Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 10. mars 2011

Det forhatte sløret.

Jeg leste en historie på bloggen Kabylia, som bør få en til å tenke.

Den handler om hvordan islamistene på 1990-tallet vant frem, herjet, voldtok og drepte, og truet kvinnene som bodde i området til å ta på seg slør, eller dø.

Hva ville du gjort, eller hva vil du gjøre, om det samme skulle skje her?

Noen modige og tøffe kvinner stod imot, en av dem var Katia Bengana, knapt 17 år gammel.
Hun ville forsette å være fri, hun ville bestemme selv hvordan hun skulle kle seg, hun ville ikke underkaste seg. For det måtte hun dø, på vei hjem fra skolen ble hun brutalt skutt ned og drept, hennes slørkledde venninne ble skjøvet tilside, det var bare Katia de var ute etter, kvinnen som ikke ville underkaste seg islam og dekke seg til.

Urbefolkningen i Algerie, og hele det nordlige Afrika, berberne, er i stor grad blitt islamisert mot sin vilje. Mange kjemper iherdig imot, men mot en makt av det kaliber skal man være tøff for å overleve.
Mange har ikke våget annet enn å la seg omvende, hva gjør man ikke for husfreden?

Kanskje noe for norske "feminister" å ha i bakhodet, neste gang de varmt forsvarer tildekking av kvinner?

Følg gjerne med på bloggen Kabylia for å vite mer om situasjonen til berberne.

6 kommentarer:

 1. i am Kabylian From France i am agree with you 100% , Islam it's the most dangerous think on the this century

  SvarSlett
 2. the truth will emerge as the sun the enemies of life, God's enemies will be discovered by all free people .;thank you from the bottom of heart for writing about Kabylian people ! Free Norway !

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk!
  Europeiske "feminister" er blitt islamofil, jihadister og er for steining.
  Vi befinner oss i en merkelig situasjon. http://www.youtube.com/watch?v=MJ7bWic6HaM&feature=player_embedded#at=214

  SvarSlett
 4. I feel with you Kabylian people, and hope you manage to protect your culture and get back your freedom.

  Ja europeiske feminister er en skam, de vet ikke sitt eget beste, de vet ikke andres beste heller.

  Leser bloggen din jevnlig, interessant å følge med og lære noe nytt. :-)

  SvarSlett
 5. Det er så tydelig at du ikke vet noe om religionen islam for alt du skriver gjennomsyres av at det er islam som er den store stygge ulven.

  "Den handler om hvordan islamistene på 1990-tallet vant frem, herjet, voldtok og drepte, og truet kvinnene som bodde i området til å ta på seg slør, eller dø".

  For det første så er det ikke lov å voldta i islam og det skal heller ikke være tvang i islam. Det er ingen vits i å tvinge folk for det vil jo evnt ikke redde dem på dommens dag dersom de har kledd på seg fordi de er redd for mennesker og hva de kan gjøre mot dem, man skal kun gjøre ting for Allahs skyld i islam om ikke er det jo ingen poeng. Dessverre er det mennesker som mener det er deres rett å påtvinge folk deres syn. Når man forstår at det ikke er tvang i islam så vil man heller ikke tvinge noen men dessverre så er makt viktigere for mange enn å følge religionen slik den er ment å følges.

  Mener du at man ikke skal kunne forsvare tildekking av kvinner fordi noen blir tvunget til å gå med det? Hva med de som går med det frivillig? Skal de tvinges til å ta av seg? Burde det ikke være opp til hver enkelt å bestemme self hvordan de vil kle seg? Og fordi mange land tvinger kvinner til å dekke seg til så skal man tvinge dem til å ta av seg i Norge? hva med kvinnens rett til selv å velge? Er det bare dersom hun velger det majoriteten i Norge liker? Går det ikke an å være femenist og bruke hijab? Hvem er det som skal definere om et menneske er fri eller ikke? Majoriteten eller kvinnen selv?

  Så kan jeg jo ta et annet eksempel på tvang. Hva syntes du om det siste forslaget til Israel om at dersom man ikke mener det samme som staten Israel så vil man bli fratatt statsborgerskapet? Er dette ikke tvang eller er det kanskje en legitim tvang?

  SvarSlett
 6. Det henger ikke på greip det du her hevder. Siden islams egen grunnlegger voldtok, hvordan kan du hevde at det ikke er lov å voldta i islam?

  Er ikke historien over sann? Tvinges ikke kvinner til å dekke seg til? Drepes ikke mennesker i islams navn for å elske feil person, f.eks homofile?

  Beklager, men dette må du lenger ut på landet med, er det noe det er i islam så er det tvang og vold og undertrykkelse.

  Forsvare tildekking av kvinner? Hvorfor i alle dager skal kvinner tildekkes???

  SvarSlett