Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 21. mai 2011

Det evinnelige jødehatet går mot en ny vår.

Det er ikke til å tro, men atter en gang opplever Europa en stadig økning i hat mot jøder. Mens akterutseilte og virkelighetsfjerne politikere som Trine Skei Grande serverer selvdefinerte sannheter om utbredelsen av den oppdiktede diagnosen «islamofobi», som ikke er annet enn et hån mot ethvert tenkende menneske, for ikke å snakke om et hån mot de iblant oss som faktisk lider av fobier og vet hvor ubehagelig det kan være, presterer tidligere nevnte Grande å sammenligne jødehat med skepsis mot vår tids mest grusomme ideologi; islam.

Det ene er altså en etnisk folkegruppe, jøder, mens det andre er tilhengere av en ideologi man selv velger om man vil tilhøre, og som graderer og straffer mennesker etter systemer som historiens verste tyranner ville bifalt. Men det er verre enn som så, for i dag opplever man at hat mot en gruppe øker, og den gruppen, ja det er som før: jødene.

Dette prøver man etter beste evne å fortie, mye på grunn av at den kraftige økningen vi ser i dag helt klart kan kobles til representanter fra nettopp "fredens religion": islam, som vår alles kjære Skei Grande føler et så stort behov for å beskytte og unnskylde.
Jeg kom over en engelskspråklig tekst på document.no, som jeg tenkte å ta noen poenger og fakta fra, men det endte med at jeg oversatte hele teksten, ikke akkurat ordrett kanskje, man kan kanskje kalle det fritt oversatt, men informasjonen i teksten er med.
---------------
Den 19. april brant synagogen på Korfu. (Brannstifterne hadde satt fyr på over 30 hellige skrifter og dokumenter, blant annet en flere hundre år gammel Torah) På Korfu bor det den svimlende sum av 150 jøder, i Hellas bor det 8000, som utgjør 0,8 % av befolkningen, men selv disse tallene er for høye for enkelte, to andre synagoger i Hellas ble påtent i løpet av siste år.
Og det som skjer i Hellas skjer også over hele Europa.

I løpet av siste tiår har synagoger blitt påtent eller vandalisert i Polen, Sverige, Ungarn og Frankrike. Vi kan vel også her tilføre Norge, som ikke er nevnt i teksten.
Antisemittiske inskripsjoner skrives på vegger i byer som Paris, Madrid, Amsterdam, London, Berlin og Roma. Jødiske gravsteder skjendes, og jøder angripes på gaten i de fleste store byer på kontinentet. I Nederland bruker politiet jødiske lokkeduer for å prøve å ta gjerningsmennene på fersken.

Jødiske skoler må ha politibeskyttelse, jødiske barn i offentlig skole mobbes, og når foreldrene klager, bes foreldrene om å finne et annet sted deres barn kan gå på skole. Mobbing vet vi også skjer i Norge, noe blant annet reportasjen til Tormod Strand viste.

I enkelte byer, som i Malmø i vårt naboland Sverige og Roubaix i Frankrike er forfølgelsen av jøder kommet så langt at jøder selger sine hjem, for den prisen de enn måtte få, og forlater byen, eller landet.
Jødene føler at de må være ekstremt forsiktige, de føler at de er i livsfare, og må for all del ikke bære synlige symboler på hvem de er. I 1990 bodde det ca 2000 jøder i Malmø, nå er tallet færre enn 700, og det minker for hvert år.

Jøder må passe seg i alle Europeiske land, menn gjemmer kipaen under en hatt eller en cap, eiere av kosher-restauranter vet at de risikerer å bli utsatt for hærverk fordi noen ikke tåler synet av et jødisk navn eller en Davidstjerne.

