dem i den største grad, er det som skjer her i disse kommentarfeltene. Etniske nordmenn kunne jeg søren meg rangert som de mest fordomsfulle menneskene på hele jordkloden, men jeg gir blanke f. Det er ikke deres feil. Hvis jeg får lov til å si "oss", så er ikke vår nasjon knappe 200 år gammel.

  You fail, you learn. Alle andre land har gjort det. Jeg håper jeg snur meg rundt i graven når nasjonen Norge endelig engang gjør det.

  SvarSlett
 87. Et faktum som flere islamofile ser ut til å hoppe bukk over, er koranen

  Utallige er oppfordringene der, til å jakte på jøder. Det er to ting. Islam og muslimer. Islam er en ideologi med koranen som lærebok. Muslimer velger å følge denne læreboken.

  Har de ikke lest boken? Skjønner de ikke hva som står i den?

  Når lærebok og ideologi kritiseres, så må muslimen forstå at det er dette man snakker om, og eventuelt stå for det, eller ta avstand fra det. Det må muslimen selv velge. Vi har som kjent, religionsfrihet - og islam blir av det offentlige kategorisert som religion - og muslimen velger selv islam, eller ikke islam. Det blir muslimens eget problem.

  Vi som ikke vil ha islam, står også fritt til å ikke velge islam.

  Muslimene må bli voksne og ta valget og leve med det.

  Skjønner de, eller skjønner de ikke at de blir brukt som et krigsvåpen mot fredelige land som aldri har bedt om sharia?

  Ingen land eller folk "liker" å bli invadert. Heller ikke Norge og nordmenn. Dette er vår soleklare rett.

  Norge, er ifølge vår Grunnlov, et suverent, fritt og udelelig rike.

  SvarSlett
 88. Svar til "Anonym" 19:42 28. november 2011:

  "Få dere en utdanning, reis litt utenom Norges grenser og få litt perspektiv og forståelse av verden som finnes der ute. "

  Det er nettopp det vi har gjort, mange av oss som er skeptiske overfor islam. Vi har lært, og vi har erfart. Og vi liker ikke det vi ser og erfarer!


  "Det finnes ikke noe mer provoserende en navlebeskuende bedrevitere som påstår så alt for mye med null rot i realiteten. Hvordan i alle dager kan dere kjøpe det svadaet som blir solgt fra deres politiske kretser og partier?"

  Ja, jeg lurer sannelig på hvor venstrevridde idioter får alt tullet og svadaen sin ifra.


  "Om dere FRPere og islamofober ikke har lært noe om det å vente på bevisene før dere dømmer noen fra 22.juli, finnes det virkelig ikke noe håp for dere."

  De det ikke finnes håp for, er de venstreekstreme som ikke har skjønt at islam er ondskapens ideologi. Det finnes ikke noe islamfobi. Hvis du ikke vet det, så er faktisk en fobi en irrasjonell frykt for noe som ikke er farlig. islam derimot, ER farlig!


  "Når det smalt, stakk alle og enhver FRPer og islamofob hodet ut og skrek høyt om islamsk terror. Fordommene fløy øst og vest, ubegrunnede påstander ble smurt tjukt på og man hoppet på enhver antakelse om at dette må være noen islamske terrorister som sto bak."

  Nå var det en gang slik at islamistiske grupper var kjapt ute med å påta seg skylda for angrepet og ikke minst applaudere det. Er det da så rart at noen trodde det var muslimer som stod bak? Hadde du fulgt med i nyhetene den dagen, burde du ha fått med deg såpass.


  "Stikk fingeren i jorda selv dere, finn ut hva som faktisk er fakta - hva er det som er sant. Ønsker dere virkelig å leve som så naive mennesker med så liten innsikt i vårt samfunn?"

  Det er ikke vi som forakter islam som er naive. Det er det dere som omfavner islam som er. Grenseløst naive er dere! Jeg anbefaler deg virkelig at du skaffer deg kunnskap om islam før du deltar videre i debatten. Les gjerne koranen.


  ***************

  Anonym skrev 20:43 28. november 2011:

  " for det første skjønner jeg ikke hvorfor alle er så kritiske til islam, er ikke de fleste av dere som sier at religion er bare eventyr og oppspinn? hvorfor bryr dere så mye om dette her då? det hjelper ingenting å løpe etter andre som har et mål i livet sitt, bare fordi dere ikke har noe å leve for."

  Vi HAR nettopp mye å leve for i Norge og vi har mye å ta vare på i vår kultur som ikke bør blandes med muslimsk kultur, og det er derfor vi vil ha islam vekk fra norsk jord. islam er en menneskefiendtlig, kvinnefiendtlig, rasistisk, undertrykkende ideologi vi ikke vil ha her. Den er faktisk like ille som nazismen og burde behandles på samme måte. Om du er venn med en jøde, ja da bryter du faktisk koranens regler.

  Når muslimers krav til tilrettelegging for deres religiøse tro går utover meg og andre nordmenn i vårt dagligliv og betyr at vi som ikke er muslimer må innrette oss etter deres religiøse krav, da har det gått for langt! Jeg har selv opplevd det, og jeg finner meg ikke i det! Jeg aksepterer ikke at jeg skal måtte tilrettelegge for muslimers religiøse krav til ditt og datt, det være seg hijab til arbeidsuniform, halalmat i kantina osv. Jeg finner meg heller ikke i at jeg ved å kjøpe mat i det ikke-muslimske Norge skal måtte risikere å få i meg halalkjøtt uten å få vite om det. Det risikerer jeg faktisk, og det skal jeg ha meg frabedt med bakgrunn i at jeg ikke ønsker å støtte en barbarisk ideologi som islam.


  "Allah som elsker deg høyest av alle og kjenner deg mest. Gud er altid her for deg, det er bare du som ikke vil ha gud her."

  Det finnes ingen allah, det finnes ingen gud og muhammed har vært støv i 1400 år. Hva du tror på får du holde for deg selv og ikke forlange at andre skal ta noe hensyn til. Så lenge det ikke finnes fnugg av bevis for at denne guden din skulle eksistere, er ikke religionen din annet enn eventyr og fantasier basert på en forskrudd manns hallusinasjoner.

  SvarSlett
 89. Det er ubehagelig å lese så mange hatske meninger om mennesker med annen kulturell bakgrunn og religion. Hva er dere selverklærte "islamofober" så redde for? Det er ingen som tvinger verken dere eller andre nordmenn til å forandre deres personlige livsstil eller levesett. Det eneste som forventes av alle i det norske samfunn, og i alle moderne demokratiske samfunn idag, er toleranse. Det eneste jeg tolker fra den "islamofobiske" siden i denne debatten er intoleranse, og hva slags debatt er det? "Jeg er misfornøyd med toleransen det ledende demokratiske partiet i Norge ønsker for folket, fordi jeg selv har en konspirasjonsteori om hemmelig islamisering av Europa!"

  Du kan male den nåværende situasjonen som du vil. Påstå gjerne at venstresiden og spesielt Ap er redde for å ta en debatt om islamisering, men for å få en debatt til referendum kreves det mer enn sladder og sludder basert på xenofobi og fremmedfrykt. Om argumentasjon og påstander for å ha en debatt ses på som utilstrekkelig, er det vanskelig å diskutere noe som helst. Det blir som å diskutere kreasjonisme med fysikere.

  SvarSlett
 90. FOR MEG SÅ FORSVANT DYDEN PÅ DET POLITISKE NORGE,
  22.07, DA KOM SANNHETEN OM(INNVANDRINGSSPØRSMÅLET) FREM I LYSET. PROBLEMET ER, SOM MED ALT ANNET EGENTLIG, KUNNSKAPSLØSHET. MIN PÅSTAND ER AT VESTEN IKKE FORSTÅR DET FAKTISKE INNHOLDET AV ISLAM OG MUHAMMED. DET ER HER DEN STYGGEST FEIL BLIR BEGÅTT. VI SKAL JO SELFØLGELIG VÆRE BEST PÅ ALT, OGSÅ INNVANDRING (AVLAT ?).ETT TANKEKORS BLIR DA AT MANN I SAMME ÅNDEDRAG TAR IMOT DENNE RELIGIONEN ISLAM !.
  EN HOMOFIL Eskil Pedersen ANER JO IKKE HVA HANN HAR MED Å GJØRE HER. DET FINNES IKKE EN "LIBERAL" ISLAM. DEN SKAL LESES OG FORSTÅES PÅ ARABISK, OG KUNN DET. ELLERS ER DET IKKE ALLAS ORD LENGRE. MUHAMMED VAR JO SOM KJENT ANNALFABET SELV. HAN HADDE MUNTLIGE SAMTALER MED ERKEENGELEN GABRIEL, HVOR MUHAMMED OVERBRAKTE BUDSKAPET TIL SINE SKRIFTLÆRDE, SOM IGJEN GJORDE NEDTEGNELSER, SOM SENERE BLE TIL KORANEN.
  DEN ER VÆRD Å LESE FOR Å BEDRE FORSTÅ ALL DENS GRUSOMHET. AT MAN I NORGE SKAL IMPLEMENTERE EN RELIGION,OG LIKESTILLE DENNE MED VÅR EGEN ER, I ALLE FALL FOR MEG, ETT STORT TANKEKORSD. DET ER ONSKAP SATT I POILTISK SYSTEM.

