Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 25. mars 2011

Kyssing og sånn.

Jeg kom over denne sjarmerende, lille snutten, angående kyssing av kjekke menn, som de fleste av oss dog har et anstrengt forhold til.Gadaffi må være en god kysser, siden Libya fikk tildelt det ærefulle oppdraget å lede FNs Menneskerettighetsråd. No kidding!
Ikke rart da kanskje, at de stort sett kun beskjeftiger seg med å skrive resolusjoner om Israel,  men hva annet skal de vel gjøre i gutteklubben bestående av et flertall av udemokratiske land , de kan jo ikke akkurat rakke ned på hverandre heller, når de ikke er hakket bedre selv, bedre da å ta den ene venneløse, den evige hakkekyllingen.

Litt synd at supperådet nå er uten leder, siden de kastet Libya ut av det såkalte menneskerettighetsrådet sitt, men ingen grunn til bekymring, det er da nok av andre usympatsike, menneskerettighetsbrytende despoter å ta av.
 

2 kommentarer:

 1. "Libyas unge araber, ber vi dere kun én ting: foren dere! "Utbrøt Sarkozy i sin tale i Benghazi. I Benghazi!Libyas neste største by
  diskriminere med dette Amazighene som frigjorde hovedstaden Tripoli.Imazighene som allerede begynte kampen mot islamiseringen av Libysk grunnloven.
  Den franske «arabisk politikken", kun trolig ble hemmet av Amazigh flagget som svever i luften på Tripoli's alle offisielle bygninger.
  Europeisk politikk i Nord-Afrika, opprettelsen av Den arabiske liga av Frankrike og England, er i strid mot naturen. Støtte en arabiseringen og islamiseringen av folk-grupper som historisk, kulturelt ikke er det,og ikke ønsker selv å være det , er en forbrytelse mot menneskeheten.

  SvarSlett
 2. Enig! Ingen snakker om folkegruppene i Nord-Afrika som er okkupert av araberne, ingen krever at de skal få sin egen stat.

  SvarSlett