I Norge ble nylig en av verdens mest anerkjente advokater nektet å holde foredrag på norske universiteter om konflikten i Midt-østen. Man ser det samme andre steder i Europa, det å holde et foredrag om Israel, uten å være klart pro-palestinsk, er risikabelt eller rett og slett umulig. Arrangementer til støtte for Israel mottar drapstrusler, og anti-zionister arrangerer voldelige demonstrasjoner for å skremme folk ifra å våge seg inn. Den eneste måten man kan organisere denne type arrangementer på er ved å sende ut invitasjoner, og ikke annonsere.

Etter 2.verdenskrig så antisemittismen ut til å forsvinne i Europa, men nå er den tilbake, i en svært foruroligende grad.

Selv om det ikke er akkurat den samme antisemittismen, er den heller ikke så veldig forskjellig.
Det er en antisemittisme som er utbredt i den muslimske befolkningen, og denne antisemittismen var sterkt påvirket av den gamle Europeiske antisemittismen. Så hva de muslimske innvandrerne tar med seg, kan lett også slå rot i den europeiske ikke-muslimske befolkningen. Sions vises protokoller florerer både i muslimske bokhandlere, men også på Europeiske språk.

Antisemittisme brukes også til å argumentere for nasjonalisme og isolasjonisme.

Og det er en antisemittisme som venstresiden ikke ønsker å bekjempe, fordi for dem er det muslimene som er de undertrykte, og venstresiden føler at de alltid må være på «de undertryktes» side, uavhengig av hva som har gjort dem «undertrykte» eller hva de undertrykte selv bedriver av undertrykkelse. Europeiske «anti-rasistiske» bevegelser er svært opptatt av såkalt «islamofobisk rasisme», men de er samtidig avvisende til å diskutere antisemittisme i den muslimske befolkningen.

Her passer frøken Grande inn som hånd i hanske.

Den nye antisemittismen legges nå til den gamle, demoniseringen av staten Israel.

Det islamske syn på Israel er nå det dominerende synet på Israel i Europa. Israel er i følge den en «kolonimakt» som har frarøvet folket deres land, og det er dannet en «kunstig stat», selv om jødene har vært i landet i over 3000 år. Og selv om mange stater i området, som Jordan, Libya og Irak er mindre legitime, deres grenser ble trukket på papir av britene i 1920-årene. Ingen journalister ser ut til å henge seg nevneverdig opp i det.

Hatet mot Israel er nå en svært utbredt tankegangen blant europeere, uavhengig av politisk ståsted. Europeiske muslimer hater Israel og ønsker staten utslettet. Europeiske ikke-muslimer ser ut til å mene at om ikke Israel hadde eksistert, ville spenningene i forhold til muslimer vært mindre, og de plasserer ansvaret for problemene hos Israel. Siden mesteparten av jødene har flyktet fra land i Midtøsten, er det nå de kristne der somangripes av muslimske grupper.

Som det arabiske ordtaket sier: «Først lørdagsfolket, så søndagsfolket»

Siden Israel er en jødisk stat, bes europeiske jøder om være gode europeere og ta avstand til Israel. Hvis de nekter, eller enda verre, hvis de sier at de støtter Israel, betraktes de som upålitelige.

På 30-tallet ble jøder anklaget for å ikke være fullverdige medlemmer av landet de bodde i, i dag anklages jøder for eksistensen av den jødiske staten, og mistenkes å være for bundet til denne staten til at de kan være fullverdige mennesker av landet de bor i.

Kanskje, om man svartmaler jødene nok, så kan man innbille seg at det ikke var så ille det som ble gjort mot dem under andre verdenskrig likevel, kanskje var det fortjent? Som enkelte sier, det var jødene som drepte Jesus, det var ikke muslimene som gjorde det.(det kan kanskje ha en sammenheng med at de ennå ikke eksisterte..?)

Antisemittismen på 30-tallet ledet til Holocaust, som igjen førte til at jødene flyktet til Israel, det eneste landet som ville slippe dem inn, og ikke lot skipene med flyktende jøder synke i sjøen. Nå beskylder europeiske anti-semitter jødene for Israels eksistens, og for å minne dem på Holocaust. Samtidig er et økende antall Europeere klar for et nytt Holocaust, nemlig utslettelsen av staten Israel.