  NÅR DET GJELDER UTØYA: DET VAR MANGE HELTER DER.
  JEG TENKER IKKE PÅ ESKIL PEDERSEN SOM FORSVANDT, MEN OM DE SOM VAR IGJEN PÅ UTØYA OG FAKTISK REDDET LIV. FOR IKKE Å GLEMME ALLE FRIVILLIGE SOM REISTE DIT UT FOR Å HJELPE, OG KOMME FOLK TIL UNSETTNING. DET ER HELTER DET! HVOR ER HELTENE FRA SPRENGNINGEN I OSLO, DE HØRER VI IKKE SÅ MYE OM

  SvarSlett
 91. Jeg er muslim, homo og sikker kommer til å bo i landet til jeg dør.Av og til misunner jeg jødene som har blitt drept,brent av Hitler.De slapp høre om hvor elendig folkeslag de er.Det går ikke en dag uten at muslimer blir klandret for noe. Jeg har bodd i Norge meste parten av livet mitt, jobber og betaler skatt men det er ikke godt nok. Ikke har jeg truet noen med juling eller bomber. Den dag det åpnes en Konsentrasjonsleir for muslimer så skal jeg gjerne melde meg frivillig for å bli drept og bli ferdig med all mobbingen som vi blir utsatt for.De som er ekstreme muslimer leser hverken avis eller følger med norsk media. De slipper å mobbet den måten.

  SvarSlett
 92. Veldig bra skrevet. Kunne ikke vært mer enig!

  SvarSlett
 93. Mye bedre med den norske kristendommen, som har det som hobby å voldta unger.

  Synes dere det er ok?
  Synes dere vi alle skal ta ansvar for disse makabre handlingene?
  Se dere rundt i Norge i dag. Hvem kjører trikk, vasker gulv, og jobber på sykehjem og i alle andre lavtlønnede stillingene? Selv om du er ingeniør, med god og relevant erfaring, får du vaskejobb, fordi normenn er så selvgode og tette i topplokket, og tror de er så mye bedre enn andre.

  Hvis folk mener vi er så jævla smarte her i Norge, har så fin og god kultur, hvorfor handler vi på dette viset?

  Vi er blitt så opptatt av penger og materiell velstand at vi har mistet gangsynet totalt.

  Vi har ikke engang innsikt til å skille folk ut fra hva de gjør, men fra hvilken farge de har i huden, eller fra hvilken relgion de tror på.

  Selv sitter de her, og omfavner kristendommen,som en viktig bærebjekte i Norsk kultur, som akkurat har akseptert kvinner som selvstendige mennesker med alle plikter og rettighteter, men som fremdeles sliter med dragningen mot sex med mindreårige.

  SvarSlett
 94. Veldig bra og reflektert blogg. Takk for tankevekkende lesning til frokosten.

  SvarSlett
 95. Anonym sa... 03:41 29. november 2011

  Ja flott relgion dere har, Reiser du hjem blir du drept fordi du er glad i menn..

  Utrolig

  SvarSlett
 96. Gledelig å lese så mange oppegående kommentarer he

  En særlig applaus til 02:14 29. november 2011, for krystallklar tale!

  SvarSlett
 97. Stadig ser vi at jødeforfølgelsens oppstart på 1930-tallet og muslimenes situasjon i dagens Europa sammenliknes. ”Muslimene er blitt Europas nye jøder", er mantraet. Sammenlikningen er, for å bruke Jyllands-Postens vokabular, ”en syk og infam manipulasjon”. Sammenlikningen er en intellektuell brist som nærmest er umulig å fatte at noen klarer å konstruere og endatil ta i sin munn. Parallellføringen er hinsidig enhver realitet. Offerstrategien er makaber til det mest groteske. For hva er den faktiske dokumenterbare virkeligheten? Både Norge og Europa bruker årlig milliarder på milliarder av offentlige kroner for å løfte muslimer inn i demokratiets goder og menneskerettighetene. For å sikre dem velferd, beskytte dem mot diskriminering fra storsamfunnets side, beskytte deres kvinner fra forfølgelse av deres egne menn. Beskytte de unge fra tvangsgifte, beskytte deres barn fra å bli kjønnslemlestet. Det står for meg som ubegripelig at ikke intellektuelle og media umiddelbart arresterer denne formen for umoralsk argumentasjon.

  Hvorfor ønsker millioner av muslimer seg til Europa? Da Hitler degraderte jøder lovmessig til annenrangs borgere strømmet ikke millioner av jøder til Berling.

  Samtidig øker hetsen mot europas jøder, nettopp fra muslimene.

  I desember 2003 var den såkalte Obin-rapporten ferdigstilt, en rapport bestilt av den franske regjeringen. Rapporten oppkalt etter embetsmannen Jean-Pierre Obin, avdekket et så lite smigrende bilde av islamistisk innflytelse i den franske skolen, at regjeringen ville forbigå den i stillhet. Men rapporten lakk ut til media sent i 2004.

  Obin og 10 undervisningsinspektører besøkte et stort antall skoler i boligområder dominert av muslimer. De møtte en virkelighet i full kamp mot den franske statens verdigrunnlag, særlig knyttet til sexisme og jødehat. Rapporten avdekket at antisemittisme er utbredt, jødiske elever overfalles både verbalt og fysisk, og å undervise i jødeutryddelsene i konsentrasjonsleirene til Hitler, er en øvelse med betydelig risiko for bråk og boikott.

  SvarSlett
 98. "Marius sa...
  Det er ubehagelig å lese så mange hatske meninger om mennesker med annen kulturell bakgrunn og religion. Hva er dere selverklærte "islamofober" så redde for?"


  Marius og andre av samme oppfatning

  Vi snakker først og fremst om ideologien. Det er forskjell på ideologien og muslimen. Ideologien er det som står i koranen, sharia.

  Dette er det som kritiseres. Muslimen er den som velger å følge koranen, og hvis han velger å ta personlig kritikken av ideologien blir det et personlig valg som ingen andre kan lastes for.

  Å kritisere ideologier er fullt tillatt og normalt i et opplyst samfunn. Kritikk er ikke det samme som hat. Muslimer og islamofile ser ut til å være besatt av hat. Kritikk er ikke hat.

  Nordmenn og folk i den opplyste verden, kritiserer ustanselig ideologier, kommunismen, fascismen, nazismen og islamismen.

  Dere, islamofile, kan også ta spranget og lære om det moderne samfunnet, og ikke minst lese! Les historie for å se sammenhenger i verdenshistorien. Les filosofi og religionshistorie, biografier og klassisk litteratur. Litteratur utvider horisonten og forståelsen av hva som skjer rundt en, i stort og smått.

  Lesning kan utløse personlige undere! Og verden kunne bli et bedre sted hvis flere leste litteratur.

  SvarSlett
 99. ALLE HVITINGER I NORGE ER FAEN SÅ FUCKA RASISTER ASS FUCK DERE JÆVLER!!!! ISLAM ER BEST

  SvarSlett
 100. Store ord - I SMÅ BOKSTAVER
  03:22 29. november 2011


  Jeg leser med stor interesse hva du sier. Dersom du skriver med vanlig skrift, blir det like tydelig hva du sier, og lettere å lese:)

  Og en annen ting...

  Avsnitt! Avsnitt som naturlig deler opp teksten, gjør at man får bedre oversikt, og kan ha større glede av å lese teksten.

  SvarSlett
 101. "Jeg er muslim, homo og sikker kommer til å bo i landet til jeg dør."

  Alle som er voksne, har ansvar for å også bli voksne. Hvis du ser på andre folk, kinesere, japanere, sydamerikanere osv. Hører du noengang at de klager over hvor ille det er i Norge?

  Hvorfor ikke? Fordi de er voksne mennesker som tar ansvar for sitt eget liv og for å opptre som voksne, selvstendige mennesker.

  Hvorfor er det ikke også slik for muslimer?
  Hva er det muslimene kan forandre ved seg selv for også å bli voksne, selvstendige mennesker?

  SvarSlett
 102. Inga sier: Akk ja, muslimer kan være så mangt, men mobber lyshårete jenter gjør de!!

  SvarSlett
 103. Meget interessant lesning. Takk for at du deler dine meninger på dette viktige området.

  SvarSlett
 104. Spør muslimer selv.
  Di sier selv dem skal ta over verden med infiltrasjon, og ikke krig.
  Fødselsraten vår er et godt eksempelt på at dem kommer til å bli flertall veldig fort.
  Om muslimer blir i flertall (pga mer melder seg ut av kirka), vil det vel automatisk bli muslimstyrt. Har venner som er muslimer (bare for å poengtere det). Å mange av dem som har sett ut av "muslim-bobla" ser hvor gale det er. Somsag det dem sier selv er at dem skal ta over, så jeg kan forstå en viss "frykt" og lignende hos folk. Men kristne/muslimer, begge vil etter boken drepe dem som ikke tror.
  Til og med i Stavanger har dem laget 3 forsjellige Moskeer, med 3 forsjellige muslimske "troer". Dem "sloss" seg imellom og. Og som nevnt tidliger: Kvinneundertrykkelse, kjønnslemlestelse, for dødstraff, mot ytringsfrihet er en stor del av det misforståtte islam. Til og med i tyrka og andre land får dem ikke gå med burka o.l. på offentlige steder. Men her til lands skal dem tilåmed prøve å integrere det i det norske offentlige. Dette er noe jeg ikke vil ha i vårt land. Å nå må dere åpne dere å skjønne hvor brutal muslim/islamsk levemåte er.
  Se likheter, ikke forsjeller!

  SvarSlett
 105. dere sier at muslimer har rett til og voldta pga at det er rett og voldta vanntro er dette helt feil fordi det er ingen sted i koranen det står at du har rett til og voldta vanntro kvinner.Men jeg lurer på hva med disse nordmenne som reiser til thailand og kjöper mindre årig gutter og jenter for og misbruke de seksuellt og bare se i kirkene hvor mange overgrepssaker det har värt på mindreåreig. Og dere snakker om kvinner med niqab jeg har vokst opp i norge og har gått på skole her og jeg husker hvor mye press det var på jenter som ikke hadde hatt sex ennå og de ble sjenka og voldtatt eller jenter som löper rundt halvnakne i minus 20 pga mote dette er press men gå og spör disse kvinnene med niqab om de gjör det frivillige så skal alle svare ja. jeg skal bare si til dere ett eksempel på deres egne ting vet dere at höyhäla sko ble brukt på prostituerte for ikke og stikke av fra bordelene og dette med at homofile kan adoptere barn hvem har gitt dette barne ett valg eller frihet til og velge vär så snill dere bare snakker tull fordi deres demokrati er bare for det dere synes er riktig men det dere tror er riktig er feil bare se på deres system pedofeli familie tragedier selvmord phykiske lidelser kriminalitet

  SvarSlett
 106. Hadde dem ikke vært i Norge, hadde ikke de tingene de gjør skjedd...

