Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 12. mars 2011

Svindel i stor stil

Jeg lurer på om jeg må kvitte meg med husets herre.
Synd i grunn, for han er en hyggelig fyr. Jeg er ikke lei av ham, tvert imot har jeg mest lyst til å beholde ham, men jeg taper så utrolig mye penger på ham...

45 000 per måned, for å være nøyaktig, i følge tallene som kom frem denne uken.

Som noen kanskje fikk med seg i en reportasje på Dagsrevyen på onsdag, pågår det systematisk svindel i stor stil i det somaliske miljøet i Norge. Minst 100 kvinner har fortsatt å få barn med sine «eks-menn» etter at de ble «skilt», tallene er antagelig mye høyere.
Dette var i seg selv ingen nyhet, dette har HRS skrevet om og prøvd å fokusere på lenge, den enorme svindelen, og den ufattelige godtroheten er så man knapt kan tro det er sant.

Kvinnene skiller seg etter norsk lov, men er like fullt gift etter muslimsk lov, som er den de velger å følge selvsagt. Da er det bare å gå til NAV og man håver inn på penger.

Gjennomsnittlig får disse kvinnene 15 000 per måned per barn!
Dette var det som sjokkerte meg mest, disse kvinnene får litt under 4 barn i snitt, det vil si omtrent 60 000 per måned, det er ikke til å tro. Aldri har jeg tjent så mye, 3 unger til tross, eller kanskje på grunn av, derimot har jeg bidratt til statskassen ved å jobbe og betale skatt, hvor mye frister dette lenger nå, om jeg så enkelt kan kassere inn mye mer ved å ikke gjøre noe, annet enn å skille meg?

Hvordan føles det for saksbehandlerne på NAV, og vite at personen på andre siden av bordet mest sannsynlig lyger om statusen som alenemor, antagelig bor sammen med faren til ungene, men får likevel utbetalt mer per måned enn den NAV-ansatte får utbetalt, for å være på jobb hver dag?

Og det stopper ikke der, somaliske menn har gjerne flere koner, både 3 og 4, så disse mennene pendler rundt mellom sine koner, som vi altså da holder med penger og hus, og han kan importere kone etter kone, «skille» seg og leve godt på våre surt innbetalte skattekroner.

Omtrent halvparten av de somaliske ungene i Norge er født utenfor ekteskap, dette rimer dårlig med de strenge muslimske reglene for utukt, og bør virkelig få det til å ringe mange bjeller.

Og disse personene opererer ofte med flere identiteter og er registrert i andre Europeiske land under andre navn, og får også støtte der, her kan du lese hvordan svindelen foregår.

Som Amal Aden sier i reportasjen på nrk, disse personene trenger aldri å få forklart for seg de norske reglene for støtte, for de kan de allerede ved ankomst til landet, dette er rett og slett organisert kriminalitet fra A til Å, også i mange tilfeller identitet og måten man får opphold er en del av svindelen.

Så hva skal så jeg gjøre?

Jeg kommer selvsagt til å beholde min mann, jobbe videre og betale skatt som før, der har dere meg, helt håpløs gammeldags og totalt uegnet som svindler.

Litt kjedelig kanskje, men jeg sover i alle fall godt om nettene, en viss ergrelse til tross.

Så kan man jo leve i det ikke særlig sannsynlige håpet om at myndighetene nå vil sette en effektiv stopper for dette, men med tanke på hvor lenge dette har pågått og samtidig vært kjent er vel ikke sjansen særlig stor for det.

Jeg er klar over at jeg setter ting litt på spissen, og at det ikke er så enkelt som at man kan gange opp antall barn med 15 000, men det sier ganske mye at snittet per barn er på 15 000 kroner. Og når man tenker på at disse pengene ikke brukes slik de er ment, altså til å hjelpe en enslig mor og hennes barn, men rett og slett sponser et ektepar som selv kan fø seg, som alle vi andre må, er det ufattelig at ikke myndighetene har klart å sette en stopper for dette. Familiene som nå er tatt har svindlet staten for ca 800 000 hver!

Vi krysser fingrene, og håper på et mirakel.

1 kommentar:

  1. Det er sinnsykt irriterende å vite at så mye av skattepengene går med til å holde liv i parasittiske svartinger. Dette er en utgift vi fint kunne klart oss uten!

    SvarSlett