Hvis det å ofre Israel ville føre til at det muslimske sinnet ville forsvinne, ville en del ikke-muslimske europeere antagelig være villige til det offeret.
I Europeiske aviser flommer det over av karikaturer som fremstiller Israel som dagens nazister. Hvis jødene er dagens nazister, betyr vel det da at europeerne gjorde verden en tjeneste ved å drepe 6 millioner av dem...?

Hvis man kan fremstille Israel som en nazi-stat er utslettelse av landet akseptabelt, kanskje til om med legitimt, kanskje til og med ønskelig?

Det faktum at Mein Kampf er en bestselger i de palestinske områdene og i de fleste land i den muslimske verden er ikke tema, akkurat som det faktum at mange av jødene som bor i Israel i dag er overlevende fra Holocaust, jødeutryddelsen som skjedde i Europa for sekstifem år siden.

En undersøkelse gjennomført i fjor for Friederich Ebert Foundation, en tysk tenketank knyttet til Tysklands sosialdemokratiske parti, var talende. På spørsmålet: «Tror du at jøder misbruker sin status som ofre for nazismen?», nådde ja-svarene uante proposjoner : 72,2% i Polen, 48% i Tyskland, 40,2% i Italia, 32,3% i Frankrike. Et annet spørsmål, «Forstår du hvorfor folk ikke liker jøder», ble svarene noe man virkelig bør ta inn over seg. Antall positive svar: 55,2% i Polen, 48,9% i Tyskland, 40,2% i Italia. Spørsmålet ble ikke stilt i Frankrike. I flere meningsmålinger utført i Europa det siste tiåret, var Israel identifisert som det farligste landet for fred i verden, sammen med Iran.

Spørsmålet: «Er du anti-semittisk» ble ikke stilt noe sted. Jeg er ikke i tvil om at dersom man hadde stilt spørsmålet til de som forstår at «Folk liker ikke jøder,» og som sannsynligvis ikke liker dem selv heller, ville de ha svart at de ikke var anti-semittisk.

Spørsmålet, «Tror du at Israel gjennomfører en utryddelseskrig mot palestinerne», ble spurt. Positive svar: 63% i Polen, 47,7% i Tyskland.

Moshe Kantor, president i den europeiske jødiske kongressen, kalt målingen «svært urovekkende. Regjeringene i Europa, og EU, sa han, «ville ha godt av å våkne opp til dette problemet før det er for sent,»

Full-Blown Return of Anti-semittisme i Europa
http://www.hudson-ny.org/2122/anti-semitism-in-europe
av Guy Millière
-----------------------

Vel Trine Skei Grande, du som foreslo å bytte ut muslim med jøder i noen sitater du dro frem, prøv å gjøre det samme her, bytt ut jøder med muslimer og se hva du synes om resultatet da.

Forfølger jøder i Europa muslimer eller andre? Truer de oss til taushet og lydighet? Deltar de i voldelige demonstrasjoner? Kommer de med krav på krav om hvordan vi må oppføre oss? Tenner man på muslimenes moskeer? Mobbes muslimer som viser sin religiøse tilhørighet såpass at de må dekke til sine religiøse plagg eller symboler på gaten? Må muslimer flytte fra våre byer i frykt for sine liv? 

Og, for å poengtere det så tydelig at det kanskje glir inn, noe som er veldig viktig å ta inn over seg, og som som oftest oversees totalt: Jødene er født sånn, de er en etnisk gruppe, som arabere er det, persere, samer osv. Å være muslim er en selvvalgt tilstand, på samme måte som man velger å være kommunist, nazist, sosialist, kristen, buddhist og hva man ellers måtte ønske å velge i blant utvalget av religioner og ideologier der ute.