  SvarSlett
 107. Interessante tanker du gjør deg om Islam og terror synes jeg. På hvilken bakgrunn mener du at de fleste terrorhandlingene blir påført i Islams navn? Islamfrykten er vel egentlig noe som media i stor grad har skapt. Vi skal frykte alle fanatikere, både religiøse og politiske ekstremister. De tallene jeg har lest så langt på registrerte terrorhandlinger,taler ikke like stygt om Islam som det som kommer frem her. Jeg er enig i at sharialovene fører med seg juridiske flauser, og at kvinnesynet ikke er akseptabelt. Fremmedfrykten blir mange ganger, og også i dette innlegget knyttet direkte mot Islam som religion. (i og med den heter oss islamofobiske i mellom, er det ikke annet å vente seg kanskje)Vi skal frykte alle som ønsker at staten vår skal bli en totalitær stat, uten demokrati. Vi bør passe oss for løgnaktige religioner som vil presse oss for menneskerettigheter, men Islam kan ikke ta støyten for alle anklagene her i Norge. Det som blir ytret av folket vårt er stort sett basert på spekulasjoner og ytret i frykt for det ukjente, fremmede kulturer, religioner, politisk syn osv. Når en slik diskusjon skal taes opp må fakta på bordet, ikke antagelsene. Vi må forholde oss til bevisene før vi sender mennesker som trenger støtten vår, ut av landet.

  SvarSlett
 108. i jebem vam svima mater

  SvarSlett
 109. http://no.wikipedia.org/wiki/Islamofobi

  SvarSlett
 110. 03:41 29. november 2011


  Muslimer er ikke noe folkeslag. Muslimer bekjenner seg til en ideologi, og er ikke noe folkeslag.

  Et folkeslag er f eks kvener, samer, finner, tyrolere, skotter, kinesere, arabere, berbere osv, der det etniske er fellestrekket innad i gruppen og noe de ikke kan distansere seg fra da likheten ligger i genene.

  Ideologi er noe man kan velge, eller distansere seg fra når som helst. Etnisiteten, folkeslaget er noe som er integrert i personen, i folket, og som vil følge dem til graven. Som en same vil alltid være same, men en kommunist kan distansere seg fra kommunismen, og slutte å interessere seg for politikk, eller komme på helt andre tanker.

  SvarSlett
 111. Det er lenge siden jeg har lest et blogginnlegg som er så gjennomsyra av uvitenhet, ignorans og mangel på grunnleggende religionskunnskap. Jeg blir oppriktig trist av at en hjemmeværende, trygda FRP-stemmende idiot kan lire av seg så mye uriktig informasjon og presentere det som fakta. Ta en tur i en moské i Oslo, snakk med en imam, snakk med norske muslimer. Da hadde du visst at islaminformasjonen du presenterer her kun rammer et veldig ekstremistisk syn, og ekstremisme finner vi i alle religioner. Til og med den dyrebare, riktige KRISTENDOMMEN! I kristendommen finner vi også terrorister. Terrorister som går kaldblodig ut og skyter 13-14-15 år gamle ungdommer som er på sommerleir. Hvis vi ikke tror det er noe å frykte, hvis ikke mennesker som deg med så skremmende holdninger og med en så stor egoisme ikke er noe å frykte, da mener jeg at vi er en gjeng med naive mennesker.

  SvarSlett
 112. Anonym skrev 01:30 29. november 2011:


  "Værsåsnill bruk litt tid og lær om Islam, så garanterer jeg at deres syn på muslimer ikke vil lenger være så fullt av hat.

  Islamisering, Islamfobi, islamditt, islamdatt. Trenger noen en kraftig ørefik elr? Vi er mennesker vi og."

  Før trodde jeg også at islam var en fredfull religion og at muslimer var som folk flest. Men det var før jeg fikk kunnskap om islam. Det var også før jeg fikk stifte nært bekjentskap med muslimer. Det er nettopp kunnskap om islam og erfaring med muslimer som har ført til at jeg nå tar avstand fra islam. Jeg har sett dens ondskap på nært nok hold til det. Så kom ikke her og si at jeg skal bruke enda mer tid på å lære om islam og muslimer! For det har jeg faktisk gjort, og jeg likte ikke det jeg så og erfarte.


  **********

  Anonym skrev 01:45 29. november 2011:


  "Norge er et flerkulturelt land, og slik har det jaggu meg blitt, lev med det!"

  NEI! Jeg vil ikke ha noe "flerkultur" eller noe "multikultur" som inkluderer islam i Norge. Jeg vil ha et Norge med NORSK kultur. Og norsk kultur inkluderer IKKE islam! Av all "flerkultur" i dette landet, er det stort sett islam og muslimer vi har problemer med, ingen andre.


  "You fail, you learn. Alle andre land har gjort det. "

  Les historien til de landene islam og dens tilhengere har erobret og fortell meg så i hvilke land dette har gått fredelig for seg. Svaret er nemlig ingen. Det er dette vi må lære av. Og lærdommen fra det er å hindre islam i å få fotfeste innen Norges grenser.


  **********

  Marius skrev 03:05 29. november 2011:

  "Påstå gjerne at venstresiden og spesielt Ap er redde for å ta en debatt om islamisering, men for å få en debatt til referendum kreves det mer enn sladder og sludder basert på xenofobi og fremmedfrykt."

  Så får dere islamofile slutte å kalle frykten for islam for "fremmedfrykt" og "xenofobi", kunnskapsløshet, rasisme og lignende tull! For det er nemlig ingen av delene! Kunnskapsløsheten om islam finner man hos de islamofile, som gjerne tror at "islam betyr fred" og "muhammed var for muslimer som jesus for de kristne" og lignende løgner.
  Det er sunn fornuft, kunnskap om islam og et ønske om å verne våre verdier mot islams farlige påvirkning som ligger bak islamkritiske røster. Det er alldeles ikke noen "fremmedfrykt". Muslimer har vært her i landet i over 40 år nå, og 40 år er lang nok tid til å bli kjent med problemene dette skaper. Så muslimer og deres islam er ikke noe fremmed, muslimer og islam er noe vi dessverre kjenner så altfor godt til!

  SvarSlett
 113. folk burde søke kunnskap først, for dere begynner å slenge dritt om enes religion.

  SvarSlett
 114. Hvordan kan du sammenlikne Islam og Nazisme?! Dette er to hvidt forskjellige ting. For det første så er Islam en religion og Nazisme en ideologi, og Nazisme er i stor grad basert på ekstremistisk tankegang som de fleste friske mennesker ikke vil si seg enig i. Islam er en religion som faktisk baserer seg på mye av det samme virkelighetssynet og tankegangen som kristendom og flesteoarten av de som utøver denne religionen er like harmløse som en gjennomsnitts kristen. Ja, mange muslimer bruker terror og vold som et virkemiddel for å få fram sine meninger, noe jeg selvfølgelig er imot, men hadde de samme menneskene under de samme samfunnsmessige forholdene utøvet en virken som helst annen religion, så hadde de sannsynligvis likevel utøvet den samme terroren. Poenget mitt er at det ikke er religionen som er problemet, men hvordan mange unge muslimer blir oppdratt og "hjernevasket" gjennom generasjoner med ekstremistisk tankegang. Dette kunne like godt ha skjedd i kriste samfunn. Jeg er verken kristen eller muslim og er uenig i mye av tankegangen i begge religionene, men jeg har en mening om at alle brude få utøve den religionen de vil og leve på den måten de vil så lenge det ikke går ut over noen andre. Og de fleste muslimer lever faktisk slik, de prøver ikke å prakke sin tro over på andre, men blir likevel møtt med stor kritikk mot sin tro og tankegang. jeg kan si meg enig i ett av dine utsagn, og det er at mange ofte kan være litt vel følsomme når det gjelder hva som oppfattes som rasistiske utsagn. Og man burde kunne si ifra om at hvite vestlige mennesker også kan bli diskriminert uten å bli oppfattet som en rasist. For dette forekommer også, og burde heller ikke være akseptabelt. I et verdenssamfunn som kommer tettere og tettere sammen burde man ikke være redd for hverandres religion og tankegang. Jeg tror at jo mer vi lærer om hverandres tro og tankegang, jo mer forståelse vil vi får for hverandre. Dette gjelder alle trossamfunn i hele verden, og hadde ikke verden blitt et bedre sted om alle hadde forstått og godtatt hverandres tro og kultur?

  SvarSlett
 115. Utrolig bra skrevet, og jeg er så glad VG trakk frem dette innlegget! Endelig noen som setter lys på den alvorlige situasjonen Norge befinner seg i om man fortsetter med denne naive politikk ift Islam og innvandring.

  Syns det er trist med muslimer som blir mobbet,ingen fortjener å bli mobbet eller drept! Jeg vet at det er mange skikkelige og snille folk som kaller seg muslimer. Poenget er jo Islam/Koranen. Hva ser vi der folk følger HELE Koranen og Sharialovene?? Det kommer jeg til. Men først: Hvem som helst kan kalle seg både kristen, muslim, lærer, sykepleier, lege, politi. Det betyr ikke at personen faktisk følger læren/loven til punkt og prikke. Du har vel hørt om lærere, leger, politi og sykepleier som misbruker folk som de etter læren/loven skulle hjelpe? Vi vet jo at det ikke er læreboken det er noe galt med i disse tilfeller. Det er derfor interessant å se på situasjonen i de landene hvor Koranen/Sharia regjerer styresmaktene. FN sin HDI-liste sier sitt i denne sammenheng: http://hdr.undp.org/en/statistics/. Hvor på listen befinner de muslimske landene seg?! Langt nede. Norge topper listen, gjør vi fortsatt det om vi lar Islam overta her tror du? NEI! Det er ikke alle og enhver som kaller seg muslim det er noe gale med. I akkurat dette tilfellet er det LÆREN/LOVEN det er noe gale med! Vi ønsker ikke å bli infiltrert av denne lære/lov i vårt land.

  SvarSlett
 116. Nå skal jeg driste meg til å ta dere med ca 10 år tilbake i tid, nemlig 12.09.2001.

  Ei venninne av meg er skolelærer i barneskolen, og som vanlig, i begynnelsen av første skoletime, spurte hun elevene om de hadde gjort noe gøy siden i går. En ivrig muslimsk krabat rakk opp handa, og sa "jaaa. Vi hadde fest hjemme i går, med hele familien. Onkler, tanter, søskenbarn osv."

  Venninna mi spurte da om noen hadde hatt bursdag....?

  Krabaten sa "Neida, vi feiret over det vi så på nyhetene i går. Det med flyene og skyskraperene skjønner du".

  12.09.2001 var DEN dagen min skepsis ble født. Om dette var et enkeltstående tilfelle av "festivitas" i det ganske land, skal jeg ikke uttale meg om, og blir bare gjenstand for synsing.

  Som mange vet, er målet til Islam å få verdensherredømme for sin religion (bare spør Mullah Krekar, som flere ganger har ytret at Norge en gang i fremtiden skal få muslimsk herredømme). Nå vet jeg at den muslimske "hvermansen" i gata avfeier dette som tøv, og at Krekar er en rablende gal, ekstremistisk idiot.

  Da kommer etter mitt syn det mest skremmende spørsmålet av alle (som for øyeblikket er rent hypotetisk selvfølgelig):

  Kjære muslim. Hvis det kom til stykket, og ekstremistene faktisk får en mulighet til å gjennomføre sine ideologier, "if the shit hits the fan" med andre ord, hvilken side er DU på?

  Er du villig til å støtte deg til norske lover, levesett og regler, og gå til kamp MED oss?
  Eller vil du støtte deg til dine religiøse overbevisninger (slik Islam KREVER at du skal gjøre), med Sharia domstol, religiøst overstyre osv, og gå til kamp MOT oss?

  Veldig forenklet: er du MED oss eller MOT oss "if the shit hits the fan"?

  Og med det spørsmålet hengende i luften lar jeg debatten gå videre. Ha en fortreffelig dag

  SvarSlett
 117. Sinsykt bra skrevet ! Noe av det beste jeg har lest på lenge !

  SvarSlett
 118. Ikke rart disse muslimene kommer til vesten, nato usa kriger i deres land de jager muslimene fra deres land. Norge støtter alle krigene i muslimske land.Vi nordmenn bør skamme oss.
  DISSE MUSLIMENE KOMMER IKKE MED VÅPEN BOMBER JAGERFLY ,SLIK VI GJØR I DERES LAND.Vår egen feil at de kommer til vesten.Usa er største drittsekken i verden,som kun tenker på sine egne intresser,de gir faen i muslimene.Vi bør trekke oss ut fra alle muslimske land,bare da kan vi nekte muslimene komme til norge.

  SvarSlett
 119. Flott artikkel, og en stor takk til jornalisten!
  Mange flotte innlegg her også, godt og lese at fler med meg ser problemet.

  SvarSlett
 120. VI nordmenn bør skamme oss. Vi utnytter mange land i verden,og skal liksom være bedre enn alle andre!? voldtekter?? Hva med barnemisbruk? hvem topper det??? vi er ikke bedre enn muslimene.....

  SvarSlett
 121. Nazisme, Fasime, kommunisme, Islamisme er alle ideoliogier hvor den som ikke innretter seg etter herskernes ønsker, risikerer den visse død. Nå er forhåpentlig de tre første ismene alle døde og kastet på historiens skraphaug som helt ubrukelige. Islamisme er den verste og lever fortsatt i beste velgående. De som sverger til denne ismen må jo være hjernevasket. Trist at det finnes etnisk norske som hyller Islam.

  SvarSlett
 122. normalt kommenterer jeg ikke slike blogger men jeg skal si noen ord her:

  Først av alt, det er mennesker i viktige posisjoner overalt i det norske samfunnet idag som har muslimsk bakgrunn. DVS at de enten er praktiserende muslimer eller ikke-praktiserende men samtidig erkjenner sin mulimske bakgrunn og kultur ( ca 90% av norske "kristne" befolkning er etter min mening i den samme kategorien). Disse er alt fra leger, sykepleiere, ingeniører, politikere, barnehageassistener, trikkeførere til forskere på de store universiteter. Når man hører ordet muslim så er det ikke disse man kanskje tenker på alle først. Men de utgjør en ganske stor gruppe som gjør veldig lite ut av seg(som vanlige mennekser ellers) og er derfor ikke like synlige som f.eks en islamist.

  For det andre så tar dere fullstendig feil om dere legger alle muslimer i samme gruppe,:
  det finnes "muslimer" av alle spektre og det er ikke uvanlig for muslimer å diskutere hvor vikitg dete r å følge lover og regler fra koranen(som jo er skrevet 1500 år siden). Muslimer seg imellom diskuterer kreasjonisme kontra vitenskaplige fakta like mye som etniske nordmenn gjør.

  La oss være enige om at vi skal ta avstand fra handlinger, derfor må en lovbrudd være lovbrudd uansett hvilken bakgrunn forbryteren har. Det er dette som jeg mener sosialistene har gått bort fra. man må motarbeide undertrykkelse og og rasisme. rasisme forøvrig eksisterer både blant nordmenn og blant alle typer innvandrer. Det er et utrykk for skepsis mot annerledeshet og er et generelt biologisk nedarvet tankesett som vi idag har kapasitet til å bryte ved hjelp av kunnskap.

  Jeg er en liberalist som alltid ahr mislikt soasialisme, men er det noe jeg misliker enda mer enn sosialisme så er det hat på bakgrunn av generalisering. Og desverre er mange av innleggene er liten verdi når det kommer til kontruktiv og målrettet kritikk mot samfunnproblemer tilknyttet til innvandring.

  Hvis vi velger glemmer alt det gode ved mennesker og kun fokuserer på det negative,så bør vi i hvertfall ikke kritisere andre for å være fiendtlige mot oss.


  hilsen en ikke praktiserende, ikke religiøs realist og stolt "muslim"

  SvarSlett
 123. Misunner jødene som har blitt drept, brent av Hitler, og du ville meldt deg frivillig inn i konsentrasjonsleir?

  De ble ikke bare drept. De sultet, frøs, leger gjorde eksperiment med dem, som å sy to mennesker sammen, eller fylle magen med sement.
  Ikke misunn det. Det kan umulig være bedre.

  Dessuten syns jeg ikke du skal føle deg mobbet med mindre du er en av dem som har voldtatt/drept i dette landet.
  Trist at de som ikke gjør noe galt skal føle det slikt..

  SvarSlett
 124. Jeg er VELDIG interessert i a vite hva en muslim her inne mener om at et barn hang opp en tegning av en gris pa Fredrikstad sykehus' barneavd, men som sa matte fjernes av hensyn til muslimske barn.
  Hvis jeg bodde i et muslimsk land, kunne jeg krevd at mitt barn fikk mat servert pa skolen under ramadan? Jeg tror ikke det, jeg hadde ikke tenkt tanken om a sporre engang. Ville ansett det som frekt. Man ma finne seg i skikken dit man kommer/der man bor.
  Og vaer sa snill og gjor det dere og.
  Deres levesett er ikke viktigere eller riktigere enn vart, selv om koranen sikkert sier at det er det.
  Det er slike smating som irriterer.

  SvarSlett
 125. noen ganger undrer jeg på hvorfor jeg prøver å gi mening til de som ikke vil høre på det. Her er faktumet: Det er ikke relgionen som er problemet her, det er de som praktiserer feil del av den. La meg gi et eksempel mange overser: I kistendommen er både slaveri, Drap, massakere, offering av uskyldige ikke bare tillat, men beskyttet så lenge det ikke er de kristene som blir rammet. Men fra viten jeg har tilegnet meg virker det som alle mener at det er rettegjort på grunn av at (de sier) den tiden er over nå, men det er rent tøv. Alle de som bruker relgion som beskyttelse Uansett hvilken, er vanligvis ikke troende, de bare prøver en unskyldning for det. Problemet med dette er at de som gjør dette er bare "the one in the million", men problemet med Islam er at folk BARE ser det som er galt med det. Et annet faktum av ironi her er at det er ingen som bedømmer KRISTENE for det here. Det største faktumet her er Breivik, han er er helrelgiøs kristen, med det er noe ingen bryr seg om på grunn av at (som jeg har hørt dirrekte) "Han er bare offeret for galskapen." Og til slutt, det er ikke alle muslimer som er utlendinger, så hva gjør vi med de som er født og oppvokst her til lands siden alle ber dem om å "Dra tilbake der de kommer fra"? (Det er i tider som dette jeg liker å være ateist) jeg ber nå om inteligente svar (jeg FORVENTER ikke det, men jeg håper på det) og hvis du ikke er enig så ikke kom her å trekk opp det jeg nettop sa alle andre gjorde, skal dere svare meg så i alle fall PRØV å virke inteligente.

  Hanyoumaru.

  SvarSlett
 126. Vi har i hundrevis av år godtatt evangelisk-luthersk kristendom som statsreligion og har siden den gang vært styrt med religiøs påvirkning, så hvorfor er det plutselig så farlig at den store skumle islam kommer med innvandrerne til Norge. Det begynner å bli vell mange år siden jeg gikk på grunnskolen nå, men siden barnehagen ble vi bedt om å be for maten og måtte gå i kirken minst 2 ganger i året. Jeg husker og spesifikt at våre skolebøker skrev "Jesus gikk på vannet" mens det i senere sto "Noen tror at Muhammed var guds profet".