Jeg skammer meg dypt og inderlig for å, mot min vilje, være en del av et jødefiendtlig samfunn. Det er så fryktelig at jeg ikke finner ord. Vår utenriksminister Jonas (blant «venner» kalt Judas) Gahr Støre koker ihop med Hamas, lyger om det helt til han blir avslørt, og har tydeligvis ikke noe høyere ønske enn dialog med hvem det måtte være av forkvaklede drittsekker. For vi må jo alle være villige til å tilpasse oss, må vi vel ikke?

Våkn opp og se hva som er i ferd med å skje med landet vårt, det er faktisk mye verre enn man i sin villeste fantasi ville trodd. 
Det som har skjedd før kan skje igjen, og "vi" går inn i det med åpne øyne, og ser ingenting.

28 kommentarer:

 1. Hvis bare jødene kunne slutte å ta ABSOLUTT ALT som jødehat så hadde det sikkert vært enklere å ta dem alvorlig.

  Nå har absolutt enhver kritikk, stor eller liten, blitt utropt til jødehat og antisemittisme og da mister til og med folk som overhodet ikke deler andre i grupper tålmodigheten.

  Jødene har mistet gangsynet totalt, og skriker like mye om appelsinboikott som gasskamre... Jeg har gitt opp for lenge siden. Så er jeg vel en jødehater, da. Alle som er uenige med Israel - uansett hvor mye eller lite - er jo rape gale jødehatere....

  SvarSlett
 2. Godt det er noen som kan se på verden med egne øyne og ikke bare se det som andre mener vi skal se. Har selv lurt på om hvorfor europa har denne fiendtligheten mot Israel. er det uvitenhet eller muslimsk påvirking på vårt samfund?

  SvarSlett
 3. Dette stemmer med virkeligheten.

  SvarSlett
 4. Du seier at jødane er eit etnisk folkeslag. Er det ikkje påfallande at staten deira då er grunnlagt midt i arabarland, der ingen av naboane har dei same kjenneteikna i utsjåande som jødane? Du seier vidare at jødane ikkje brenn moskèar, jagar andre og kjem med krav om oppførsle... Kva skjer dagleg i Israel? Byt ut moskèar med heimane til folk (Palestinarar) og sjå apartheidregimet jødane køyrer over den opprinnelege befolkinga i området...

  Eg vil visa til Romerbrevet kap. 11, der kravet om landet til Jødane vert gjort andeleg, framfor det bokstaveleg mosegrodde kravet de nyttar som argument for opprettinga av staten Israel. Hipp hurra for skylappar.

  SvarSlett
 5. Det er så sant som det er sagt, men vi kan da ikke kritisere og irettesette muslimene på noe vis, det er jo reinspikka rasisme. Denne politiske korrektheten som rir venstresiden i Norsk politikk kommer til å føre til landets undergang hvis ikke grep tas snart. Det skal ikke lønne seg å komme her og leve på trygd fra dag en, det skal ikke lønne seg å komme her og utføre kriminelle handlinger. Man skal inrette seg etter Norske lover, og man skal ikke finne seg i at en folkegruppe som Jødene trakaseres og plages av en gjeng fanatister fra araberland. Hvis de vil fortsette med det levesettet og holdningene de hadde i sitt hjemland hvor hat mot vesten og ikke muslimer er dominerende, er de ikke velkommen her!

  SvarSlett
 6. Jøder og muslimer, de er like gale og hatfulle begge to. Den ene gruppen går med nesa i været og tror de er Guds folk siden det er det som står skrevet i deres selvkomponerte bok kalt bibelen, og de andre sier rett ut at de vil gjøre Europa og verden muslimsk med Sharialover. Selv har jeg en andel med taterblod, og vi/taterene er slett ikke noe bedre med vår dårlige medfødte arbeidsmoral. Det er mye møkkafolk ute å går. Norske ikketroende og Japanere er snart de eneste som er oppegående her i verden.

  SvarSlett
 7. GÅ Å LES JØDISKE TALMUD.. så skjønner du hvorfor hatet ØKER...

  folk har innsett sannheten om holocaust.. og sannheten om at JØDENE er mye mer destruktive i deres ideologi enn noen annen på denne jord..


  nok engang.. GÅ Å LES JØDISKE TAMLUD SÅ SKJØNNER DU HVORFOR JØDEHATET ØKER!

  SvarSlett
 8. Jeg har lest innlegget ditt med stor interesse. Du har mange gode poenger og utgjør et godt bidrag til en debatt om konflikter som ikke ser ut til å ha noen ende.
  Jeg vil bare kommentere en ting, hvis jeg får lov. Du bruker utrykket "det islamske hatet".
  Jeg synes det er viktig å understreke at konflikten mellomk Israel og Palestina først og fremst hendler om politikk og ikke religion. Undertrykkelse av mennesker er forkastelig enten det gjelder jøder, arabere eller nordlendinger. Men dersom vi skal løse kontlikter er det vittig å ha forståelse for begge sider, slik du bidrar til her.

  Finn Hjalmar
  fhjpeder43.wordpress.com

  SvarSlett
 9. En del av kommentarene her underbygger jo perfekt budskapet mitt, det er nesten unødvendig å utdype...

  Anonym 8.37:
  Om du tok deg bryet med å lese hva som står i teksten, men det gjorde du kanskje ikke, ville du sett helt andre eksempler enn appelsinboikott og klaging over detaljer. Du klarer tydeligvis heller ikke å skille staten Israel og jøder generelt, blander du sammen muslimer og Saudi-Arabia på samme måte?
  Neppe. Som jeg skrev så er den det etniske folkeslaget jøder jeg snakker om, hvilket ansvar har en norsk jøde for Israels politikk? Og er Israels politikk på noen områder verre enn politikken til [sett inn navnet på et hvilket som helst muslimsk land]
  Jødene har ikke mistet gangsynet, de kjenner bare igjen lusen på gangen, og det kryr av lus for tiden.

  Anonym 9:17. Ja du kan så si. Hva kommer hatet av? Misunnelse? Jødene er ofte svært dyktige på mange områder og skorer best av alle folkegrupper på intelligenstester, de er ledende innen forskning og utvikling på mange viktige felt, hva får deres naboer til? Men jeg tror mye av problemet er det islamske hatet blandet sammen med det gamle jødehatet som ligger og ulmer mange steder. Når kommunister, nasjonalsosialister og islamister slår seg sammen blir det dynamitt.

  Anonym 10:30
  Er du virkelig så historieløs?? Grunnlagt midt i araberland? Hallo, jødene har bodd her i over 3000 år, lenge før araberne erobret landområdene til urfolket i hele Midtøsten, jødene, kopterne og berberne for å nevne noen. Israel ble vedtatt opprettet av FN, fordi det alltid har bodd jøder her, og det landområdet man unnet jødene er altså mindre enn 1 % av det landområdet deres muslimske naboer kan boltre seg på. Dessuten er Israel et sekulært land med over en million palestinske innbyggere, og flertallet her ønsker heller å være borgere av Israel enn en palestinsk stat Vet du at Israel er på størrelse med Hedmark fylke? Disse dimensjonene er det man snakker om. Poenget et at jødene skal ikke unnes en kvadratmeter land i følge islamistene, de gir seg ikke før de når målet og ønsker ikke fred. For øvrig har like mange jøder måttet flykte fra muslimske land som det tallet man kaller palestinske flyktninger. Hva med deres rett til å få tilbake sine landområder?

  SvarSlett
 10. Enig med deg Marius!


  Anonym 11:26
  Nei jøder og muslimer er IKKE like hatefulle begge to. Jeg har derimot ikke noe tro på at hatet eller for den del latskapen du nevner er medfødt, men tillært gjennom kultur og religion.