  I disse tider prøver KRF, et parti med langt mindre en 10% stemmer på landsbasis å få på plass en lovendring som vil påvirke sikkert 80-90% av befolkningen en gang i livet og kan realistisk sett klare å gjennomføre dette med å drive politisk hestehandel. Jeg tenker da selvfølgelig på å forkorte skjenketidene. Dette er ikke noen stor sak med en time fra eller til, men det viser at vi forsatt lar oss styre en religion som jeg tror få av oss faktisk bryr seg om.
  Så hvorfor er det så greit å bli styrt av et verdigrunnlag basert fra en bok om de påståtte handlingene til en som påstå at han var guds sønn, når det er feil å følge et grunnlag basert på boken av en som påstå han var en profet fra gud.

  Er man virkelig islamofober eller er flere som meg, ikke tilfreds med tanken av å bli styrt av religioner man ikke har noe til felles med uansett opphav?
  Kristendommen ved KRF er veldig flink til å unngå å trekke inn religion i sine begrunnelser, til tross for åpenbare tilknyttniger til kristne verdigrunnlag og de er flinke til å opperere veldig "demokratisk".
  På den andre siden hører vi om den store slemme islamifiseringen som kommer og hvordan de kommer til å ta over staten vår.

  Så lenge den norske grunnlov åpner for å støtte en religion til fordel for andre så åpner vi for muligheter hvor vi kan bli islamifisert.
  Når vi godtar kristne partier med kristne meninger, så må vi også godta jødiske, shintobudistiske, islamske partier eller kanskje partier for det flygende spagetti mosteret.
  Vi kan vell alle være enige i at hvis vi godtar et religøst grunnlag så må vi være åpen for andre også, noe annet vil være høyst udemokratisk, for skulle det bli nok islamske mennesker i Norge til å få gjennomslag for islamske verdier så må vi vell bare innse at dette ikke er vårt land lengre men er blitt deres.

  Personlig så tror jeg vi har nådd et punkt hvor forskning og opplysning har gjort verden litt mindre magisk og at behovet for religion sakte er på vei til å dø.
  I følge wikipedia var det i 1995 bare 5% av den norske befolkningen som gikk i kirke regelmessig. I 2005 var det i følge wikipedia 3,919,571 medlemmer i statskirken tilsvarende omlag 80% av befolkningen i Norge.
  I 2009 var det bare 13% av disse 80% som stemte kirkevalget. Hvis man bruker dette som en pekepinn på hvor mange som faktisk ønsker å være en del av statskirken og ikke er folk som bare ikke har meldt seg ut enda så er 13% av de 80% innmeldte medlemmer mindre en antall humanetikere og andre ikke religøse personer i Norge. 509544 kristne mot 643,520 ikke religiøse.

  SvarSlett
 127. Problemet i Norge er ikke først og fremst islam, men at nordmenn ikke holder fast ved sin egen kultur og religion. Det som i dag skjer er at det norske folk "fjerner demningen når flommen setter inn". Skal vi kunne stå imot "flommen fra islam", må vi vende tilbake til den kristne tro. I likhet med muslimer, må vi bli stolt over vår egen tro og religion. Hvis ikke blir vi lettvektere i dagens kulturstrid.

  SvarSlett
 128. Kjære islamfobikere: Første trinn i kurering av fobi er selverkjennelse og akseptering av sykdommen. Jeg og andre psykologer står klar for å være behjelpelig med videre bearbeiding, fobier er blant de psykiske plager som har best prognose. Underveis kan vi alle være tolerante overfor poteten, kaffen, (tobakken må kanskje diskuteres) tallsystemet og andre innvandrere. På veien kan vi tilgi Harald Hårfagre hans tyrkisk/ukrainske mor og nyte vår cheeseburger mens vi chatter, blogger og twitrer.

  SvarSlett
 129. koran = bibelen
  bøker full av vold! genocid, osv.
  Koran er ikke være enn bibelen.
  Norge bør følge fransk eksempel: religion og stat bør separeres!
  problemene kommer uansett fra mennesker, religion er en politisk instrument!

  SvarSlett
 130. “Sannelig, Mine Sabbater skal dere hol-de, for det er et tegn mellom Meg og dere i alle slekter som kommer, så dere skal kjenne at Jeg er Herren som helliger dere. Derfor skal dere holde Sabbaten, for den er hellig for dere. Den somvanhel-liger den, skal sannelig dø. For hver den som gjør noe arbeid på den, den skal ut-ryddes av sitt folk. Seks dager skal arbei-det utføres, men den sjuende dagen er Sabbaten for hvile; den er hellig for Her-ren. ... Derfor skal Israels barn holde Sab-baten i alle slekter som kommer, som en evig pakt. Den er tegnet mellom Meg ogIsraels barn til evig tid. For på seks dager dannet Herren himmelen og jorden, og på den sjuende dagen hvilte Han og pustet ut.” (2. Mos. 31, 13-18)

  SvarSlett
 131. This woman should be appointed Queen of the World.

  Truer words have never been spoken.

  It took a lot of courage for this woman to speak what she had to say for the world to hear.

  The retribution could be phenomenal, but at least she was willing to take a stand on her and Australia's beliefs.  The whole world needs a leader like this!

  Prime Minister Julia Gillard - Australia  Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia, as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks.  Separately, Gillard angered some Australian Muslims on Wdnesday by saying she supported spy agencies monitoring the nation's mosques. Quote:  "IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. TAKE IT OT LEAVE IT

  I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture.

  Since the terrorist attacks on Bali, we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians."

  "This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom"  "We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabiic, Chinese, Japanese, Russian or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, LEARN THE LANGUAGE!"  "Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture."

  "We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.  "This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFSTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you to take advantage of one other great Austrlian freedom. THE RIGHT TO LEAVE".

  If you aren't happy here, then LEAVE. We didnT force you to come here.

  You asked to be here. So accept the country YOU accepted".

  SvarSlett
 132. Jeg ser ikke muslimer som problemet, men det norske samfunnet som velger å bøye seg i alle retninger for å tekkes nye landsmenn. Tegn griser, lag muhammed karikaturer om du ønsker det, feire jul og gjør akkurat som du ellers ville gjort. Om noen skal tilpasse seg er det ikke oss. Om noen ikke klarer å leve med det norske samfunnet slik det er i dag, så er det vel ingen som hindrer dem i å leve et annet sted. Jeg kommer ikke til å savne dem i alle fall. Jeg reiser ikke til saudi arabia, lager nudiststrand og åpner strippeklubb. Man tilpasser seg landet man reiser til.

  Når det er sagt, mener jeg at de aller fleste innvandrere/flyktninger er ok, og at mindretallet som ødelegger lager MYE støy i forhold til antall. Jeg er redd straffenivået må endres i takt med vårt nye samfunn. Jeg ser ingen grunn til å slippe ut voldtektsforbrytere etter 2 år f.eks. 10 år faktisk tid er vel langt mer riktig, fulgt av en tvunget deportasjon. Se om ikke det hadde gjort mer vei i vellinga.

  SvarSlett
 133. Jeg velger å ikke gå inn i debatten her med deg, men har noe å pirke på: et avsnitt skal bestå av minst 5/FEM setninger.

  SvarSlett
 134. Det er vanskelig å beskrive hvor sjokkert jeg blir over hvilke holdninger og ikke minst hvilken uvitenhet som kommer frem i dette innlegget. At mennesker har det i seg å hate (JA, dere hater, og det er så feigt av dere å prøve å borforklare det med å erstatte ordet hat med kritikk) noen på bakgrunn av hva de tror på, er for meg helt sykt. Hvor gikk det galt i oppveksten deres? Mest av alt syns jeg synd på dere, for med de fordommene og den irrasjonelle frykten dere sitter inne med, går dere jammen meg glipp av mye her i livet.

  Dere sitter her og er redde for at muslimer skal ta over Europa, ser kommentarer som "muslimsk vekst" og "muslimsk flertall". Er dere klare over at det faktisk er mennesker dere snakker om? Man skulle ikke trodd det, når dere er i stand til å omtale folk som om de er skadedyr som ikke må spre seg, og som mange av dere mer enn gjerne vil se forsvinne. Forstår det som at mange av dere gjerne vil tilbake til 1930-Tyskland, bare med et nytt offer denne gangen. Er synd of skuffende, men overhodet ikke sjokkerende at mennesker føler behov for å rotte seg sammen mot andre, for å ha noen å skylde på når ting går galt, kun for å føle seg bedre selv. Det har vi sett gang på gang gjennom historien. Men det vet dere kanskje ikke; siden de færreste av dere ser ut til å ha åpnet en bok? Å skru på Fox News er vel lettere :) Dere blir totalt hjernevaska og ser det ikke selv, og en klok mann sa en gang at selvom 1 million mennesker tror på noe idiotisk, så er det fremdeles idiotisk. Det beskriver dere islamofobe perfekt. Jeg hadde skammet meg over å ha et så naivt menneskesyn, og over å tro at en hel gruppe mennesker er søppel kun fordi noen gale idioter misbruker en religion til å forsvare sine grusomme handlinger. Håper dere trives i den lille boblen dere lever i, for det er lite som tyder på at det er noen vei ut av den for dere.

  Er selv ateist og er skeptisk til religion generelt, men jeg nekter å la meg selv utvikle et hat for MENNESKER av den grunn. Skam dere, skam dere, SKAM dere.

  SvarSlett
 135. Terroristen er NORSK! Dere har ingenting å si! Hold munn, og dra langt ned i helvete! :)

  SvarSlett
 136. For dere som drar inn Anders B. Breivik,,, nå er det bevist.. han er paranoid schizofren. En veldig syk mann m andre ord !