  Anonym 11:44 Hva finner jeg i Talmud? Mener du at Holocaust er løgn???  Finn Hjalmar:
  Jeg er ikke enig med deg i at dette ikke handler om religion. Islam oser av hat mot jøder, noe som gjør en jødisk stat til en torn i øyet på islamistene. Land som en gang har vært under islam må ikke falle i hendene på andre, selv om de alltid har bodd i området og om muslimene okkuperte det fra dem. Hvor var ropene om en palestinsk stat da Jordan okkuperte Vest-bredden?

  Israel ønsker å leve i fred med sine naboer, det har de vist gang på gang, de byttet land for fred med Egypt f.eks. De ble angrepet og forsøkt utslettet av sine naboer og måtte forsvare seg flere ganger. Palestinerne nekter å anerkjenne Israels rett til eksistens, før de godtar det kan selvsagt ikke Israel fire på en tomme, Israel forsvarer sitt folk mot å bli drept, dessverre fører dette til lidelse for palestinerne, men det kan de takke sine egne ledere for som ikke ønsker fred. Israel trakk seg ut av Gaza, takken for det er rakettregn mot Israelske landsbyer, tror noen at det frister å gi mer uten garantier om fred?

  ---------------------------------
  Og hva man enn måte mene om Israel, jødene er bare mennesker og skal ikke pålegges noe ansvar for et lands politikk, hvordan kan noen egentlig argumentere som om enhver jøde i verden i dag er skyldig i noe?

  SvarSlett
 11. Jødene forlater Norden i rekordfart. Det sier i grunnen sitt om hvordan det er å være jøde i Norden i dag.

  SvarSlett
 12. Det sier mye ja. Og det er et stort tap for oss, men jeg forstår godt at de ikke holder ut lenger. Israel er omtrent deres eneste trygge havn, hvor absurd det enn høres, med tanke på hvilke farer som truer der.

  SvarSlett
 13. ....og med rette!

  SvarSlett
 14. Helt enig med artikkelen din. Og bare for å ta et eksempel med muslimer, så er det mange etnisk norske familier i Oslo-øst området som enten flytter, eller bytter skole på grunn av at majoriteten i klassene er av muslimsk bakgrunn. Blonde jenter blir trakassert og medfører ofte til at de må farge håret. Driver jødene med dette? Nei..

  Og for de som tror på det sosialist-vendte mediet som styrer Norge; når dere leser at Israel har sendt inn raketter i Gaza, kikk på BBC, CNN eller andre mer "siviliserte" nyhets-organisasjoner og se hva som egentlig har skjedd. Ja, kanskje de har sendt raketter inn i Gaza, men tror du de gjør dette for moroskyld? Grunnen til at Israel sender raketter tilbake til Gaza er på grunn av alle de rakettene som de har sendt inn i Israel. Det er rett og slett normalt å kunne forsvare seg tilbake.

  SvarSlett
 15. LOVE JEWS---HATE ISRAEL, since 1948 / 1949 !

  SvarSlett
 16. Veldig mye bra i de siste innleggene her. Og som det sies, med en gang muslimer blir kritisert så er det ballubas og rasisme. Når jøder kristiseres så må de tåle det. Slik er venstresidens standpunkt i det meste. Da kan man begynne å snakke om rasisme.

  Og forresten Mr Chaudry så er jødene et folkeslag, mens muslimer/islam er basert på religion og består av mange forksjellige folekslag og dette kan derfor IKKE sammenlignes. Du er jo helt på jordet fyr.

  SvarSlett
 17. De negative handlinger mot "muslimer"---handlinger og uttalelser, her i Norge--og ellers i Europa; overgår med stor margin det som slynges mot jøder.MED STOR MARGIN !

  SvarSlett
 18. Jødehatet opptrer alltid i uskjønn forening med skjønnmaling av islam. Mens "den jødiske staten" kritiseres i ett bankende kjør for allskens bagataller og oppdikede overtredelser, så blir muslimenes omfattende myrderier av kristne i land som Sudan fortiet av våre sosialiststyrte medier. Når muslimstaters misgjerninger en sjelden gang nevnes, så blir koblingen til islam bevisst utelatt eller bortforklart.

  Jødehatet dukker opp i nye og stadig mer absurde varienter, der kun fantasien setter grenser for hvilke påstander som serveres. I følge den nye tids jødehatere som utgyter seg på nettstedet Nyhetsspeilet.no, var selv Adolf med barten en sionist og dertil en etterkommer av jøden Rotschild. Det var sionistjødene som finansierte nazismen og er bakmenn for alt som finnes av onde hendelser i verden.

  Men islam har de ikke mye ufordelaktig å si om der på Nyhetsspeilet. Det som ikke så lett kan benektes, tilskrives noen få maktsyke imamer som forvrenger en uskyldsren religion. At den falske profeten Muhammed selv gikk foran med et skrekkens eksempel i ran, massemord (også på jøder), slavehandel og barnesex blir glatt fortiet.

  SvarSlett
 19. Ingen har tid til å hate jøder så lenge vi har muslimer.

  SvarSlett
 20. Her er det fullt opp med usakligheter om "Jødenes vanskelige situasjon i Norge og Europa." Stort sett trives jøder utmerket i vårt land----og ellers i vårt kjære Europa!BARE spør våre kjære søstre og brødre!

  SvarSlett
 21. Fjern DETTE- om ikke nye innlegg ønskes ! TAKK

  SvarSlett
 22. Fjern DETTE?
  Og hvem er så du som prøver å diktere meg?

  Ellers lar jeg diverse usaklige og rasistiske innlegg slippe til, så man kan se hva man har med å gjøre her.
  Det er bare å konkludere med at langt fra alle er like opplyste.

  Til de som har skrevet saklige og skikkelige innlegg, takk for det, jeg er enig med dere.

  SvarSlett
 23. Siste nytt på jødehaterfronten er at selveste Osama Bin Laden skal ha vært jøde. Fantasien kjenner tydeligvis ingen grenser.

  Dette siste påfunnet illusterer til fulle det fornuftsstridige i jødehatet. Det synes like uutryddelg som kreft og dukker stadig opp i nye vanvittige variantar. Hva blir det neste påfunnet?

  SvarSlett
 24. Si det, nei det er ikke til å tro. Det må vel være for å kunne få rett i sine forvirrede påstander om at det var jødene som stod bak 911 man hevder det da... Men kanskje ikke så dumt om ryktet sprer seg, han vil vel i så fall miste sin heltestatus i de hatefulle og ekstremes rekker.

  SvarSlett
 25. Finn Hjalmar!
  For, for eksempel Hamas, er det ikke staten Israel som er fienden, det er jødene. Anbefaler å ta en titt på dette, Pat Condell har mange gode kommentarer!

  httpv://www.youtube.com/watch?v=eIesXORjBps

  SvarSlett
 26. Du har helt rett Alf Kåre. Og det er dette nedarvede hatet mange ikke klarer å ta inn over seg, tankegangen er så fremmed for oss at vi vil ikke prøve å forstå den en gang.

  Pat Condell er fantastisk! :-) Hver gang. Denne var selvsagt som vanlig bra, skal legge den ut på bloggen.

  SvarSlett
 27. Her har dere en video fra en egyptisk muslimsk lærd om jøder. Her kommer det klart frem at å etterkomme kravet om en palestinsk stat ikke kommer til å endre muslimers syn på jøder. Jeg nevner dette fordi mange sier at bare Israel gir palestinerne sitt land kommer det til å bli fred.

  http://www.youtube.com/watch?v=_X8dhrzQCHY&feature=related

  SvarSlett
 28. Takk for den! Ja det er dette mange ikke forstår, at det er hatet mot jøder fra islam som er problemet, ikke "okkupert land". De vil ikke forstå heller.

  SvarSlett