  SvarSlett
 137. Muslimen som er homo vil gjerne i kz-leir i Norge for og bli avlivet, men det kan vare lenge til det ønsket blir oppfyldt. Mye enklere og dra hjem til allahland, feks Iran, så blir du enten steinet eller hengt ganske snart. Ingen normal nordmann har noen sinne invitert deg, eller ønsket deg hit, så hvorfor er du her? De eneste ideologier i historien som kan sidestilles med islam er nazisme og stalinisme, og vi har bekjempet begge deler, men forskrudde politikere har importert i 100 000 vis 5 kolonister som hater demokrati og frihet. Karikaturtegningene var et godt eksempel på dette, for akkurat sm nazistene drepte alle som var kritiske mot Hitler, vil muslimene drepe dem som er kritiske mot muhammeds barbari. Alle steder på jorden hvor der er muslimer i større mengder, er der krig og terrorisme mot annerledes tenkende. I India mot hinduister, i Thailand mot buddister, i Egypt og på Balkan mot kristne osv. Hvorfor skulle det være annerledes i Europa ? De etterfølgende generasjoner har fått et dødelig problem hengt på skuldrene, og vi ser bare begynnelsen. At det ender i Europa som på Balkan er bare et spørsmål om tid, kanskje vil vi bli takknemlige for litt hjelp fra serberne, de har levd med problemet i århundrer etter at de ble innvadert av islam. Vi, som de politisk korrekte kalder for islamfobisk, de har bare ikke forstand til og forstå at vi er noen som bare vil ha fred i vår verdensdel, og vil gå fritt rundt i gatene uten og bli overfaldt, voldtatt eller sprengt i luften. Det var mange som var på feil side under krigen, de fikk etterpå betale prisen. De samme i nutiden bør tenke over dette, for landssik har alltid blitt betraktet som en av de mest avskyelige forbrytelser, man kan godt sammenligne det med terrorisme mot landets befolkning. Men se, det forstår de hellewr ikke. De her personer burde flytte til allahland, når de er så glade i dem, i stedet for og påtvinge oss andre dette redselsregimet. Men så langt strekker ikke solidariteten seg, men og påtvinge befolkningen ondet, det er de ikke bleike for. Når borgerkrigen raser i Europa har de her fantaster et enormt ansvar, og kommer til og bli straffet der etter. Og glem alt vissvaset om demokrati, for det nuværende system er pseudo, og intet annet. La folket få avgjøre om de ønsker at islaminvasjonen skal fortsette med en folkeavstemning. Men den ville de korrekte tape totalt, og ville stå med buksene nede, og måtte innse, at deres såkaldte demokrati er en floskel. Men det tør de ikke, for ikke nok at de er feige, de er kun demokrater i det omfang de får lov og herske og styre over befolkningen etter deres eget for godt befinnende.

  SvarSlett
 138. dere er rare i hodet! skal vi begynne aa kalle alle norske rasister og psykopater fordi en norsking bomberte sitt eget land og sine egne ? og sa si at kristendommen er satans religion fordi breivik er jo ikke akkurat en muslim, sjerp dere! det finnes onde folk i alle raser religioner og nasjonaliteter! hvis dere ikke vil at rasen deres blir mikset med andre sine raser bare ikke la deres damer gifte seg med afrikanere, asiatere and whatever race u might dislike! sa enkelt er det! dere er sa opptatt av islam nar det er mange andre VIRKELIGE problemer i verden enn religion ....PEACE xxx

  SvarSlett
 139. Det må være kjett å være tjukk i hodet. Når skal folk forstå at terrorister først og fremst er terrorister, og ikke tilhengere av en eller annen religion? Hadde vi vært muslimer og de kristne, hadde de sikkert funnet grunner til terrorisme i Bibelen også, og tullinger som deg hadde gått rundt og sagt at vi ikke måtte slippe kristne inn i landet, fordi de er noen terrorister hele gjengen. Ikke rart at verden går til helvete.

  SvarSlett
 140. Helt enig med deg.Det er nesten rart at AP fremdeles sitter med makta når jeg ser så mange som er enige.Kanskje grunnen til det er at folk er redde for og bli kalt rasister og dermed stemmer AP?det at du ikke liker Islam er ikke grunn nok til og bli kalt rasist i min mening.Jeg ar selv vært i midtøsten og jeg fikk de i vrangstrupen...Kommer aldri til og dra dit igjen.Godt innlegg

  SvarSlett
 141. Det er viktig at det finnes ulike religiøse alternativer i samfunnet vårt, ellers lever vi i et diktatur.

  -Terje

  SvarSlett
 142. Lene sa...

  Hvordan kan du sammenlikne Islam og Nazisme?! Dette er to hvidt forskjellige ting. For det første så er Islam en religion og Nazisme en ideologi, og Nazisme er i stor grad basert på ekstremistisk tankegang som de fleste friske mennesker ikke vil si seg enig i. Islam er en religion som faktisk baserer seg på mye av det samme virkelighetssynet og tankegangen som kristendom og flesteparten av de som utøver denne religionen er like harmløse som en gjennomsnitts kristen.


  Her var det mye å ta tak i, men begrenser meg til dette avsnittet over.
  Nazismen og islam er svært like. Fordi islam er en lovreligion som begrenser folks frihet til det absurde. Den styrer alt fra du står opp om morgenen til du legger deg OG hva du skal drømme!!! (Det står sikkert noe om det og i boka).
  Og også hvordan du skal utføre toilettbesøk.
  Den griper inn i alle aspektene ved menneskelivet, derfor blir det svært vanskelig å tre ut av denne trellekappa!
  Den innbefatter også et menneskesyn som er like ille eller verre enn nazismen.
  I tillegg har den også et svært krenkende syn på kvinner og deres plass.

  Dette, nazismen og islam, er to ideologier som inkluderer mye ondskap.

  Når det gjelder islam er det mulig for alle menn å være sjef!!! Menn får leve ut sine psykopatiske trekk, med velsignelse fra koranen.
  Man kan si mye, mye mer.
  Men det som forundrer meg er den naive innstillingen mange fremdeles har: Slik sett har hjernevasken fra media virket..den har klart å gi folket dårlig samvittighet hvist man reagerer sundt omkring islam-spørsmålet.
  Og det sunne er:
  Få det vekk, vær skeptisk, avvis alle særkrav med begrunnelse i religion.
  Religionen skal ikke stå over norske lover og skikker. = kultur.
  Religioner hører hjemme innunder den private sfære, ikke i det offentlige rom.

  Nei, muslimer er ikke harmløse. Slik kan det se ut, men det er fra disse harmløse familiene bråket kommer i skolegården, på fotballbanen osv.

  SvarSlett
 143. Alle er forskjelige kan dere ikke fårstå det!!!!
  viss en muslim gjør noe forventer folk at alle muslimer er slike. Barn begynner å mobbe andre barn bare for at de er muslimer selv om de IKKE hadde noe med saken og gjøre!!! så slutt å tru at alle folk er like og har like tanker!

  SvarSlett
 144. selv om man er syk som Andres Breivik kan man ikke unnskylde at han har drept mange mennesker.
  men viss dette var en muslim som gjore ville alle muslimer lidd gjennom dette,men nei da han er nordmann så han slipper unna for å late som om han er syk!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 145. Mange av innleggene her er preget av frykt for alt fremmed og nytt. Og slik er det, har man ikke et trygt fotfeste i egen kultur og religion, står man på vaklende grunn og frykter alt utenfra. Det Ola og Kari Nordmann nå trenger er en kristen vekkelse. Norsk folkesykdom nummer en er en mangelsykdom, mangel på en fast og levende tro. Norge raser sammen, ikke pga islam, men på grunn av avkristningen.

  SvarSlett
 146. «Anders Behring Breivik er et skadet menneske. Han har aldri nådd en nevrotisk struktur som deg og meg. Evnen til å danne en indre konflikt er altså i liten grad utviklet. Konflikten er med andre ord i sin opprinnelige form, mellom individ og miljø. Dette gjør Anders Behring Breivik på mange måter til et barn i en voksen. Hadde han vært posisjonert i forhold til makt, ville han kunne utrette skade langt utover 22. juli-tragedien.»
  Sitatet viser vel ganske tydelig at ABB aldri kunne gjort noe slikt dersom ikke han hadde fått ideer og impulser fra andre? At andres hatske ordbruk og bruk av ord som korstog og krig gjorde at med sine dårlige nevrotiske strukturer og umodenhet hadde han ikke evner til å irettesette seg selv når tankene og ordene ble til virkelighet?

  Jeg er ellers veldig fascinert over at dere latterliggjør Eskil Pedersen for å ville debattere med dere- heia ytringsfriheten liksom...

  SvarSlett
 147. FUCK YALL HATERS!!! I LOVE MUSLIMS <3<3<3

  SvarSlett
 148. Denne artikkelen var herlig befriende å lese! :)
  Du har tatt de rødes propaganda på kornet! De har en ekstrem arroganse, bedreviterholdning og frekkhet!

  SvarSlett
 149. jae ser at det er mange som har skrevet tilbake til meg. dere kaller meg "anonyme muslim". jepp det er meg. det kan velger se negativt på det jeg prøver å framheve. eller dere kan se lyst på det. dere fleste her er veldig sinna, har jeg hisset dere opp? unskyld da det var ikke meningen. men serriøst er ingenting godt nok for dere eller? tenker meg at om norge var tomt for alt dette "søppelet" som er et kallnavn for muslimer og innvandrere, ville det likevel ikke være godt nok. ja dere har nok et fint liv her i Norge, har dere ikke? "lever livet" og trenger ingenting av Gud.jeg har det ganske fint, jeg også heldigvis. Blir ikke mobbet ellr trakasert(selv om jeg kjenner mange som blir det) og jeg har familie og alt jeg trenger. Og jeg har Allah, så tusen takk for alt. takknemelig. og ikke tro at innvandrere heller ikke er utakknemlige, for det er de:) Nei i dine øyne finnes ikke Gud, men håper du en dag skjønner det:) ikke sikker alle vil høre på meg, men kan jo ikke tvinge noen som ikke vil høre. Lykke til dere:) Husk Allah elsker dere.

  SvarSlett
 150. registrerer at det er KUN muslimer eller pro-islam-ere her som tar til bombastiske utsagn som ''ASS FUCK DERE JAEVLER!'' og ''Dra ned i helvete''
  greit punktum for forumet kanskje?

  kjonnslemlestelse er vanlig, tvangsgifte er vanlig, steining som straff for utroskap, dom og straff avsies og fullbyrdes uten rettssak, homofili er en dodssynd...osv...osv...
  er dette bra og noe vi vil ha her, kanskje ikke na, men 10-20 ar frem i tid?

  SvarSlett
 151. Det har vært et hektisk døgn, siden VG i går helt uventet la inn en link til innlegget mitt på forsiden av avisen, og som dere ser har kommentarene haglet inn, i et tempo som har gjort det helt umulig for meg å svare på dem.

  Kommentarene er av svært varierende innhold og kvalitet, noen omhandler ting langt unna saken, noen tillegger meg meninger jeg overhodet ikke har, noen er hyggelige (takk for det!) noen er saklige, noen usaklige, noen kommer med udokumenterte påstander som beviselig er helt feile, i det hele tatt vet jeg ikke hvor jeg eventuelt skulle begynne om jeg skulle svare på alt dette.

  Noen hevder at alle religioner er like ille. Dette mener jeg er påstander som man i så fall må dokumentere. Om man sammenligner de to viktigste personene bak hver av de store religionene islam og kristendommen finner man mange forskjeller og få likheter. Jesus var en fredelig mann som snakket om kjærlighet, nestekjærlighet og tilgivelse, Muhammed var en kriger som selv drepte og voldtok og oppfordret til drap og hevn, som med alle de forskjellige straffemetodene har beordret, for «forbrytelser» som homofili, frafall fra islam og lignende ting som er personlige anliggender. Jesus sa derimot at den som er uten skyld kan kaste den første stein. Hvis noen kan finne ett eneste sted hvor Jesus oppfordrer til drap eller vold så vennligst kom med en link, (da snakker jeg ikke om sitater fra gamle testamentet som var lenge før hans tid) for det vil jeg svært gjerne se.

  Jeg har sluppet gjennom alle innlegg, uansett om jeg står inne for eller er enig i innholdet eller ei.
  Når det i dag kom frem at ABB er erklært psykisk syk vet vi jo litt mer. Toril påstår at han aldri kunne gjort noe slikt dersom ikke han hadde fått ideer og impulser fra andre. Det var en svært rask konklusjon på noe man overhodet ikke kan vite noe om. ABB er nok ikke uintelligent, han hadde dessuten sine egne personlige erfaringer fra sin oppvekst, som jeg nok tror har preget hans utvikling mye mer enn hva impulser fra andre ville gjort. Skal man la være å kritisere det man ser som urett og farlig fordi det kan finnes gale mennesker der ute som kan finne på å gjøre noe drastisk for å stoppe det?

  Man bør spørre seg hva det er med islam som gjør at så mange er skeptiske til denne ideologien. Man bør spørre seg hvorfor så mange mennesker lever med politibeskyttelse for å ha kommet skjevt ut i forhold til denne ideologien, hvorfor så mange av islams tilhengere er ute etter å drepe et menneske kun for å ha brukt sin ytringsfrihet. Man bør spørre seg hvorfor islam er i en særstilling der. Man bør spørre seg hvorfor det oppfattes som hatefullt å argumentere imot en ideologi som graderer mennesker, og oppfordrer til vold og drap.

  Det er egentlig ikke til å fatte, at spesielt venstresiden i Norge som har kjempet frem likestilling og likeverd, nå omfavner en ideologi som motarbeider likestilling og likeverd. Hvordan i alle dager kunne det skje?

  Når alt dette er sagt vil jeg påpeke at jeg er ikke ute etter å mobbe fredelige muslimer, som det heldigvis finnes mange av. Men om man nå faktisk er en fredelig muslim, bør man kanskje sette seg ned og reflektere over hva det er i islam som oppildner til så mye hat, terror og grusomheter. Finnes det kanskje et bedre alternativ?

  SvarSlett
 152. B: Jeg skal linke til en fatwa i morra fra lærde som Islam Net baserer seg på, så får du en mulig forklaring på hvorfor disse såkalte "islamistene" rundt om i verden dreper/vil drepe alle oss vantro som ytrer kritikk/uenighet eller lager tegninger/karikaturer. Du vil bli overraska over hvor detaljert de går frem i sin begrunnelse.

  PS: Sendte deg forresten en mail forleden dag... hint, hint. :)

  SvarSlett
 153. 15:52 29. november 2011

  Det du skriver, er meget innsiktsfullt og klart


  Til andre som måtte hoppe over innlegget pga utilgjengelig layout med all tekst i en blokk:

  Kopier innlegget, og lim inn i notisblokk, f eks. Da kan du splitte opp teksten, slik at den blir lettere og mer oversiktlig.

  Innlegget fortjener flest mulig lesere!

  SvarSlett
 154. "Helt enig med deg.Det er nesten rart at AP fremdeles sitter med makta når jeg ser så mange som er enige.Kanskje grunnen til det er at folk er redde for og bli kalt rasister og dermed stemmer AP?"


  - Husk, at Stoltenberg bruker en milliard norske kroner på propaganda..! Tusen millioner kroner. For at folk skal synes han er en "god leder", og at flest mulig skal stemme rødt.

  SvarSlett
 155. "Dere sitter her og er redde for at muslimer skal ta over Europa, ser kommentarer som "muslimsk vekst" og "muslimsk flertall". "

  Prøv å finn ut hvordan Medina og Mekka ble islamsk. Og siden du først er i gang, sjekk hvordan de andre landene ble islamisert

  - Egypt
  - Sudan
  - Tyrkia
  - Syria
  - Jerusalem
  - Jordan
  - Hele Nord-Afrika
  - Kosovo
  - Alle de andre islamiserte landene

  - Hvorfor ble Spania liggende i 800 års mørke frem til 1492?
  - Hvorfor lyktes ikke muhammedene med å islamisere Frankrike i 732? (Charles Martel/Karl Martell)
  - Hvorfor lyktes ikke muhammedene på slaget ved Kosovo-sletten i 1389?
  - Hvorfor ble ikke Østerrike Ungarn islamisert i 1683? (Wiens byporter)

  Ser du en fellesnevner her? En rød tråd?

  I fjorten hundre år har islam trengt seg innover stadig nye områder. Til tider har folk og nasjoner slått tilbake, men dødsmaskinen har ufortrødent rullet videre til stadig nye land.

  Nå står den i Norge

  Er DU villig til å bøye deg for islam? La islam styre hele ditt liv, og det samfunnet du skal leve i resten av livet? Hva med dine etterkommere? Barn? Slektninger?

  Er det likegyldig for deg om islam styrer ALT?

  SvarSlett
 156. Ateister som motarbeider islam???? Latterlig! Det blir for spinkelt. En kultur uten en levende tro er dømt til å tape.

  SvarSlett
 157. Slapp av folkens, det er ikke islam, men kristendommen som er verdens hurtigst voksende religion. Millioner av mennesker over store deler av verden vender i dag om til Jesus Kristus. Kirkevekstekspertene snakker ikke lenger om vekkelse, men bruker begrepet "vekkelses-eksplosjon". Aldri har kristendommen hatt større framgang enn i dag. Også i de muslimske land finner mange Guds Sønn og bygger sine liv på den frihet han gir. Problemet er Europa, avkristningen ruinerer oss kulturelt og økonomisk

  SvarSlett
 158. Problemet er at ateisme og avkristning har gjort europeerne til kulturelle pingler.

  SvarSlett
 159. Mye har forandret seg her i Norge siden innvandringen startet - vi har tilpasset oss, og Norge er så å si avkristnet. Hvis ikke ungene kan tegne griser eller ha julekalender på skolen, så har jeg store problemer med det altså.

  Hadde situasjonen vært omvendt, slik at vi måtte flykte ned dit, så hadde aldri vi fått lov til å f.eks. bygge kirker, eller spise svin - DET er jeg sikker på!

  For ca. ett år siden skulle jeg gi ett par kroner til en tigger (en ny landsmann på ca. 45 år), og da kom det ei utenlandsk dame bort til meg og overbeviste meg om at jeg ikke skulle gi penger til han. Hun mente at vi nordmenn er alt for snille og naive, og at vi hadde forandret for mye av det som en gang var et flott land. Han var en voksen mann, som for svingende kunne jobbe, mente hun.

  Jeg har møtt på noen hyggelig utlendinger, men også mange jeg føler er truende. På Norges nasjonaldag - 17. mai - for ett par år siden, ble jeg utsatt for lommetyveri TO ganger på ca. to timer. Først iPod'en, så mobilen. Det var noen av våre nye landsmenn som stod bak. Sånt hjelper ikke på sympatien for dem, rett og slett uakseptabelt.

  Men det virker som at Den Store Planen er å "viske ut" landegrensene, slik at ingen får noen særlig tilhørlighet til noen land, og deretter innføre One world government A.K.A. New World Order. Altså èn nasjon med verdensborgere. Sjekk det ut - utrolig spennende, og rart at det ikke skrives noe om dette i mediene. Eller kanskje ikke rart i det hele tatt...?!

  SvarSlett
 160. God ettermiddag.

  Skal vi se her... Ok, la oss begynne med hvor nøye det er å opprettholde salah/salaat (rituell bønn, fem ganger daglig). For å sitere hvordan Islam Net's lærde ordlegger seg;
  "With regards to not praying, the correct view is that the one who does not pray is a kaafir and an apostate."

  Og ang. det å være/bli sett på som en apostat?
  "The general meaning of these ahaadeeth indicates that it is essential to put the apostate to death wether he is waging war on Islam (muhaarib) or not."
  [http://www.islamqa.com/en/ref/14231]

  En mulig forklaring på hvorfor såkalte "islamister" dreper oss vantro som ytrer våre negative/kritiske meninger om Islam, evt. gjennom tegninger/karikaturer, kan vi også lese på Islam Q&A (samme link);
  -"Undoubtedly some kinds of apostasy are more abhorrent than others, and the apostasy of one who wages war against Islam is more abhorrent than that of anyone else."

  -"Waging war against Islam is not limited only to fighting with weapons, rather it may be done verbally such as defaming Islam or the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him), or attacking the Qur’aan, and so on. Waging verbal war against Islam may be worse than waging war against it with weapons in some cases."

  -"Muhaarabah (waging war against Islam) is of two types: physical and verbal. Waging war verbally against Islam may be worse than waging war physically - as stated above - hence the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) used to kill those who waged war against Islam verbally, whilst letting off some of those who waged war against Islam physically. This ruling is to be applied more strictly after the death of the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him)."

  -"It is proven that waging war against Allaah and His Messenger (peace and blessings of Allaah be upon him) verbally is worse and the efforts on earth to undermine religion by verbal means is more effective."

  Dette er altså lærde som Islam Net (og mange andre muslimer) baserer seg på. Jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å se hvordan slike holdninger skal hjelpe oss som ikke er muslimer til å innse at Islam er en fredelig religion. Og når det gjelder Islam Net, så sier de jo at alle muslimer MÅ følge hva de lærde sier, uansett.

  SvarSlett
 161. Du over der som snakker om at folk skal bøye seg for islam. herrgud as er det ikke folk som velger å følge islam da? ingen tvinger deg, så hva **** er det du snakker om? islam kommer til å ta over vesten(usa) fordi folk får kunnskap om islam, men andre får høre løgner. folk er interestert i islam og derfor når de vil, konventerer de. thats it. hvorfor skal muslimer forklarer seg hele tiden, når det ikke er noe å forklare seg om? dette er bare patetisk, skjerp dere haters!

  SvarSlett
 162. Til B.

  Du mener at pga. enkeltmenneskers oppførsel bør ikke personer som frykter forfølgelse pga. rase, religion, nasjonalitet, politisk oppfatning eller tilhørighet til en spesiell gruppe i hjemlandet få bosette seg i Norge?

  Jeg er spent på å høre hva alternativet er.

  Du trodde i din ungdom at alt ville bli fryd og gammen om vi åpnet for at asylsøkere som fikk innvilget asyl fikk bosette seg. Deg om det.
  Jeg tror det krever en god integreringspolitikk der vi legger forholdene til rette for de som får godkjent søknaden. Samtidig tror jeg det må settes krav til de som får opphold, f.eks. i form av de økte kravene vi har sett til norskopplæring.

  Jeg tror en debatt om integreringspolitikken i Norge - tiltak som ville gjort integreringen best mulig, er viktig. Langs denne tråden finner jeg dessverre lite slikt.

  SvarSlett
 163. At ingen tvinger deg til å følge islam er en sannhet med modifikasjoner, er man oppvokst som definert muslim så er det jo faktisk dødsstraff for å vende seg bort fra islam i følge religionen selv.
  Problemet er at for mange er det ikke et bevisst valg å følge en tro, men et resultat av at man indoktrineres i en tro fra man er barn. En tro som man antagelig hadde hatt et annet syn på om man skulle ta stilling til den som voksen.

  Mennesker som er definert som flyktninger (som er noe annet enn asylsøkere) mener jeg vi bør ta i mot en andel av. Men det er i liten grad flyktninger som kommer til vårt land, derimot mange som hevder de er på flukt, men i stor grad kvitter seg med sine papirer før de kommer til landet, noe som tilsier at de antagelig ikke har rent mel i posen,disse kommer som det vi kaller asylsøkere.

  Ellers er det svært mange som kommer på familie"gjenforening". I det pakistanske miljøet gifter man seg nesten konsekvent med en slektning fra Pakistan (rundt 80%) og dette er stort sett styrt av storfamilien, arrangerte ekteskap, ofte under tvang. Det betyr at integreringen ikke vil bedres, fordi man stadig får inn nye personer som er helt ukjent med vår kultur. Det er dessuten mange som sender sine barn til hjemlandet for å oppdras der så de ikke blir for norske. Det er den type ting det er svært lite fokus på. Koranskolene i Pakistan var jo et tema tidligere, Norge sponset (sponser?) de med penger helt uten kontroll med hva de lærer der. Hvorfor det?

  Integreringen går feil vei, nordmenn flytter i stor grad ut av områdene som innvandrere flytter inn i, som Groruddalen. Hvorfor gjør de det, er de alle rasister, eller kan det være problemer med multikulturen som man ikke liker å snakke om?

  SvarSlett
 164. Essensen av det hele, er invasjon og kolonisering. Historien viser dette gang på gang der islam har invadert.

  Den innvandringen som finner sted i Europa, i USA og i Australia, er ikke naturlig. Den er ikke organisk, men orkestrert, styrt.

  Utallige er de som har sagt at de skal invadere, og understreker det med å si at de skal ødelegge Vestens økonomi innenfra.

  Dette er det vi er vitner til, og vi er tatt som gisler, arbeidende gisler som finansierer invasjon og kolonisering.

  SvarSlett
 165. Til B.

  I Norge er du per definisjon en flyktning dersom du som asylsøker får innvilget oppholdstillatelse. I første halvdel av 2011 ble det innvilget 2400 slike. Det jeg tror du henviser til er overføringsflyktninger, som blir definert som flyktninger av UNHCR heller enn mottakerlandet. Det å forvente at UNHCR skal ha definert alle som bør ha flyktningestatus er nokså naivt.

  Samtidig er det som du sier slik at feil kan bli gjort. Likevel, det å fremstille det som lett å få innvilget en asylsøknad dersom det ikke er grunnlag for det er likevel å strekke det litt langt.
  Til ID-papirene du henviser til er det nyttig å vite at for UDI er identifiseringsdokumenter et svært viktig virkemiddel er verifisering av asylsøkernes. Først når en asylsak er tilstrekkelig opplyst vurderer UDI om asylsøkeren har krav på beskyttelse eller opphold på humanitært grunnlag.

  Til spørsmålet om familiegjenforening synes jeg også du virker å ha et svart/hvitt syn. Det vil alltid finnes de som greier å lure et system, men er det slik at du mener vi bør avskaffe muligheten for familiegjenforening på grunn av dette?
  For å trekke en parallell til det norske trygdesystemet ville det bety å avvikle trygdesystemet fordi det beviselig finnes de som utnytter systemet. Mener du virkelig at dette er veien å gå?
  Hva gjelder tvangsekteskap er det en annen debatt.

  Henviser til http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/tema/innvandringspolitikk/asyl-_og_flyktningpolitikk/vilkar_for_a_fa_asyl.html?id=85861
  om du vil se nærmere på vilkårene for asyl.

  SvarSlett
 166. 95 % av asylsøkerne kommer uten papirer til landet i følge UDI, da er det god grunn til å anta at svært mange av disse ikke er relle flyktninger. Det er antagelig hundrevis av millioner av mennesker i verden som vil ha "rett" til opphold i Norge om de kommer seg til landet vårt, skal vi ikke kunne sette grenser av den grunn? Når konsekvensene av innvandringen er mer kriminalitet må det være vårt valg å si at nok er nok.

  Det er ikke snakk om å lure et system når det kommer til familiegjenforening, det er snakk om å utnytte det. Jeg mener man bør gjøre som i Danmark, hvor de som ønsker familiegjenforening må bosette seg i landet de har mest tilknytting til. I vårt land er det dessverre sånn at man utnytter systemet i stor stil, det er synd for de som faktisk har behov for denne muligheten. Blir misbruket for stort er man nødt til å endre reglene.
  Tvangsekteskap er ikke nødvendigvis en annen debatt.

  SvarSlett
 167. Utrolig mange kommentarer. Synd at de fleste er "anonyme". Så, er jeg nødt å svare til en anonyme med to sitater fra en algirske forfatter. Sann at anonyme muslimer ikke klager om rasisme.

  _"Islamisme, selv ved mikroskopisk doser, ødelegger et land!"
  _Den moderate islamisme er kun strategi. Islamistene har posisjonerte seg som høyre ekstremister partier, som på et tidspunkt spiller moderasjon kortet for å utvide sin sosiale base og få makt. Når problemer oppstår, gjør ikke moderate islamister avtale med demokratene på bekostning av radikale islamister. De vil gå til den radikale islamisme. [...]

  Boualem Sansal er en berber forfatter. Han er en av de siste algirske intellektuelle som ha overlevde islam raseri under 90 tallet http://www.amazon.com/German-Mujahid-Boualem-Sansal/dp/1933372923

  SvarSlett
 168. Har du noen gang lurt på hva Kaabaen egentlig skjuler?

  Grunnleggeren av islam erobret et hinduistisk tempel, kalte byen Mekka og forbød alle som ikke var muslimer, adgang til byen.

  Indere har store forutsetninger for å uttale seg om hinduismen og betydningen av hinduiske symboler, som det fortsatt skal finnes mange av i det bygget muslimer kaller hellig.

  "One of India's famous muslim poets, revered by the Indian muslims, Mohammad Iqbal once said --"You muslims kings are so zealous of destroying hindu temples, but for all you may know, if you lift the veil over kaaba, you may find the very idols that you detest"

  How very true! Muslims are worshippinga Shivalinga in Kaaba, after accusing the hindus of worshipping penises (And penis and vagina is all the demented muslim mind can think of).

  And since they kiss this stone without the philosophical background, they are the penis-worshippers, for when hindus "worship" the Lingam-Yoni, they adduce a different meaning to it, thanks to their philosophical education."

  http://crombouke.blogspot.com/2011/03/pussified-meteorite-have-you-ever.html?showComment=1317196507998#c2326319891156927507

  SvarSlett